Hege Braseth er i en ond Narsissistisk sirkel med onde hensikter

Hege Braseth leid inn som konsulent hos Sauda barnevern og har sitt eget firma på Karmøy. Hva er problemet hennes? Damen er hevngjerrig og har en viss ustabilitet i seg og det skremmer meg at hun får går fritt, ærlig talt så skulle hun vært fengslet inne nemlig der hun hører hjemme. Hege Braseth begår trakassering og ødelegge familier, kidnapper barn, mishandle, torturere oss til døden i håp om at vi skal tie stilt. I tillegg så driver hun barnehandel og river oss ned til å begå selvmord, dette er alvorlig. I mitt syn så har ikke denne damen utdannelse eller kompetanse innen for barn og unge inn under barnevern, for hun går rundt å sier at det er til «barnets beste» hele tiden men nei ingenting av det er til barnets beste. Braseth utførte lidelser og smerter på oss og de dype sårene vil prege oss hele livet så fortell meg at denne damen må sparkes, tiltales, rettsforfølges og fengsles. Hun kan ikke holde på slik lengre.

Hege Braseth er i en ond Narsissistisk sirkel med onde skremmende hensikter som vil skade oss både utenpå og inni og dette mener hun vist er bokstavelig talt er til «barnets beste» ja visst, hun er klar over handlingene hun utsetter familie og barn for. Hun tjener en formue med penger på dette i tillegg får hun en stjerne i boka for hvert barn hun klarer å fjerne fra sine hjem. Hvor mange barn skal fjernes fra det kjæreste de har, hvor mange barn skal måtte lide og hvor mange dødsfall må til for at myndighetene tar tak?

Hege Braseth og Hege Michalsen lider av en narsissistisk personlighetsforstyrrelse som overhode ikke er bra for barn og unge.

I det jeg begynner å gjennomskue Sauda kommune (barnevern, skole og politi) begynner de å straffe meg hardere med for eksempel en politi anmeldelse. Hege Braseth og Hege Michalsen begynner å lete etter nye ofre som skal erstatte meg som jeg nå er blitt deres fiende. Når en prøver å gå ut med sannheten vil kanskje ingen tro meg fordi narsissister er så gode til å lyve og bedra og manipulere og gjøre det de gjør. De kaste meg som en skitten hanske etter å ha terrorisert meg og familien min psykisk og fysisk. Alt som har blitt sagt og gjort vil bli brukt mot meg som en tikkende bombe for å ta hevn. Hege Braseth og Hege Michalsen ville splitte meg og familien min,  venner og andre som måtte ha betydning for meg. De vil pine og plage meg og familien min til døde i håp om at de skal få fullføre det de ønsket å gjøre mot oss. De spredte løgner og onde rykter om pappa, deres nye brikke i spillet som narsissistens maktbegjær, egoisme og hevnlyst. Du vil få se akkurat hvor ille dette var når du blir utsatt for barnevernets terror-regimer selv da får du følelsen av å ligge deprimert og døende i flere uker, måneder og år.

Hege Braseth 

Bilderesultat for Hege Braseth

3 kommentarer om “Hege Braseth er i en ond Narsissistisk sirkel med onde hensikter

 1. Jasper: Ja jeg vet at glassjenta hadde med Karmøy barnevern og gjøre og da kan jo spørsmålet bli er Hege Braseth innblanda i dette også eller er det samme firma?

  Liker

 2. Onde personer bygger vennskap og samhold nettopp ved å samarbeide om å utsette andre for ondskap. Man kan si at «gruppevoldtekt» gir dem et kick. Da føler de seg både mektige og onde på en gang, og det er den følelsen de jakter på.
  Onde personer har dermed en meget sterk motivasjon til å samarbeide og rotte seg sammen. Det er i virkeligheten et spørsmål om liv og død for dem. For de har allerede dødd innvendig, og den eneste måten de kan føle seg levende på er ved å utsette andre for ondskap.
  Og den onde sirkelen de kommer inn i da, klarer de ikke å komme ut av. Og det vet de selv. Dermed blir de bitre, for de vet at de er fortapt. Og da vokser bare behovet for å påføre andre smerte, som en hevn for at de selv mangler lykke.
  Det er litt av en ond sirkel de kommer inn i, slike personer.
  Og det er klart at når man går løs på barn og ungdommer, så sier det noe om hvor langt man har kommet i den onde sirkelen.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: