Mobbefri skoler finnes ikke

Sånn generelt på alle skoler så går det masse i løgner, usannheter og legger lokk på problemer som oppstår i skolen det er lærerne og rektor gode på (Ingunn B. Svandal og Åshild Åbø Eeg). Det er enklere for skolen å skjule seg bak et smil, enn å snakke om problemene for det ser ut som om de ansatte blir syke av å løse problemer da de ikke kan eller klarer å håndtere noen ting.

F.eks mobbing har jo eksistert i alle år. Det blir helt feil av en skole å si at det er «mobbefri skole» Der det er barn og unge til stede vil  det alltid være mobbing og der det er en skole vil det alltid være barn og unge så det er umulig at det skal være mobbefri skoler men hvorfor går kommunepolitikkere og skolestyret ut med at det er mobbefri skoler da det i virkeligheten ikke finnes og er det noen som klager på mobbing så kommer barnevern og kommunen og tier familien i hel for kommunen vil ikke fremstå ved å ha mobbeproblemer i sin skole. Og de vet veldig godt at en familie ikke klarer og stå imot, det blir som David mot goliat der David alltid taper.

At skolene alltid sier at alle de undersøkelse testene er anonyme stemmer jo ikke på noen måtte da alle pc`er har en unik IPadresse som skolen har navnet på alle elevene så dermed er ingenting anonymt som skolen påstår.

Jeg skal fortelle et eksempel som nylig skjedde på skolen der vi fikk utdelt en undersøkelse der lærer gikk ut med at dette er anonymt så ingen trenger å være redde for å bli gjenkjent. Jeg sa nei til å ta undersøkelsen da læreren delte den ut i klassen da de sier dette er frivillig  men senere på dagen så kom læreren tilbake og sa at jeg måtte ta undersøkelsen for hvis ikke ødelegger jeg for hele klassen, jeg protesterte men det var  som å snakke til vegg etter hvert kommer det flere lærere og prøver på det samme. Er det ikke det vi kaller for frivillig tvang. Så hvis du får en utdelt undersøkelse test så ikke ut før den men du skal nekte på den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: