Våkner opp… Men er det egentlig grunn til å feire dette landet?

Våkner opp… men egentlig til en veldig meningsløs dag

Idag er det 17. Mai, skal du feire?

17. Mai feires fordi Norge fikk sin egen grunnlov og fordi Norge ble et fritt land.
Jeg ser ikke på Norge som et fritt land, det blir for dumt. Barnevernet er et diktatur med tortur og legger familier og barn så hardt ned i grus at det gjør vondt å leve og det gjør vondt å puste. Ærlig talt så skjemmes jeg over Norge for de som sitter å styrer dette landet utsetter familier og barn for så grove og fæle overgrep fra det offentlige, de som sitter å styrer griper ikke inn i lovbruddene som barnevernet begår daglig mot barn og familie.

17. Mai har ikke så mye å bety for familier som har mistet sine barn uten grunn. Hva feirer man da? At Norge er så bra, nei umulig. For oss alle som sitter døende innvendig på et fosterhjem eller en institusjon (barnehjem) hvilke årsaker har vi for å feire noe som helst? Alt som vi levde for er jo dødt og alt er jo som et eneste stort tomt rom.

Min forrige 17. Mai altså 2017 var jeg i fosterhjem i veggli som ligger i buskerud og jeg var bokstavelig talt helt døende. Jeg var isolert og oppholdte meg i et hus langt oppi fjellet i skogen borte fra alt og det blir man veldig nedslitt av men jeg holdt meg likevel oppegående heldigvis. Jeg stod opp fra sengen men til en meningsløs dag men jeg gikk likevel ned til sentrum som tar cirka en time å gå. Jeg satte meg på bensinstasjonen og kjøpte meg ei pølse og tok opp mobilen og ringte til pappa, jeg savnet familien min mer enn noe annet.
 

Rektor Ingunn B. Svandal ved Austarheim skole i Sauda og lærer Åshild Åbø Eeg. Det er 17. Mai i dag altså barnas dag. Hvilke følelser har du rundt det?

Hvordan tror du mobbeoffer på skolen din har det på 17. Mai…er det noe å feire syns du?

Du har ødelagt, du kan ødelegge og du vil ødelegge for andre. Du sender falske bekymringsmeldinger til barnevernet og med det så ødelegger du liv, du ødelegger familier og hva er hensikten med det. Å slippe unna mobbeproblemer i skolen når det oppstår, ja det har du jammen klart. Men en ting skal du ha. Sannheten vil belyse og den vil komme sterkt fram i lyset. Slike som deg kaller vi vel narsissistisk personlighetsforstyrrelse menneske, liker du navnet? Passer godt til deg, personligheten din og slik du oppfører deg.

Hvordan tror du det er for oss som sitter i fosterhjem eller institusjon (barnehjem) uten grunn? Hvilke verdier tror du det har å bety å feire 17. Mai for oss (INGENTING). Skjønner du, det har ingenting å bety fordi visse mennesker går i veien og ødelegger alt som man er glad i og du er en av de få…

 

Jeg får bringe frem en klem til alle som IKKE feirer 17. Mai idag og til alle som har mistet sine barn eller som selv sitter døende på et fosterhjem eller en institusjon (fosterhjem).

-Klem              Gratulerer til dere andre som nyter dagen og håper på at dere ihvertfall får en god dag…

15 kommentarer om “Våkner opp… Men er det egentlig grunn til å feire dette landet?

 1. Jeg støtter det du skriver her fult ut Tonje,det er som om jeg kjenner din smerte.Ønsker deg det aller beste i livet fremover. Stå på og opplys verden om din smerte og så våger flere å komme etter!Ja en dag vill sannheten seire.Løgner skrider frem på lange ben men sannheten kommer etter aldri så sen….Varme og kjærlighet til deg Tonje

  Liker

 2. En utrolig god og sann artikkel .
  Jeg fatter ikke at nordmenn feirer denne dagen i det hele tatt , så lenge de utøver overgrep og vold mot sitt eget folk .
  Jeg har deltatt og fulgt med en del foreldre som har kjempet en håpløs kamp mot barnevernet i en årrekke , der en del har valgt å søke tilflukt i andre land .
  Takk for at du deler dette .

  Liker

 3. Utrulig flott og sant skrevet. Jeg forstår IKKE at de BV ansatte deltar i 17 Mai toget heller. Om de tørr å gjøre det. Når de har utført så mye stygt mot mennesker.

  Liker

 4. Takk for god artikkel, Tonje. Solidariteten hjelper. Det er så mange familier, både barna og de voksne, som har opplevet 17. mai som meningsløs, som et verkende sår, når de har vært holdt borte fra hverandre med makt. Jeg har kjent noen av dem selv. Jeg husker også en artikkel for mange år siden, der en mor var blitt «tillatt» å gå og se på barnetoget der hennes barn skulle være med, men var blitt forbudt av barnevernet å vinke eller smile til barna. Jeg tror hun lot være å gå.

  Liker

 5. Monicha Anetthe: Tusentakk for fine ord. Jeg håper det ja at flere barn og ungdom vil stå frem og bruke sin stemme for den er verdt veldig mye.

  Liker

 6. May Harriet Seppola: Ja akkurat. Jeg er helt enig med deg og at de som sitter å styrer dette landet kan gå ut der å feire uten dårlig samvittighet for det dem utsetter barn og familie for.

  Liker

 7. Det er god beskrivelse i temaer og folkes forstår hvorfor bv gjorde store feil av rapport og dokumentasjon og husker på at ansatter I bv er forskjellige å oppfattet som Hva dokumentasjon og rapportering. Er det greit at jeg kan del videre til fb?

  Liker

 8. Oi, Tonje, det skulle jeg gjerne gjort hvis jeg hadde den. Men det var tilbake i papirets århundre, og jeg har nok ikke tatt vare på artikkelen, dessverre. ? Men vet du hvilket blad som hadde en del gode artikler med kritikk av barnevern? Det var det foraktede Se og Hør. De skrev nok mye tøys og tull (jeg vet ikke om de fortsatt har samme profil), men folk likte vel det tabloide, for jeg tror de hadde så god økonomi at de var helt uavhengige av alle, og uredde. Det kan ha vært i Se og Hør at jeg leste den historien som inneholdt noe om barnetoget, men jeg tror ikke det. Så hvor? Hjernen min har ingen skikkelig «Søk»-knapp.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: