HAR BLITT ANMELDT AV SAUDA KOMMUNE

Ryfylke avis i Sauda har nå lagt ut artikkel som gjelder ansatt i barnevernet som sier de blir trakassert og uthengt men i virkeligheten så var det meg og min familie som ble trakassert på det groveste av barnevern, skole, politi og nav fordi jeg ble mobbet på Austerheim skole.

JEG PRØVDE Å FÅ INN HISTORIEN MIN I RYFYLKE DEN GANGEN MEN DA VILLE INGEN HØRE.  Det er trist at avisen hører med en gang offentlige ansatte kommer å påstår og klages i nød og avisen ikke undersøker noen ting før det blir skrevet. Jeg syns det er rart at sånne ting står i avisen når jeg ikke har fått beskjed om noen ting, det står også at de velger å anmelde det men da er det rart at vi ikke har fått noe i postkassen ennå.
PÅ MIN BLOGG STÅR DET KLART OG TYDELIG HVEM SOM HAR BLITT TRAKASSERT, HENGT UT OG SJIKANERT OG JAGET RETT UT AV BYGDA. Sauda kommune driver med propaganda skremsel og ikke minst så er det trusler fra Hege Braseth og Hege Michalsen.


 

22 kommentarer om “HAR BLITT ANMELDT AV SAUDA KOMMUNE

 1. Kan du ikke bare slutte? Du ødelegger bare for deg selv… Nå har du fått en anmeldelse på deg og om du fortsetter som du har gjort til nå blir det sikkert flere. Du kommer aldri til å komme igjennom med endringer i BV ved å skrive sinte innlegg på facebook eller sinte blogginnlegg. De som faktisk får til endringer (forandringsfabrikken) avviser du helt fordi de ikke mener at bv er onde og må fjernes helt? «gjengen» du henger med i facebook gruppa avviser politikkens vei som en måte å endre det på, så antar jeg vel at du også er anti-politikk og ikke kommer til å gå den veien. Om du absolutt ønsker å fortsette med det her kommer ihvertfall ikke jeg til å stoppe deg, men jeg synes du burde ta deg litt tid å tenke fremover… hvilken utdanning vil du komme deg inn på, frmtidig kariere osv… Jeg vet du ikke har hatt det godt under bv, og at mange andre ikke har hatt det bra heller. Og BV er på ingen måte guddommelig eller perfekt. Men på ett punkt må du snu deg rundt og se frammover. Håper du gjør det før det er for sent.

  Liker

 2. Anonym: Det er litt rart av deg som ungdom som har opplevd det samme og ikke vise noe form for empati eller medfølelse, du fremstår som en kald person.
  Hva har bv gjort med deg stakkars barn. Bare det og ytre deg bak anonymiteten forteller mye om deg selv. Jeg føler med deg som opplever sånne fæle ting i bv og etterpå bli hjernevasket så du ikke vet helt hva du skal tro på.
  Jeg kan se i det du skriver at du ikke tror helt på det selv heller.

  Liker

 3. Stå på er stolt av dæ ❤
  Fuck barnevernet bare ødelegger familier og liv stå på kriger
  Never surrender
  Never give up

  Liker

 4. Anonym:
  Hvorfor i all verden er du så feig at du ikke kan stå frem med fullt navn ???
  Er det fordi du er et «troll» innen BV-systemet ???
  Dine personangrep mot Tonje er i alle fall fullstendig usaklige og usmakelige !.

  Liker

 5. Odd Christian Linge: TAKK… Jeg står frem med alt jeg har også om det kommer til å ta 100 år til før noen skjønner at Sauda kommune er et rusten og er en skremsel propaganda bygd med mange kriminelle folk f.eks Hege Braseth og Hege Michalsen og den gjengen.

  Liker

 6. Slik får en menneskerettighetsforkjemper altså omtale i avisa, riktignok som noe annet enn en menneskerettighetsforkjemper. Interessant at først når rasshøl føler seg uthengt, så blir det interessant for mediene!
  Mediene oppfører seg som om rasshøl (les Barnevernet) er hellige. Sier mye om mediene det. Mediene er rasshøl selv!

  Liker

 7. Anders Johansen: JA det kan jeg være enig med deg i. Den anmeldelsen det er snakk om vet jeg ikke noe om annet enn det som står i avisen og er heller ikke blitt ringt opp av avisen så her er det kun enveis kjøring. Det er snakk om dårlig journalistisk fra Ingvild Bakka.

  Liker

 8. @Anonymous
  Hensikten er ikke å fjerne barnevern og forlate Norge uten noe lignende. Hensikten er å revurdere og gjenopprette prosesser i barnevern, styrke intern kvalitetskontroll, tilsyn, juridisk og demokratisk kontroll og ansvar.
  Etter en slik endring bør barnevernet se helt annerledes ut, spesielt med tanke på tvangsbeslutninger.
  Noen kan tolke det som fjerning og substitusjon – jeg antar det er roten til noen misforståelser.

  Liker

 9. Så vidt jeg forstår i Norge en vurdering som kan knyttes til en person anses å være personlige data og må behandles deretter.
  Så lenge historien har nok detaljer, kan Toonje bli identifisert. Denne artikkelen er brudd på loven, og publiserer en sammenkalkelig vurdering uten samtykke fra faget.

  Liker

  1. Nei, jeg har forlatt FB for flere år siden, bedt om permanent sletting av alle mine data.
   Jeg antar du vet e-postadressen min fra bloggen 🙂

   Liker

 10. Tonje, du er ei tøff og modig jente.
  Du er veldig ung, likevel reflektert og ikke lett å manipulere.
  Veldig, veldig flink å skrive og din stemme er viktig på mange måter. Det er bra at unges egne erfaringer og opplevelse av hvordan en barnevern sak kan være sett fra nettopp barn og unges ståsted kommer frem.
  -Hvor lite skal til før det kan bli unyansert ensidig bekymring over foreldre
  -Manglende fokus på problemer på skole
  -Barn og unge sin mening blir ikke hørt
  -Barnevern som skremmer barn og foreldre
  -Hvordan barnevern går frem på flere måter
  -Hvordan det er å bli plassert med fremmede
  -Kvalitet på beredskapshjem, fosterhjem…….institusjoner
  -Skifte skole
  -Finne seg til rette på ny skole, nytt miljø, og med fosterbarn stempla i panna
  -Hvordan kritikk mot foreldre oppleves av barn og unge
  -Hva slags informasjon blir gitt både foreldre og barn
  -Å ikke få være part i egen sak
  Det er mange ting i en barnevern sak, og dette med å erfare at alt for ofte er ikke barnevern til å stole på, at de vrir og vender, vinkler og til og med kan lyve………det er ganske mye som alt for mange erfarer og det gjør at samarbeid med barnevern blir vanskelig.
  Det er også viktig at du er flink til å få frem at selv om du er så flink å ordlegge deg, har klare og sterke meninger, er reflektert så kan likevel barnevern legge så lite vekt på hvordan nettopp du s opplever ditt liv.
  Hvordan kan de klare å mene at din opplevelse ikke er viktig…….? Hvordan kan de da tro at de har noen sjanse til å ivareta deg på noen god måte uten å bry seg med hva du føler og mener?
  Har kun et lite og kanskje unødvendig råd til deg……….ta vare på deg selv fremover og sjekk gjerne hvor langt du kan gå innenfor lovverket når du formidler dine meninger og synspunkt.
  Din stemme er viktig, og håper du både har det bra og fortsetter å skrive. Du er ei jente som det står respekt av, og ettersom du blir stadig eldre så håper og tror jeg at du fortsetter å engasjere deg.
  Slik jeg ser det så handler det ikke bare om den urett du har opplevd, men dette rammer så mange at det du driver med er del av en voksende politisk samfunnsmessig kamp der informasjon og holdningsendringer er viktig.
  Du må regne med kritikk, håper du tåler det og sorterer hva som er saklig og ikke. Det koster å stikke seg frem, og det krever stor styrke å tåle. Ivareta deg selv, og fortsett så lenge som du føler for det og klarer. Alt for mange klarer ikke, hverken foreldre eller barn.
  Du gir ei stemme til de som ikke selv klarer, og skal det bli bedre fremover så er det viktig at de som kan og som klarer sørger for å bli hørt på forskjellige måter. Takk til deg, og lykke til.

  Liker

 11. Hehe jeg må bare le litt, vi har ikke sagt noen navn og det er forblitt anonymt. Vi ser du har nevn oss flere ganger, og sagt krenkene ting om blant annet meg, jeg er utrolig skuffet over deg. Jeg skulle ligge lavt, men nå er det nok. Du er en nydelig jente, som har dine meninger. Men det å skrive fulle navn å i tillegg skrive stygt er et lovbrudd

  Liker

 12. En i personalet Sauda Kommune: Du er er bare vass og tull og utgir deg for og være den ene og den andre. Du utgir deg for å være politiker og anonym…

  Liker

 13. aldri slutt. aldri! skrik fra takene om sannheten. jeg er med deg. mine fire barn også. se face på vi som støtter Cathrine og barna mot makt overgrep fra Tønsberg barnevern. du er ikke alene. men sammen er vi sterke. la dem anmelde alt fra maur til mennesker. De frykter! de frykter sannheten. og en dag smeller d fra min side og.

  Liker

 14. Anonym: Tusentakk for fine ord. Ja barnevernet manipulerer barn og unge, vrir og vender på alt som blir sagt og gjort. Barnevernet kommer med grove påstander anklageleser hele tiden mot familier og foreldre og det er helt sinnssykt. Barnevernet bryr seg ikke et snev av familier og barn, for barnevernet så dreier det seg bare om penger, penger og penger (menneskehandel).

  Barnevernet hører ikke på oss barn og unge, vi blir ikke sett eller respektert på noen som helst måtte. Vi prøver å rope og skrike det ut men ingenting hjelper, hva gjør man da? Skal vi bare sitte her som noen hjelpeløse familier/barn. Jeg skal ta vare på meg selv det er bare det forbanna barnevernet som gjør meg så jævlig for forbanna at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg vil aldri slutte å skrive fordi jeg skal formilder budskapet mitt til alle.

  Den uretten jeg har opplevd og det meg og min familie har blitt utsatt for av barnevernet gjør meg såpass frustrert, sint og galen at jeg må ta opp denne kampen og den slutter aldri for når jeg ser og hører på alle de barna og ungdommene som også opplever det som jeg har opplevd så vil jeg både kjempe for meg selv og alle de familiene og barna som blir utsatt for traumatiske opplevelser osv… på grunn av all den faenskapen så barnevernet lager i stand.

  Liker

 15. cathrine: Tusentakk… Det betyr mye med sånne positive kommentarer som støtter og er med meg i kampen og sammen er vi sterke som du sa og vi skal kjempe hardt for og få slutt på denne galskapen. Jeg skal melde meg inn i den gruppen så er jeg med deg hele veien og kjemper, vi skal slåss og vi skal beseire uretten som barnevernet lager.

  Liker

 16. @En i personalet Sauda Kommune: Du tar feil. Det er ikke et forbrytelse å publisere gale ting av offentlig interesse, selv med navn, når de stygge tingene er sanne.
  Det gjelder særlig maktmisbruk av offiserer i offentlige myndigheter.
  Så debatten går ned til et enkelt spørsmål: er det sant? Du diskuterer med et vitne.

  Liker

 17. Hei!
  Det er ikke en straffbar handling å gi ut navn av en offentlig ansatt. Det er ikke straffbart å spre bilder av ut så lenge bildet ligger i et sosialt medie.
  Ytterlige spørsmål kan rettes til:
  Adv Torghaug.

  Liker

 18. Kan det være at disse BV ansatte i Sauda Kommune har fremprovosert dette selv. Hege Michaelsen / Hege Braseth. Vi vet dere
  barnevern-ansatte i Sauda leser dette så det er bare å kommentere.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: