Mordforsøk fra Sauda, Rune Kloster Tvedt og Knut Atle Seim

cAu4tezYB0Y

Politikerne Rune Kloster Tvedt og Knut Atle Seim prøver å mobbe Tonje Omdahl til døde ved hjelp av politiet. Hun er et mobbeoffer… og de prøver å mobbe henne til døde! Dette er så tragisk at det ikke finnes ord! Tonje Omdahl er blant annet en menneskerettighetsforkjemper, og er derfor beskyttet av internasjonale lover som gjør det klart at menneskerettighetsforkjempere som henne ikke skal straffes på noen som helst måte. Politikerne Rune Kloster Tvedt og Knut Atle Seim prøver å innføre dødsstraff for å være en menneskerettighetsforkjemper! Og dette skjer i Norge i 2018! For Guds skyld del denne videoen, slik at hele verden kan se hva disse rasshøla holder på med i Sauda kommune! For ordens skyld: Både Rune Kloster Tvedt og Knut Atle Seim har vært politikere. Derfor omtales de som politikere i filmen. Begge to kan bare begynne å ro så mye de vil, men de har begge innrømmet skyld ved å ikke beklage den skandaløse artikkelen i Ryfylke den 13. mars 2018. Filmklippet er fra Der Untergang. Alt innhold på denne kanalen er beskyttet av The Declaration on Human Rights Defenders artikkel 1, 7 og 18, i tillegg til grunnlovens paragraf 100 og menneskerettighetenes artikkel 19. Menneskerettighetene går foran norsk lov

8 kommentarer om “Mordforsøk fra Sauda, Rune Kloster Tvedt og Knut Atle Seim

 1. Jo, da – «Der Untergang» fortalte mye om den usminkede djevelskapen. I vår tid er djevelskapen litt mer parfymert, men det går raskt utforbakke nå igjen! Raskere enn mange begriper. Det du forteller Tonje er symptomatisk. Derfor har jeg skrevet «Budstikke nr. 3629 Helvetesbarometeret», som beskriver hva som skjer: Både de store linjene og de små detaljene.

  Liker

 2. De folka der burde vært bura inne veldig lenge. Men i dagens samfunn rir de av sted på moralens høye hest, godt hjulpet av politiet!
  Denne saken er en total falliterklæring for dette demokratiet og rettssamfunnet.

  Liker

 3. Wtf? De vil serr drepe deg?! Wtf det har de ikke rett til å gjøre! Du har kun laget en blogg for å fortelle hvor jævlige det barnevernet er og så vil de drepe deg?! Det er ikke greit. De oppfører seg som om de var 2 år gamle! Det er de som er voksene men jeg synes du oppfører deg mer som en voksen!❤️ Stå på Tonje!❤️

  Liker

 4. Guri9 Momio: Ja de prøver jo og drepe meg og familien min innvendig når de påførte meg og familien dette faenskapen. Jeg skriver blogg for og belyse om alle overgrepene Sauda kommune påførte oss men de gjør jo alt for og prøve å tie oss hjel til døde i håp om at jeg skal slutte å blogge og skrive om dem men DET SKJER IKKE. JA de oppfører seg som om de var 2 år gamle. Hege Braseth og Hege Michalsen og gjengen der inne, man skulle nesten tro de gikk i barnehagen.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: