En sterk Historie

Det er ingen så skjønne at alt faenskap slite på. Jeg bryte ut i ord fordi jeg må, hadde det helt dritas da ga jeg bare faen og jeg gråt bort i ord.  Følte meg dø innvendige som om jeg ikke eksisterte, hadde det for jævlig til å leve da det bare brøt ut i frustrasjonen, sinne og tårer som om alt i verden var ødelagt. Jeg følte meg som ingenting, er jeg bare verdiløs og kan kastes i søpla som om jeg ikke var menneske med følelser? Jeg ble ikke hørt, sett eller respektert noen plass for jeg ble fratatt noe av det som betyr mest for meg nemlig familien min som jeg er så inderlig glad i.

Hør på meg, se på meg og ta meg på alvor for jeg er slettes ingen prøvekanin dere kan leke med på nytt og på nytt og på nytt. Jeg ble mobbet og så blir jeg straffet etter på ved at jeg blir tatt ut av hjemmet mitt, Ka faen? Hege Braseth og Hege Michalsen i Sauda Barnevern fikk meg til å føle at jeg ikke hadde noe liv, jeg kunne ikke leve for jeg hadde ingenting å leve for…Jeg hadde mistet alt som betydde noe for meg og jada jeg snakket med familien min og venner over nettet men det er ikke det samme fordi jeg følte meg alene og isolert på et lite sted der jeg ikke fikk sjansen til å røre på meg.

Jeg følte meg helt hjelpesløs og jeg var en fange (i fengsel) for Hege Braseth og Hege Michalsen. I en fuckings situasjon og jeg fant ikke en utvei jeg ble redd og krøp inn i meg selv men jeg fant troen på meg selv og begynte å blogge for det er vel på en måte som en terapi og det hjalp bittelitt av og til for å lindre smertene og at det ikke skulle gjøre så vondt. Barnevernet burde stilles til ansvar og bli tiltalt for grove overgrep mot barn og familie for det skape vanvittige med traumer for et barn som opplever slik som meg og andre som opplever mye verre ting.

Jeg vet at dere i Sauda leser bloggen min, skole – barnevern – politi
Så husker du Solveig Steinsland når du kom hjem til meg og fortalte meg at jeg husker feil, at det ikke var sånn det var med den mobbesaken men at jeg måtte heller huske skolen sin versjon. Det var ikke rett av deg og som en voksen så skulle dere heller undersøkt i skolen isteden for og kommet hjem til oss med politi og hele pakka og skremme vettet av hos. Jeg visste ikke at du gikk i barnehagen ennå, voks opp. Hege braseth huske du når du mobbet pappaen min for  utsendte for det var ikke særlig modent av deg. Det er ikke sånn man oppfører seg og som en voksen burde du vel vite det du som jobber med å verne barn, noe som du ikke gjør fordi du gjør jo det stikk motsatte med å torturere barn til de er helt fulle av smerte og lidelser.

Jeg hadde ikke lyst til å bo noe annet sted enn hjemme hos familien min og det sa jeg høyt og tydelig men ble jeg hørt – NEI det gjorde jeg ikke et sekund. ALDRI så ble jeg hørt, sett eller respektert og det er urettferdig for jeg har også en stemme oppi dette her, oppi min sak og det er jeg som er barnet her så la meg få være et barn da og la meg få leve slik som jeg ønsker og vil. La meg og familien min få ha et normalt og fredelig liv for en gang skyld. Hege Braseth og Hege Michalsen er og skaperen av problemer for familier og barn og når et barn lykkes på skolen så ødelegger de det også for de er bare helt nødt til å ødelegge alt i et barns liv. Hege Braseth og Hege Michalsen lurer på hvordan dere kommer til å føle dere om 20-30 år etter å ha ødelagt barns liv og familier, forresten tror ikke dere har hjerne nok til å skjønne det for all den grådigheten og maktmisbruken deres.

DET VAR MITT VERSTE MARERITT å bli tatt ut av hjemmet og spesielt når jeg ble tatt på falske grunnlag av Hege Braseth og Hege Michalsen, husker dere forresten det? at dere tok meg med den grådigheten og maktmisbruken deres bare for og tjene penger og spesielt du Hege Braseth så leier deg ut som konsulent til barnevernet i Sauda og har et eget firma på Karmøy. Her går det i kidnapping og tortur på høyt nivå og menneskehandel når du Hege Braseth leier deg ut slik som du gjør bare for og tjene penger er lavmål. Barnevernet driver også med folkemord for hvert barn de går inn å kidnapper så øker det selvmord og ikke minst mishandling av barn og familie. Alle overgrepene barnevernet gjør skal ikke bare legges lokk på, det skal vi gjøre noe med, JEG SKAL JOBBE FOR Å FÅ FORANDRET LOVENE.

6 kommentarer om “En sterk Historie

 1. Stakkars deg!😭
  Barnevernet skal liksom være barnas beste men virker ikke sånn! Vet jeg kommenterer litt sent men jeg kommenterte i så fall❤️Støtter deg♡♡♡★★★

  Liker

 2. Barnets verste… det var godt sagt!
  Når barnet ikke på noen måte blir hørt, så er man i hvert fall ikke interessert i å ta barnets perspektiv! Og da er man interessert i alt annet enn barnets beste.
  Barnevernet har klart å komme dit at de ønsker barnets verste… og det er litt av en prestasjon! Da har alt gått galt hos disse personene som jobber i barnevernet.
  Og disse rasshøla i barnevernet ødelegger jo ikke bare barn og familier, heller! For de fører jo en krig mot ytringsfriheten!
  Barnevernet står der side om side med psykiatrien og ødelegger ytringsfriheten i dette såkalte demokratiet! Og hvordan barnevernet angriper ytringsfriheten dokumenterer jo du fortløpende. 🙂

  Liker

 3. Helt utrolig at de får lov.
  De burde skamme seg over å drive på en slik måte. Og det i Norge i 21- århundre.

  Men, jeg er ikke det minste overrasket!
  Dessverre har jeg både hørt om og opplevd lignende fra Det såkalte «BARNE-vernet»!

  Barnevernet er som resten av AS Norge, en bedrift i vekst og som sponses med milliarder av våre skattekroner.
  Og som i alle bedrifter kreves det resultat for investeringen!
  DESSVERRE betyr det at barnevernet MÅ ha ett vist antall familier å torturere og ødelegge og ikke minst ett bestemt antall barn i pr år til omplassering!!
  Og dette behovet vil øke i takt med barnevernets utvikling!

  Det som skremmer meg aller mest er å se hvilke idioter og tildels psykopater som ansettes i barnevernet og hvilke makt de får med denne jobben!
  Jeg har hørt på mange av dine videoer Tonje, og jeg ble mildt sagt forbannet når jeg hørte hvilke overgrep og maktmisbruk de brukte ovenfor deg og din far!
  I en video var det også en kvinne ( venn av din far) som «våget» å stille ett kroatisk spørsmål om denne barnevernsansatte sin kompetanse!
  ( noe jeg har full forståelse for når jeg hørte hva hun sa og hvordan hun oppførte seg).
  Men måten hun svarte tilbake med å direkte true henne og din far med gjentatte ganger å si «nå er barnevernet bekymret! du er ikke en del av denne saken, hvis du blir her så går det utover Frode, for da blir barnevernet bekymret»….
  – altså er ikke dette en direkte trussel og ett klart overgrep mot Frode og hans familie fra barnevernet???

  Å dette setter spørsmålstegn for meg, for jeg har aldri opplevd det selv, men jeg har hørt og lest om flere som mister barna og som sloss mot barnevernet i rettsvesenet og andre slike distanser!
  De første gangene trodde jeg ikke på det, men når flere uavhengig av hverandre forteller det samme ble jeg både sint, redd og sjokkert!

  De forteller om barnevern som lyver over lengter tid, blir konfrontert med løgn og som hevn da uten grunn eller krav har hentet barna deres!
  Å jeg har hørt at barnevernet selv har myndighet til å ta en slik avgjørelse!
  Og når dagen i retten kommer blir ikke foreldrene hørt!! Barnevernets ord er «hva som er rett» uansett om de lyver eller dikter underveis. Og enda verre, at de kan lage en slags «rapport» i sitt intern-register, som signeres av en leder, for så å kunne bruke dette som bevis i en rettssaken etterpå??
  Er det virkelig så korrupt??

  Den eneste trøsten jeg har med det her systemet er at barna en dag blir voksne!
  Jeg håper og ber om at ett av de skjelte barna en dag tar hevn! Finner den skyldige og gjør akkurat det samme med den personen og demmes familie tilbake!
  Jeg skal ikke gråte ei tåre, samme hvor brutalt det måtte være!

  Å til deg Tonje, du er ei utrolig flott og sterk jente! Jeg håper din far har det bra også, for den mannen har hvert i krigen og overlevd!
  Jeg støtter dere og den jobben du gjør 100%!
  Fortsett med det!!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: