Rådmann Rune Kloster Tvedt i Sauda kommune – Hitlerparodi

Dkmxjugwtg4

Denne filmen en parodi som synliggjør hva som foregår bak kulissene hos Sauda kommune. Avisa Ryfylke skrev den 13. mars 2018 en tosiders artikkel hvor Sauda kommune stod frem og truet sine kritikere med politianmeldelse. I artikkelen sa rådmann Rune Kloster Tvedt at kommunen senest i februar politianmeldte en uttalelse på sosiale medier. Samtidig ble det brukt et bilde som viste et Facebook-innlegg av barnevernskritikeren og bloggeren Tonje Omdahl. Dermed ble hun uthengt som kriminell!! Tonje Omdahl er ei 15 år gammel jente som presenterer saklig kritikk av barnevernet og skaper debatt rundt inkompetente fagpersoner.

På bloggen sin forteller hun om at hun har blitt mobbet og regelrett jagd ut av Sauda kommune. Hun har altså flyttet ut av kommunen på grunn av mobbing og personforfølgelse! Artikkelen viser hvordan lokalavisa og kommunen fortsetter med å mobbe henne også etter at hun har flyttet! Artikkelen utgjorde faktisk et mordforsøk på ei 15 år gammel jente som har blitt mobbet over lengre tid. Vel å merke er Tonje Omdahl den fremste kritikeren av Sauda kommunes barnevern på sosiale medier. I artikkelen ble følgende setning fremhevet: «Fleire tilsette i Sauda kommune opplever truslar og vald i jobbsituasjonar. Spesielt er truslar og uthenging av barnevernstilsette i sosiale mediar blitt ei belastande utfordring.» Det er en innrømmelse av skyld når kommunen ikke umiddelbart gikk ut og beklaget artikkelen.

Avisa Ryfylke har i denne saken brutt med følgende punkter i Vær Varsom-plakaten: 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 2.1, 2.2, 2.3, 3.2, 4.1, 4.2, 4.6, 4.7, 4.8, 4.10, 4.12, 4.13 og 4.14. Jeg som har laget filmen beskytter ytringsfriheten til Tonje Omdahl, og er blant annet derfor en ytringsfrihetsforkjemper som er beskyttet av The Declaration on Human Rights Defenders artikkel 1, 7 og 18, i tillegg til grunnlovens paragraf 100 og menneskerettighetenes artikkel 19. Som straff for at Sauda kommune kommer til å vurdere søksmål mot meg, kommer jeg til å fortsette med å lage disse videoene. Rådmann Rune Kloster Tvedt kommer til å angre på at han ikke gikk i kloster for lenge siden! For nå skal han få bryne seg på Bg Dick!

8 kommentarer om “Rådmann Rune Kloster Tvedt i Sauda kommune – Hitlerparodi

 1. Litt av en skandale den avisartikkelen der. Ganske spesielt at en kommune går så hardt inn for å skape en fryktkultur i lokalsamfunnet som undergraver ytringsfriheten. Og så topper de det hele med å henge ut to av sine kritikere som kriminelle, bare for å understreke at i Sauda risikerer enhver person som kritiserer kommunen å bli uthengt som kriminell på forsiden av lokalavisa!
  En svært tydelig forbrytelse mot ytringsfriheten, den artikkelen i Ryfylke den 13. mars!

  Liker

 2. Anders Johansen: Ja det er en skandale fra jorda og opp til månen. Barnevernet er redde for at sannheten om de skal komme ut, ut i lyset sånn at alle kan se hvor jævlige Sauda kommune er og hva de driver med. Sauda kommune prøve å skjule sannheten og fremsnakker seg til løgner og påstander og det er ikke en slik måte en voksen skal oppføre seg på. Sauda er så inhabile og korrupt at man får ikke gjort noe med det som man har krav på for det er alltid en person der som vil hindre alt sånn noe.

  Liker

 3. Dessverre er det ikke bare Sauda hvor rapporter om mobbing på skolen utløser skolen for å rapportere til barnevern og katastrofale beslutninger av barnevern:
  https://mammaliland.blog/2018/03/15/sogne-kommune-og-mobbing-i-skolen/
  Det er to sannsynlige motivasjoner for skolene å rapportere til barnevern:
  1. Innrømme deres inkompetanse med hensyn til å beskytte barn mot mobbing. Men beredskapsordren er en tull da.
  2. Hevn på familien for å rapportere at barnet blir mobbet på skolen. Den sannsynlige som de skulle skrike mot å fjerne barnet fra familien hvis det ikke var tilfelle.

  Liker

 4. Det er perfekt nok hvis Toonje kan identifiseres fra detaljene i artikkelen. Da er det som om hun hadde blitt kalt.
  Dette kommer fra databeskyttelsesforskriften, som begynner med EUs 95/46 / EC, og Norge har også implementert lovgivning som samsvarer med dette direktivet.
  Den store forskjellen mellom Toonje og barnevernsforvaltere at de sistnevnte er offiserer i offentlig myndighet, og dermed må de utholde kritikk med hensyn til deres arbeid i offentligheten.

  Liker

 5. Stakkars svake mennesker som må bruke makta si på denne måten. Det må være flaut å ty til denne form for krenkelse overfor ungdom (barn også forsåvidt) som trenger støtte, stabilitet og gode forbilder.
  Her er det vel mange punkter som brytes med det som skal være et demokrati hvor folk skal høres, ses og respekteres.
  Ærlig talt; hvor mye skal samfunnet finne seg i av denne typen maktdemontrasjon?
  På tide at flere av de som styrer dette landet blir sparket. På tide å slippe frem folk med bedre holdninger til rettferdighet, åpenhet, ærlighet og sunn fornuft. Gode, ekte mennesker!

  Liker

 6. Ann Helen Nilsen: Samfunnet idag så er det ingen barn, unge og familier som blir hørt, sett og respektert for oss som er rammet av barnevernet.

  Ja helt enig. Tilogmed de som sitter å styrer dette landet bryter flere og flere lover og regler enn en vanlig mann i gata. Nå skal vi stå frem og vi skal beseire sannheten mot uretten som barnevernet lager i stand.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: