Hvor går grensen for umenneskelig behandling fra det offentlige

Jeg var ikke et menneske du bare kunne kaste i søpla for å ta hevn, fordi jeg er så mye mer enn det. Jeg ble kidnappet og bortført fra pappa og brødrene mine, føltes det som at verden konstant raste sammen. Jeg ble redd og innesluttet men likevel så var jeg sterk og kunne gjør motstand mot disse ondskapsfulle og maktsyke menneskene: Hege Braseth, Hege Michalsen, Roger Haraldsen og Knut Atle Seim. Lett å bare påstå at det er til «barnets beste» men hvis du er et barn selv så vet du hva som er best for deg og føles rett, ikke godta at du blir behandlet som dyr i bur av det offentlige bedre sagt av skole, barnevern og politi.

Til ettertanke for barnevernet (Hege Michalsen og Hege Braseth)

Er det rett fremgangsmåte å angripe et mobbeoffer? Siden dere angrep meg og ødela min skolegang og mitt liv så har dere mye å stå til rette for. Dere må selv ta ansvar for deres handlinger og kan ikke gjemme dere bak lovene slik dere gjør og har gjort fram til idag.
 

– Til deres opplysning så vil jeg stå på til rettferdigheten seirer

Dere vet INGENTING om hva som er til barnets beste så se nå å dra dere vekk å skaff dere et liv som ikke går utpå å ødelegge og skade barn og unge 

Sauda kommune

Bilderesultat for sauda kommune

8 kommentarer om “Hvor går grensen for umenneskelig behandling fra det offentlige

 1. At du ikke var ett menneske som de bare kunne kaste i søppla tror jeg de onskapsfulle menneskene i BV smertelig kommer til å erfare. Det kommer sikkert til å ta litt tid men rettferdigheten kommer til å vinne. Stå på.

  Liker

 2. Barn skal bli hørt heter det så fint.
  Men det er ikke å la barn bli hørt når deres egne ord og meninger bare avfeies og ikke legges noe vekt på.
  Hva slags opplevelse gir det når barn og unge viser stort mot og tør å si hva de ønsker og mener, men opplever kanskje i år etter år at det ikke blir tatt på alvor?
  Hva slags mot kreves for å stå på egne ønsker og meninger som kan være stikk i strid med både fosterforeldre og barnevern? Etter å ha sagt sin mening er barna prisgitt fosterforeldre som kan ha svært sterke egne meninger, og et barnevern som kan gi blaffen i hva barn og foreldre har å fortelle om fosterforeldre.
  Ikke alle fosterbarn er så sterke som det du har klart å være, og reaksjonene er forskjellig.
  Jeg tror nok det vokser opp mange barn og unge som mot egen vilje er fratatt ikke bare foreldre, men også søsken, tanter, onkler, søskenbarn, gode besteforeldre og alt som er kjent og kjært.
  Barn og unge som alt for ofte kommer fra hjem uten hverken vold eller rus, og der fosterforeldre og barnevern vil skylde enhver negativ reaksjon på foreldre istedet for å ta innover seg at det er både et overgrep og traume å ta barn mot egen vilje bort fra hjem uten hverken vold eller rus. Ikke engang tilbud om hjelpetiltak er noen selvfølge.
  Din stemme er viktig Tonje, og du snakker også for de som selv ikke tør eller klarer. I fremtiden tenker jeg at du får selskap av stadig flere som ikke er takknemlig for en oppvekst ødelagt av barnevern og et maktapparat som alt for ofte gir blaffen i hva det betyr at barn skal bli hørt.
  For dersom ingen bryr seg med hva som blir hørt fra barna………..da gir det ikke noen opplevelse av å bli hørt, verdsatt og tatt på alvor.

  Liker

 3. Godt uttrykt innlegg.
  Viktige poeng er: kapring av barnets beste interesse.
  Urett ved offiserer av en offentlig myndighet og ytringsfrihet.
  Urettferdighet av tjenestemenn fra offentlig myndighet og deres juridiske ansvar for det.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: