Menneskerettigheter i Ryfylkeskandalen – gi politiet en pris!

mR6Uj1Km2yE

I forbindelse med Sauda kommunes politianmeldelse har politiet begått en rekke alvorlige forbrytelser mot menneskerettighetene og demokratiet. Politiet i Stavanger har brutt 9 artikler i Barnekonvensjonen, 8 artikler i The Declaration on Human Rights Defenders og er også delaktige i å bryte 18 punkter i Vær Varsom-plakaten. Med andre ord har politiet i Stavanger ingen konsepter av hva i helvete de holder på med! Alt innhold på denne kanalen er beskyttet av The Declaration on Human Rights Defenders artikkel 1, 7 og 18, i tillegg til grunnlovens paragraf 100 og menneskerettighetenes artikkel 19. Menneskerettighetene går foran norsk lov.

2 kommentarer om “Menneskerettigheter i Ryfylkeskandalen – gi politiet en pris!

  1. Hei
    Du har mange påstander om lovbrudd ol i videoen din, det er forsåvidt greit og din påstand. Det som mangler er god dokumentasjon for dine påstander, det vil gjøre en ellers god video til en knallsterk dokumentar som vil igjen åpne øyne og dører.
    Flott at du er engasjert og faktisk når ut.

    Liker

  2. Christian: Ja det kan jeg være enig med deg i, jeg har masse dokumentasjon på bloggen men på videoen så er det ikke all dokumentasjon som kom fram.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: