6. April 2017 – dagen det skjedde

6. April 2017 var dagen det skjedde da jeg ble kidnappet og bortført fra min familie. Så vil jeg bare si med det første at det var er Hege Braseth og Knut Atle Seim så stod for kidnappingen og bortføringen 6. April 2017.

Kl var 12 og jeg måtte gjør meg klar men jeg var ALDRI klar, aldri klar for og dra fra noen som betyr alt i verden for meg. Ærlig Talt jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten familien min, jeg er ingenting uten familien min. Barnevernet i Sauda behandler familier og barn som dyr i bur. Barnevernet Hege Braseth og Hege Michalsen er så utspekulert og egoistiske idioter og de har slettes ikke noen peiling på barn. Barnevernet generelt i landet pleier ofte å si «Vi jobber for barnets beste» Men nei det gjør dere så absolutt ikke. Barnevernet er til barnets verste og de jobber for og torturere familie og barn. Sterk terror regime i barnevernet og tenk deg det at i Norge så stjeler de barn som ender opp med overgrep både i fosterhjem og institusjoner/barnehjem og hvor trygg vil du si at du er da?

Jeg var helt nedbrutt av smerte når jeg fikk høre om at jeg skulle til Veggli. Jeg ville ikke dra fra familien min men jeg ble tvunget mot min egen vilje. Jeg ble ikke hørt og jeg var 14/15 år da er det en selvfølge at jeg som barn får være med å bestemme iogmed at det er meg det dreier seg om. Det var 12  timers kjøretur fra Stavanger til Veggli med prakteksemplarene på ondskap og djevelskap fra Hege Braseth og Knut Atle Seim. Tro meg, det var slitsom og vondt å sitte på med noen som har ødelagt meg og min familie fullstendig. Det blir tvang, jeg kommer meg ingen sted og får ikke rørt på meg og det er nesten som om jeg får klaustrofobi av å sitte i samme bil som Hege Braseth og Knut Atle Seim. Jeg blir varm og får nesten ikke puste og alle utveier sperrer for meg så hvor skal jeg gjør av meg?

Jeg hadde millioner av tanker og følelser den dagen 6. April 2017. Men alle traumer og den brutale virkeligheten av å bli satt i bur stemplet som skyldige kriminelle, hele familien i Februar 2017 av Hege Braseth og Hege Michalsen. Alt begynte med mobbing på skolen men det virkelige hælvete begynte da vi ble beskyldt for masse grove ting av barnevern, skole og politi men alt det der står beskrevet i innlegg på bloggen så det er bare å rulle seg ned hvis du er interessert i å lese hele min livshistorie. Nå var det snakk om følelser og opplevelsen rundt 6. April? Jeg beskriver 6. April historien i et innlegg igjen med at vi er i April måneden nå og da var det 1 år siden det skjedde men helt ærlig føles det ut som om det var igår alt skjedde for jeg husker alle vonde opplevelsene på rekke og rad og det er jo slike minner man aldri vil glemme.

Når jeg kom til Veggli ville jeg bare løpe fra alt, jeg ville løpe fra mitt eget liv for alt var et hælvete. Jeg ble behandlet dårlig med null respekt. Jeg snakket aldri med noen utenom familien min og vennene mine. Hadde aldri blikkontakt eller noen ting for det eneste jeg ville var hjem til familien min i trygghet oss pappa og brødrene mine. Jeg var isolert på rommet og jeg spiste aldri noenting og tok heller ikke imot noen ting men etter en måned fikk jeg komme hjem til Stavanger men da måtte jeg bo på Lindøy institusjon/barnehjem, en liten øy utenfor Stavanger. Jeg gikk aldri på skolen disse 3 månedene jeg var under barnevernets omsorg og det kan man takke barnevernet i Sauda for Hege Braseth, Hege Michalsen og Knut Atle Seim som ikke kan fordra unger. Men uansett den tiden jeg var i Veggli og Lindøy kan du lese mer om hvis du ruller deg ned på bloggen, jeg kan forresten linke det her:

http://toonje.blogg.no/1506519774_kidnapping_del_1.html

http://toonje.blogg.no/1506609595_kidnapping_del_2_hitler_tendenser.html

Jeg har mistet mye skolegang den siste tiden der barnevernet har vært inne i bilde.
LIVSFARLIGE OG KRIMINELLE FOLK SOM SKULLE VÆRT TILTALT OG DØMT FOR EN HEL HAUG MED OVERGREP MOT BARN OG FAMILIE

Hege Michalsen, Hege Braseth, Solveig Steinsland, Synne Skorpe Fatnes, Roger Haraldsen, Ingunn B. Svandal, Jakob Svandal, Tone Rasmussen Birkeland, Åshild Åbø Eeg, Øyvind Åbø Eeg, Merete Herheim, Monica Herheim, Aina Olene Tvedt, Rune Kloster tvedt, Knut Atle Seim, Ingvild Bakka, Thomas Breivik, Wictor Juul, Anita Kvilhaug ved Sauda kommune er livsfarlige folk og komme borti.

ADVARSEL: Ikke stol på et eneste ord disse folkene sier for de vil deg bare vondt.

10 kommentarer om “6. April 2017 – dagen det skjedde

 1. Interessant historie! jeg er Norges eneste Kvalitetsrevisor/Kvalitetssakkyndige som jobber med Menneskerettigheter, Rettssikkerhet og Barnevern – sammen med dyktige Advokater og Psykologspesialister.
  MVH Anne & Knut – Tlf 48130588 – Stavern.

  Liker

 2. Knut Myrebøe: Ja det er interessant historie spesielt når familie og barn blir behandlet som dyr i bur av systemet/samfunnet. Jeg har sendt deg en forespørsel på fb i og med at du er menneskerettighetsforkjemper og da er det felles mål vi har.

  Liker

 3. Først of fremst så vil jeg si at du er en modig person som til tross for din ung alder ikke er redd for å kjempe om rettferdigheten og sannheten. Jeg mener at noen av de såkalte voksne kunne ha deg til forbilde. Det er selvfølgelig ditt synspunkt du beskriver her og det er alltid verdt å få høre begge parter før man gjør seg opp en mening om noe, men akkurat her, når jeg ser noen kommentarer skrevet av motparten hvor de prøver å true og latterliggjøre deg, så er det vanskelig å ikke tro på det du sier.
  Jeg er polsk, ble oppdratt i kommunismen og jeg kjenner igjen noen av de metodene de bruker for å få deg til å tie. Men herregud, der og da var det et kommunistisk land uten et snev av ytringsfriheten eller menneskerettigheter. Du sier at politiet ransaker huset deres, beslaglegger deres greier, dere er hengt ut i bygda deres. Blant dine bitre ord ser jeg mye trist og sår og urettferdigheten du og din familie er utsatt for.
  Jeg prøver å finne ut hvordan det er med norsk barnevern. Jeg mener det må forbli for å beskytte dem som virkelig trenger hjelp. Samtidig synes jeg at det må bli grundig reformert. Det var og det er mange som påpeker dette. Uten resultat. Som polakk kan jeg si deg en ting som kanskje er i veien for endringer: noen nordmenn betrakter seg selv som bedre, klokere mennesker enn andre nasjoner. De gir blaffen i kritikken fra utlandet selv om de ofte nikker så ivrig at jeg er redd for at de får nakkeskader. De bare gjør sitt blindt. Vet du hvilket ironisk begrep som ofte kretser blant polakker om nordmenn? Overmennesker. De som alltid vet bedre og de som har rett til å belære andre. Hvordan er det mulig at et land som har så store ressurser og så mye penger ikke har råd til å ansette flere spesialister i barnevernet? Hvorfor ikke å tenke seg godt tre ganger før et barn er fratatt? Ja ja, det er fylkesnemder som bestemmer. Men de opprettholder nesten alle beslutninger tatt av bv. Er norsk barnevern så ufeilbarlig? Dette systemet synes ikke å virke som det skal.
  Jeg synes synd på deg. Jeg håper at en dag finner du fred og ro. Du bør nyte livet istedenfor å føre en krig som bibelsk David mot Goliat. Jeg krysser fingrene for deg og avslutter med en dikt som ga styrken til mange mennesker som led da de var uskyldig dømt:
  Ut av den natt som dekker meg
  beksvart som jord, så mørk og fel.
  Hver guddom her, jeg takker deg
  for min uslåelige sjel
  Utsatt for livets skjebnelek
  I rovdyrfavnens basketak
  ynket jeg ikke eller skrek
  Hodet er blodig, nakken rak
  Hinsides dette tårested
  raser kun angstens vind og vær
  Selv om min vilje brytes ned,
  så vil jeg finnes uredd her.
  Veien er smal og veien vid
  Livsbrevet har en smertedel
  Jeg skal min egen skjebne smi
  Jeg kapteinen av min sjel.
  (Av William Ernest Henley)

  Liker

 4. Anonym: Takk for kommentaren din.
  Og ja jeg er så absolutt ikke redd for og kjempe for at sannheten skal komme frem i lyset selv om jeg har fått trusler om at hvis jeg ikke slutter å blogge så vil de politianmelde meg men jeg står her idag så nei jeg er slettes ikke redd for å stå frem. Jeg kan si deg at alt jeg skriver og belyser om på bloggen er sannheten, fakta og tegn på at systemet/barnevernet er reine terror regime av verste sort og det er det verste som kan ramme en familie at de blir utsatt for et ubegrenset antall av overgrep i over lengre tid av barnevernet og samtidig så samarbeider barnevernet med politi – skole – nav og hele pakka. Hadde det ikke vært lovt å ytre seg i Norge så hadde det ikke vært et demokrati lengre men isteden hadde det vært et diktatur og da hadde det blitt full krig. Men har vi egentlig så mye ytringsfrihet i Norge, det vil ikke jeg si da det er offentlige etater f.eks barnevernet (Hege Braseth, Knut Atle Seim og Ingvild Bakka) som prøver å gjøre alt for og sperre for det.

  Ja vi ble uthengt i Sauda kommune som skyldig kriminell av barnevernsjef Hege Michalsen, Hege Braseth som leier seg ut som konsulent og driver sitt eget firma på Karmøy, Saksbehandler Solveig Steinsland og Synne Fatnes Skorpe som gjorde alt i sin makt for og ødelegge familien, terroriserer oss og rive oss fra hverandre. Knut Atle Seim og Ingvild Bakka som nå nylig står og henger oss ut i Ryfylke, det er et innlegg lengre nede i bloggen som beskriver det hvis du blar deg ned.

  Du prøver å finne ut hvordan det Norske barnevern er, ja som du har sett og fått et inntrykk av her på bloggen så er det Norske barnevern helt ut av kontroll. Myndighetene er helt ut av kontroll så ikke klarer å se at Barnevernet påfører barn og familie all den frykten og reddselen de frykter mest. Barnevern – skole – politi – myndighetene bruker skremselspropaganda for og få oss til å tie hjel. Det er forferdelig hvordan Norge fremstår Idag og det er faktisk litt skremmende at det ikke er et så trygt og godt land som alle skal ha det til. Du mener at barnevernet skal forbli? Nei ikke tull, selvfølgelig du mener det du vil men det er skremmende for barnevernet ødelegger mer en de er til hjelp. Ja noen setter seg litt høyt opp i skyene og tror at de er så mye bedre og smartere enn andre for og kanskje tiltrekke seg oppmerksomhet og er for opptatt av seg selv til og se andre i lyset også. Ja vi er et rikt land men når staten velge å bruke pengene på unødvendige ting som fosterhjem, institusjoner/barnehjem som tjener en formue på å ha et barn boende oss seg (Barnehandel). Vi har folk som jobber i barnevernet som kommer rett fra skolebenken uten kompetanse og utdannelse men selv når staten bruker penger på disse folkene slik at de kan få seg en riktig utdannelse innenfor barnevern så blir det feil å ansette spesielt når man ikke har barn selv. Barnevernet går rundt til familier og barn og forteller dem at de vet alt og kan alt og at de er der til «barnets beste» men skal si deg det barnevernet er til barnets verste.

  Fylkesnemnder er bare inhabile. 95% er det barnevernet som vinner i fylkesnemnda.

  Jeg håpet på å kunne finne fred å ro men det kan jeg dessverre ikke for jeg har en kamp å kjempe både for meg selv, familie og alle andre rundt som er rammet av terrorismen til barnevernet. De vonde traumatiske opplevelsene jeg har hatt oppigjennom livet med mobbing på skolen og barnevernet som kom inn i bilde på falsk grunnlag og ente opp med kidnapping og bortføring fra min familie så velge jeg å kjempe denne kampen og jeg vil aldri gi meg før disse personene i Sauda stilles til ansvar og blir dømt for en hell haug med overgrep som de har påført meg og min familie og mange andre også. Og ja det blir akkurat som David mot Goliat.

  Tusentakk for at du tok deg tiden til å lese bloggen og skrive en kommentar og du må gjerne komme tilbake for flere innlegg venter på og bli lest.

  Liker

 5. Hei igjen,
  takk for ditt svar!
  Det er helt forferdelig hvis de som står bak beslutninger om å frata barn er de samme som har noen som helst økonomiske fordeler av dette. Av og til leser man i medier om stadig nye skandaler rundt det norske barnevernet og hva? Ingenting. Hvorfor? Kanskje fordi nordmenn er så overbevist om deres ufeilbarlighet. At det systemet som de har dannet, velferdsstaten og alt, at alt dette funker så bra at selv om andre påpeker feil og ber om endringer så skjer det ingenting.
  Til barnas beste… Under kommunismen i Polen hadde vi noe som kunne bli tolket som «til folkets beste». Uansett hva myndighetene gjorde så var det alltid til folkets beste. Det er veldig vanskelig å polemisere mot slike slagord.
  Du sier at motparten i denne kampen prøver å true deg. Det er ofte slik at hvis opponenten starter å bruke sånne metoder så betyr det bare at han/hun/de er redd for deg. Du har en viktig og stor fordel – du opptrer ikke som en fortvilet forelder fordi da hadde det vært veldig lett å beskylde deg og fremstille i dårlig lys. Du opptrer som barn, offeret for systemet. Jeg tror at det er det som skremmer dine motstandere mest.
  Jeg mener fortsatt at barnevernet bør forbli. Det finnes folk som ikke bør ha barn. De som slår, de som ikke bryr seg om barna sine, de som drikker eller tar narkotika. Barn er helt forsvarsløse og det må være noen som passer på sånne ting og griper inn ved behov. Jeg har et inntrykk av at du elsker veldig familien din og de elsker deg, men det er ikke sånn i alle familier. Og på grunn av at barnevernet bør forbli så må det bli ombygget helt på nytt. Det å frata barn bør håndteres som om man skulle ha blitt dømt til dødsstraff. Sjekket flere ganger av kompetente folk før noe skjer. Det mener i hvert fall jeg som stammer fra et land hvor familie har en stor verdi. Jeg vet ikke, kanskje nordmenn som gifter og skiller seg så ofte setter ikke lenger så stor pris på familieinstitusjon og da er det enklere å godta at barn er tatt fra en og sette inn i en annen familie. Som jeg sier, jeg vet ikke, jeg bare prøver å finne ut hvordan det virkelig er.
  Jeg kommer selvfølgelig til å følge bloggen din! Lykke til!

  Liker

 6. polakken: Ja det er mange skandaler rundt det norske barnevern fordi de driver med så mye faenskap at det halve kunne vært nok. Barnevernet driver med kidnapping, mishandling, menneskehandel, folkemord og i tillegg så påfører de milevis med traumer og torturering. Hva er samfunnet vårt blitt til (et stort mareritt).

  Ja barnevernet – skole – politi er jo redd for at sannheten om de skal komme ut i offentligheten og derfor vil de jo tie meg hjel men INGEN skal noen gang på tie meg og ikke en gang røre meg.

  Ja det finnes sånne folk også men barnevernet er ikke til noen hjelp, barnevernet griper ikke inn der det er behov for hjelp men de ødelegger familier i et velfungerende hjem istedenfor. Hvis familier behøver hjelp bør de ihvertfall ikke gå til barnevernet, de bør søke hjelp oss venner, familie eller klare seg selv. Barnevernet er bare svindel

  Jeg er jo et barn og jeg er 15 år. Barnevernet er nok veldig redd for at jeg går ut med sannheten og fakta her på bloggen og de har gjort en del ting for og prøve å tie meg hjel som for eksempel og komme med trusler, de har prøvd og stoppe bloggen min også. Jeg har hørt at rektor ved Asutarheim skole i Sauda Ingunn B. Svandal satt og gråt på kontoret fordi de var et innlegg på bloggen hun ikke fikk slettet.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: