POLITIAVHØRET 9.Mai 2018

Nå har jeg vært på avhør sammen med pappa og det ble det korteste avhøre noensinne. Altså rett inn og rett ut. Da de forlangte at vi skulle legge mobilen fra oss i en boks med lås, noe pappa nektet på fordi pappa har flere unger som han da må være tilgjengelig for da det handler om alvorlige sykdommer. Rett før vi skulle gå ut døren igjen spurte betjenten om han kunne få spør et spørsmål «Er det du som står bak bloggen» jeg svarer ja men synes det var et tåpelig spørsmål da denne setningen går igjen og igjen fra Hege Braseth i Sauda.

Relatert bilde

13 kommentarer om “POLITIAVHØRET 9.Mai 2018

 1. All Cops are Bastards! De er ikke riktig god disse småpikene til barnevernet. Stor å tøffe bak uniformen men de er egentlig veldig usle mennesker.

  Liker

 2. Veldig bra Tonje. Stå på. Vil de noe må de i tingrett og den skal vi prøve fylle opp så de virkelig skal få omtale. Du er tøff, din familie er tøffe. Få frem sannheten om disse offentlige overgrep.

  Liker

 3. Det er lovlig å gjøre opptak av samtaler man er med på selv, også skjult opptak og uten at man sier fra til samtalepartneren. Slik var det ihvertfall sist jeg var borti spørsmålet. Jeg vet ikke om at det er kommet noen lovendring. Jeg vet riktignok heller ikke om politiet har adgang til å begrense dette. Men man har jo ingen plikt til å uttale seg.

  Liker

 4. Politiet bekrefter at myndighetene er livredde for sannheten, og det er det som Sauda kommunes politianmeldelse også handler om.
  Så myndighetene gjør seg forstått! De er livredde for at sannheten om dem skal bli kjent.
  Jeg kan nesten ikke tenke meg noe som er mer ynkelig enn at myndighetene i et demokrati er på en evig flukt fra sannheten.
  Det avhøret som politiet planla, det hadde ikke tatt seg ut på tape. Og et slikt politiavhør av en 15-årig menneskerettighetsforkjemper tar seg uansett ikke ut på tape!
  Det sier faktisk ganske mye at de var livredde for at avhøret skulle bli dokumentert. Det hadde vært et opptak for historiebøkene. 🙂

  Liker

 5. Jeg er helt enig med Anders Johansen.
  Forhåpentligvis vet politiet menneskerettighetene litt bedre enn det lokale barnevernkontoret.
  Og sannsynligvis vil de ikke ha en internasjonal skandale etter Naustdal-saken, saken Erik og Natasha, Silje Garmo og alle …
  Hvis de vil ha en mer, vil den forferdelige sannheten bli offentlig …
  Forresten, jeg har sett ditt store åpne brev i Bodoposten, godt gjort!

  Liker

 6. Litt komisk er det i ettertid å tenke på hva som stod i innkallingen til politiavhøret:
  «Når du er innkalt til avhør, har du plikt til å møte til avhør hos Politiet, etter Straffeprosessloven §230. Dersom du ikke møter, og ikke har gyldig fravær, kan du bli avhentet av Politiet og fremstilt for avhør.»
  Men da faren din ikke ville gi fra seg mobiltelefonen, var det ikke så farlig likevel! 🙂

  Liker

 7. Anders Johansen: Ja du har helt rett Anders. Sauda er livredde for at sannheten om de skal komme frem i lyset og belyses. At politiet innkaller en 15-åring jente inn til avhør bare fordi jeg uttaler meg på ytringsfriheten er det dummeste, skulle nesten tro at de ikke visste bedre.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: