Overgrep mot taterne/Overgrep mot barn i Norge

Slik det er i Norge i dag så forbinder jeg det med taterne familie da myndighetene legger det opp til at samfunnet/systemet fungerer slik at barnevernet samarbeider med politiet og politiet hjelper når som helst, hvor som helst med å angripe et stakkars barn slik Sauda kommune forgrep seg på meg og min familie (Hege Braseth og Hege Michalsen). Barnevernet Hege Braseth, Hege Michalsen, Synne Fatnes Skorpe, Solveig Steinsland, Thomas Breivik, Knut Atle Seim, Wictor juul og Aina Olene Tveit behandlet meg og min familie som dyr i bur, hvordan hadde du følt deg om du ble plassert i et bur? Hva gjør myndighetene med saker som dette, jo de kaster det i boss som om det aldri har eksistert. Erna Solberg, hvor er du når vi har behov for deg? Desperate barn og unge som lengter etter å få komme hjem til det kjæreste de har og foreldre som lengter etter sine barn fordi, de ble stjålet og bortført av barnevernet. Man sier også «Barnets beste» men hvor er barnets rettigheter?

Tonje Omdahl sitt bilde.

10 kommentarer om “Overgrep mot taterne/Overgrep mot barn i Norge

 1. Hva vil skje om slike som deg Tonje og de som har hatt det likt deg, bare stikker av og finner den nærmeste bussstopp og bare tar bussen hjem til mor og far, lukker øyner og ører hva de sier til deg i BV å bare reiser hjem der du selv ønsker å være. Eksempel når foreldre blir skilt og de går vær til sitt nye rede så skal barn bli hørt hvor de vil være å bo sammen med mor eller med far.
  Om far eller mor er rik som få, men går de hver til sitt så står ofte en igjen som blir mindre rik, men barnet velger den de trives best sammen med, men mange ganger bor barn hos begge 2 uker hos vær, uansett økonomi hos den enkelte. Vil et barn bo hos mor eller far som har lite penger, så må det være opp til barnet, derfor mener også jeg at vil et barn bo hjemme hos en mor som har veldig lite penger så får det være opp til barnet, det bør også være slik at barn som er i BV forvaring og som vil hjem til mor eller far må få lov til det, og ikke hos fosterforeldre vis de mener de har det bedre hjemme, da skal ikke barnevernet kunne si nei. Hvor er barnets rettigheter, det er vist totalt borte. Det er bedre å bo hjemme med masse kjærlighet og lite penger, enn en plass uten kjærlighet og uten tilhørighet med millioner av kroner og uten ekte kjærlighet som bare de biologiske foreldre kan gi. Selvfølgelig finnes det foreldre som er alkoholikere og som går på annen rus og samtidig mishandler sin barn, la oss se bort fra dem, jeg ser på de historiene som blir fortalt her der BV tar bar for mor eller far eller begge går på NAV og spør om litt økonomisk støtte, så med et kan de ikke ha ansvar for sine barn. Barnevern som gjør slik må legges ned.

  Liker

 2. Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug: Jeg er så absolutt enig med deg. Vil et barn bo hjemme hos familien sin så skal det respekteres. Barnevernet trenger ikke kverulere på den minste ting som blir sagt… barn skal blir hørt, sett og respekteres men det er nettopp det man ikke blir. Generelle barnevernansatte (Hege Braseth og Hege Michalsen) er selvopptatte egoister som er ute etter å påføre barn og unge smerte oppå smerte. Vil et barn bo hjemme så er det ingenting å diskutere da må barnevernet respektere det men det er jo noe de aldri gjør. Barnevernet må legges ned ja, det skal bort og de ansvarlige som har påført familie og barn overgrep skal tiltales og fengsles (Hege Braseth, Hege Michalsen, Solveig Steinsland, Synne Skorpe Fatnes, Roger Haraldsen, Ingunn B. Svandal, Jakob Svandal, Tone Rasmussen Birkeland, Åshild Åbø Eeg, Merete Herheim, Monica Herheim, Aina Olene Tvedt, Rune Kloster tvedt, Knut Atle Seim, Ingvild Bakka, Thomas Breivik, Wictor Juu)

  Liker

 3. Situasjonen i dag er verre enn den gangen de gikk etter taterbarna. Den gangen kunne de forsvare sin hellige «godhet» med at barna de tok gikk i filler, sov i portrom og aldri hadde fast bopel.
  I dag holder det at du lever et normalt liv i en normal familie.

  Liker

 4. Spent på hva din definisjon på et velfungerende hjem er, for det er ganske tydelig på oppførselen din at du ikke er vokst opp i ett. Folkeskikk og nettvet har vertfall ingen lært deg.

  Liker

 5. Det sier vel mest om deg, Trude, at du snakker slik til et ungt menneske som har blitt utsatt for et overgrep fra det offentlige, og som med all rett reagerer på det. Du vet ikke hva det innebærer av smerte, og mangler derfor empati. Det er grunnen til at du kan lire ut av deg det du nå gjorde.

  Liker

 6. Skulle bare mangle, Tonje. Btw: Jeg forstår mer av hvorfor systemet er som det er når jeg leser kommentarer som Trudes.

  Liker

 7. Malle: Flott at du forstår… Vi trenger at folk får opp øynene til å se virkeligheten av det som skjer rundt oss. Vi må belyse verden om at sånn er det i Norge idag for denne galskapen som barnevernet påfører familie og barn hver dag, må ta SLUTT.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: