KAMPEN ER ALDELES IKKE SLUTT

ALDRI spark meg når jeg ligger nede, for når jeg reiser meg… vil du ANGRE!
Jeg har ligget nede i mange år men på forskjellige nivå, jeg klarer alltid å reise meg igjen både i de vonde og sterke dager og det er vanskelig for det krever så uendelig mye av en selv og det er enda lettere og reise seg opp igjen når jeg har en så kjærlig familie så takke være dem så klarer jeg meg i livet.

Barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michalsen) har utsatt meg og familien min for de verste ting: kidnapping, mishandling, menneskehandel, selvmord, torturering, traumer og da er det en selvfølge at jeg vil stå her og kjempe denne kampen både for meg selv, familien min og andre som er rammet av barnevernet. Sauda kommune er en liten bygd med visse mennesker som er desperate etter makt og har et stort behov for og trampe familier og barn ned til de ser seg selv i søla. Aina Olene Tveit – kommunalsjefen sier til NRK «Barneverntjenesten har alltid det for øyet og ivareta barnets beste», det er blank løgn.

Rune Kloster Tvedt – rådmann som skal passe på at barneverntjenesten følger loven men i stedet så henger han meg og familien min ut i ryfylke avis.

Jeg kjemper og ALDRI skal jeg slutte,  jeg har styrke og mot til å aldri gi opp. Jeg skal kjempe for alle familier og barn som er utsatt for overgrep av barnevernets terror – regime.

KAMPEN ER ALDELES IKKE SLUTT ENNÅ DA DE HAR HENGT OSS UT I RYFYLKE AVIS 13 MARS 2018
– Ryfylke Avis

12 kommentarer om “KAMPEN ER ALDELES IKKE SLUTT

 1. Ja du er ei jente av stål,som virkelig får satt ord på den ondskapens som vår stat tillater at barnevernet begår mot barn og deres familie.Jeg vet alt det du snakker om og støtter deg fullt ut.Sammen er vi sterke og dette må det bli stopp på ;O)

  Liker

 2. Stå på Tonje din styrke vil redde deg . Jeg har en målsetting , den som gir seg har tapt ,men jeg hater å tape . Vis disse idiotene at det er dem som burde sitte innelåst på barnevernet , inntil de
  ber omforlatelse for sine grusomme gjerninger : Det er de som skal sparkes når de ligger nede . Jeg ønsker deg og din familie lykke til .

  Liker

 3. selvsagt er det en grunn… jeg har vert under bv i 5,5 år og det har aldri vert snakk om og ta fra meg barnet.. men du klarer nok ikke og se dine egene feil, kun barnevernet sine som ikke kan si noe om saken pga taushetplikt. JO BARNEVERNET ER TIL BARNAS BESTE

  Liker

 4. Ragnar Torgersen: Ja du har helt rett. Disse idiotene skal stilles til ansvar, de skal tiltales, de skal rettsforfølges og ikke minst det er de som skal sitte bak lås og slå for all faenskap og kriminaliteten de har begått mot barn og familie. Selv jeg tror ikke på at det kommer til å skje men da vil jeg fortsette denne kampen og jeg vil fortsette i 100 år til om det er nødvendig. Sauda kommune, de ansatte som har begått disse lovbruddene skal få svømme i sitt eget fett.

  Liker

 5. Anonym: Mener du at jeg som barn har all feil og skyld oppi dette. Mener du at når jeg ble mobbet så var det min feil, alt dette står beskrevet i min blogg. Jeg er ikke så opptatt av mine feil er mer opptatt av den smerten og traumene det har gitt meg. Du har ikke så mye kunnskap om barnevernet ennå men det kommer ettervert, får håpe det blir på en god måte og ikke sånn som jeg har opplevd. Barnevernet er ikke til noens beste. Ha en god helg.

  Liker

 6. Jeg vet ikke hva du har gått igjennom, men stå på viljen din beundrer jeg deg for.
  Støtter deg 100 %

  Liker

 7. Jeg har opplevd AKKURAT det samme som deg fra bv i sauda.kansje verre også. Men vi har ganske like historier. Setter pris på alt du skriver mot bv, men de hjelper mye også. Jeg hdde funnet deg mer troverdig, men personangrepene dine jør hele hensikten med bloggen bortkastet. Du snakker om at du har blitt mobbet, men du mobber og henger ut folk? Syns det er ekstremt dobbeltmoralsk. Vet hvem du er og har tenkt lenge på å dele min historie med deg, men er litt skuffet over At du bruker bloggen din på å trekke andre mennesker ned. Det er personangrep ikke ytringsfrihet. Du mobber

  Liker

 8. S: Hvis vi har ganske like historier, hvorfor støtter du Sauda kommune da? Si meg en ting, hva hjelper barnevernet med? hvordan hjelper de? Hvilke hjelp får får man vanligvis av barnevernet?Barnevernet hjelper IKKE, de gjør livet til et hælvete og før du vet ordet av det så er man dødende innvendig og kan knapt stå på beina men er man heldig så har man støtte rundt seg til å klare seg og kan stå opp for det urette.

  Til din opplysning så går jeg ikke til personangrep på noen. Okey hvis du vet hvem jeg er så vil jeg gjerne vite hvem du er? Du velger og være anonym. Hvorfor? Og du må for all del dele din historie og kan gjerne navngi navn også :))

  Hensikten med bloggen er at folk skal få et inntrykk av hvordan det offentlige behandler familie og barn og i dette tilfellet så er det Sauda barnevern/kommune som har begått kriminalitet, lovbrudd og bryter med menneskerettighetene. Hege Braseth, Hege Michalsen, Kunt Atile Seim, Roger Haraldsen, Ingunn B. Svandal, Åshild Åbø Eeg, Tone Rasmussen Birkeland, Aina Olene Tveit, Wictor Juul det er disse menneskene du skal gå å banke litt sunn fornuft i og flere er det.

  Imens kan du dra inn å besøke andre innlegg på bloggen. Kanskje du får et innblikk i hvordan Sauda kommune behandler familie og barn. Du sier jo selv du har blitt behandlet dårlig

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: