Fylkesmannen – Sauda henlegger alt

Torsdag 09-04-2015

Leverte vi inn en rekke anmeldelser på Austerheim SkolehelsesøsterRoger HaraldsenHege Michalsen men Politioverbetjent Thomas Breivik henla alt uten å undersøke noe. Det ble sendt inn anmeldelse på Politioverbetjent Thomas Breivik hos Ølen kommune men den ble sendt tilbake til Sauda og Thomas henla den og. Samtidig blir klagen på Austerheim Skole sendt til fylkesmannen som sender den tilbake til Sauda kommune til daværende rådmann Wictor Juul som henlegger saken.

Det stilles spørsmål hvorfor fylkesmannen sender klagen i retur da det er klage på mobbing og på opplæringsloven.

Det viser seg at Rådmannen er Gift med Hilde Folkvord Juul som er rådgiver ved utdanningsavdelingen hos fylkesmannen. Sølvi Ona Gjul er i nær slekt med Wictor Juul og er utdanningsdirektør ved avdeling utdanning hos fylkesmannen.

KAN DET VÆRE EN TILFELDIGHET

I klagen står det blant annet at skolesjefen Jakob Svandal er inhabil i Sauda da han er gift med Ingunn B. Svandal rektor på Austerheim Skole.
Etter han har henlagt saken slutter Wictor Juul og starter som rådmann i Hjelmeland kommune.
Ny rådmann i Sauda kommune er Rune Kloster Tvedt.

DA VI BLE UTHENGT I SAUDA KOMMUNE AV POLITI OG BARNEVERN SÅ VI OSS NØDT FOR OG KOMME OSS VEKK.

Bor nå i Stavanger.

Vi blir nå uthengt i avisa av nåværende rådmann Rune Kloster Tvedt for og legge ut sannheten på nett.

13 kommentarer om “Fylkesmannen – Sauda henlegger alt

 1. Stå på Tonje!❤️
  Har lest bloggen din og du gjør absolutt det rette!! Jeg synes det Sauda har gjort mot deg er skikkelig slemt! Helt flott at du flytta fra det som skjedde!!
  Vet hvordan det er å bli mobba

  Liker

 2. Nå kan du gå igjen og spørre regjeringen for tilsyn av fylkesmannen, antar jeg. Og kanskje kontakt noen internasjonale medier (Deutsche Welle, BBC for eksempel) parallelt …

  Liker

 3. Tonje, du gjør det rette. Det er skummelt å se hvordan folk med makt kan sno seg unna. Mobbing er svært skadelig og skal bli tatt alvorlig. Og det å kontakte barnevernet i ditt tilfelle, vil jeg kalle feigt. Det er ansvarsfraskrivelse og et håp om at de skulle ødelegge deg, noe barnevernsfolk statistisk sett gjerne gjør. Stå på, få sannheten fram. Det hjelper deg og vil også hjelpe andre

  Liker

 4. Dessverre handler det ofte ikke bare om mobbing.
  Noen skoler liker ikke mobbing, og i stedet for å redusere mobbing, hevner de seg ved å rapportere til barnevern, og barnevernstjenester ser ut til å gjengjøre rapporter om mobbing ved å fjerne barnet – som har møtt mobbing på skolen – fra familien .
  Et blogginnlegg om praksisene i en annen kommune jeg nylig har funnet:https://mammaliland.blog/2018/03/15/sogne-kommune-og-mobbing-i-skolen/

  Liker

 5. Jasper: Ja det er jo så sant det du sier. Skolen hevner seg og barnevernet hevner seg ovenfor skolen og igjen barnevernet forfølger og hevner seg på de familiene de ikke liker. Vi sendte inn klage på saksbehandleren Synne Skorpe Fatnes og Solveig Steinsland og fikk de sparket fra jobben som igjen gjorde at barnevernet tok hevn på oss. Det er bare hevn det går i her og det er ikke greit.

  Liker

 6. Inge Olsen: Ja skole, barnevern og politi snur seg unna så fort det er mobbing i skolen da tar de mobbeofferet og ikke den som mobber. Skolen skal ta det på alvor ja men det er nettopp det dem IKKE gjør, de håndterer ikke mobbing så skolen og det har de jo en plikt til men som sagt de gir faen i alt. Skolen og barnevernet har jo ødelagt oss en del men det forandrer ikke det faktumet at jeg ennå står her og for all del så kunne det like godt vær at jeg hadde tatt selvmord og det var faktisk en periode der jeg hadde voldsomt med selvmordstanker og skjønte ikke poenget med å leve mer, dette skjedde da barnevernet kidnappet meg og plasserte meg i Buskerud i Veggli og det er langt borte fra familien min, venner og miljøet mitt. Jeg skal stå på med alt jeg har for de skal ikke få slippe unna med all faenskapen de drive med der bort i Sauda.

  Liker

 7. Jasper: Ja jeg vil gjerne kontakte internasjonale medier men det er et problem, jeg kan ikke engelsk og jeg vet det det er dumt for jeg hadde kommet så mye lenger kanskje hvis jeg hadde lært engelsk.

  Liker

 8. Eg blir så forbanna .e ikke riktig at dokker må flytta fordi de ikke gjør jobben sin.de tør ikke gå mt hvetandre.e noen lammaræver.men ønskdr dere lykke tiø

  Liker

 9. Siw trovik el eter: Takk for det.

  Barnevernet er noen djevler og har ingen respekt for folk. Barnevernet ødelegger den minste ting for et barn og familier som gjør at man må oppleve smerte på smerte.

  Liker

 10. Er det noe Sauda ikke forstår er det å behandle unger fint, de behandla deg kjempedårlig og barnevernet gjør ikke jobben sin i det hele tatt. Og å trues med anmeldelser er ikke greit i det hele tatt. Er bare 12 men er en av de smarteste i følge lærerene mine på hele skolen (: og jeg ble mobba gjennom hele 3-4 og halve 5 så da vet jeg hvordan det er.
  Som jeg skrev er det jo bra du flytta fra Sauda pga du fikk sykt mye hat, kritikk og ble mobba

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: