Politioverbetjent Thomas Wahl – Psykopat

Jeg forstår rett og slett ikke at noen kan være så fullstendig psykopat, forstår du det?

Politioverbetjent Thomas Wahl ved lensmannskontoret i Sauda er helt blottet for empati overfor medmennesker og sine beboere i Sauda kommune. Det er faktisk veldig sinnsykt, at en politibetjent bare overse sine innbyggere når man har behov for hjelp som f.eks når man klager inn eller anmelder barnevern, skole, ja politi også for grove handlinger de påfører oss familier og barn så passer politioverbetjent Thomas Wahl å henlegge alt som han får inn av klager og anmeldelser. Lensmannskontoret i Sauda er inhabilt da politibetjent Paul Bjarne er gift med Synne Skorpe som er saksbehandler i barnevernet og hele lensmannskontoret er i god samarbeid med med både barnevern og skoler. Det irriterer meg at hvis man klager eller sender inn en anmeldelse så blir det ikke tatt på alvor fordi det blir henlagt igjen gang på gang. Så hvor skal vi henvende oss hvis ikke politiet kan håndtere en anmeldelse eller en klage?

I tillegg så er politioverbetjent Thomas Wahl trener for fotballaget i Sauda, ikke at det har noe å si men likevel…

15 kommentarer om “Politioverbetjent Thomas Wahl – Psykopat

 1. Anonym: Jeg bor ikke lengre i Sauda kommune. Men da vi bodde der så sendte vi også anmeldeslse til Ølen kommune men de sendte det rett tilbake til Sauda kommune så henla de alt igjen.

  Liker

 2. Jeg kan desverre ikke si om den kampen du kjemper vil gjøre noe fra eller til for deg personlig, men det du gjør, vil garantert ha enorm betydning for unge/familier som kommer i lignende situasjoner i fremtiden! Du uttrykker deg som om du var 30, og ikke 15, så du vil kunne nå helt til topps i samfunnet om noen få år, og da vil du VIRKELIG få en sterk ‘stemme’.
  Om du ikke allerede vet det, så ble den kjente milliardæren, Kjell-Inge Røkke mobbet av lærerne på skolen fordi han har dysleksi. Spesielt godt husker han klasseforstanderens uttalelse om at det skulle mye til for at han i det hele tatt skulle kunne oppnå å ta lappen. Det er faktisk denne replikken som i vesentlig grad har vært drivkraften hans hele veien, hvorav vært privatfly, overdådige båter, hytter, hus, osv han har kjøpt, har mer enn noe annet vært et ‘fuck you’ til denne (og andre) læreren. En kan dermed trygt gå ut i fra at han har fått sin hevn, -.og det samme vil du! 😀

  Liker

 3. Gry Henriksen: Tusen takk for kommentaren. Jeg setter stor pris på at du er så forståelsefull, det er det ikke mange som er hvis ikke en har opplevd denne ondskapen på kroppen selv. Men det har du kanskje?

  Jeg skal garantert nå toppen å så om denne kampen tar flere år så skal jeg kjempe. Vi er fler og vi er mange som har samme mål/ønske om å få makt etatene til å endre form (barnevernet, lagt ned).

  Liker

 4. Fantastisk å høre at du ikke lar deg knekke av disse folkene, ass!
  Nei, jeg har gudsjelov ikke hatt noen av disse problemene selv. Jeg er bare skrudd sammen slik at jeg ikke tar ting for å være sånn eller slik bare fordi flertallet, staten eller hva det skal være oppfatter det sånn eller slik. Jeg MÅ liksom bare ‘grave’ rundt i alt som er for å undersøke om det som serveres som en sannhet faktisk er det, -på godt og vondt (he he).
  At barnevernet langt i fra bestandig fungerer til barnas [og foreldrenes, for den saks skyld] beste, har dermed vært klart lenge, for det er blitt ekstremt mange etterhvert som opplever/har opplevd lignende ting som det du/dere gjør..

  Liker

 5. Gry Henriksen: Godt og høre at du ikke har noe med dem å gjøre fordi er noen grusome ondskapsfulle mennesker som ødelgger og tråkke familier og barn bestandig ned i baken slik at vi bærer på smerte, lidelser og traumer resten av livet. Det er slitsomt. Barnevernet bruker orde «barnets beste» som går igjen og igjen. Forbanna irrirterende fordi det stemmer jo ikke i det hele tatt. Barnevernet er til og blir til barnets verste.

  Liker

 6. Det er aldri heldig at politi er sammen med folk I barnevernet I en liten bygd.Det gar ikke, spesiellt nar de ikke har vett nok til a ikke snakke sak pa privaten.TAUSHETSPLIKT.

  Liker

 7. Tonje,vær forsiktig med å kalle noen for psykopater selv om de har psykopatiske trekk. Kun fagfolk kan med sikkerhet diagnostisere det.

  Liker

 8. Barbro: Jeg er forsåvet enig med deg at det er kun leger som kan stille diagnoser, men i Sauda kommune har vist barnevern og politi en multifunsjon der de stiller diagnoser på alle som går imot de. Så jeg har ikke gjort noe mer galt enn det de har gjort allerede.

  Liker

 9. Du må klage til fylkesmannen, med en gang før saken blir for «gammel»
  Skriv inn ett klagebrev, eventuelt med vedlegg (bevis) og lever det på kontoret selv (så er du sikker). Få en bekreftelse på at det er mottatt der (på ark, selv om de normalt ikke gjør det)
  Jeg vet om en slik sak hvor fylkesmannen startet tilsynssak etter nettopp det jeg skrev, for å sjekke om det har begått lovbrudd.

  Liker

 10. Hei Tonje, du veit godt hvem jeg er og om Sauda er en del mindre bygd ein Stord så er det nett like gale her og, du så hva jeg postet selv i dag, SIB som de kaller seg her Sunnhordland Interkommunale Barnevern, de har ikke bare Stord kommune men andre delen av øya på Stord og som er ei bygd. Fitjar Kommune pluss en øy som er større ein Stord men ikke så mangen innbyggarar Bømlo, når de angrip meg som pappa til min førstefødte datter som har vert utsatt for og blitt slått, sparket, kvelt og spyttet på av moren sin fra 6-7 års alderen til naboene måtte melde ifrå da ho måtte rømme lamslått til jeg fikk overta ho 13 år gammel, ja så veit du om hva halvbror har gjort mot henne fra ho var 8 år gammel og som moren har vist om men jeg som pappa måtte ikke få vite noe for da skaut ho alle+seg selv truet ho jenta med, ja Barnevernet i Kvinnherad kommune der de bodde gjorde jobben sinn svært bra synest jeg der og da, ja de hentet henne på skolen to voksne damer og Akutt plasserte henne hos ei som hadde jobbet som beredskapsmor i mangen år og da på øya Stord der jeg bodde, ja da hadde de pratet med skolen, legen og da spørte de henne om det var noe mere ho hadde slitt med, ja da klarte ho ikke og sjule lenger hva ho var blitt misbrukt på, ja både mor og halvbror blei anmeldt men er de blitt dømt for noe? Nei😡, men bare 3 dager var ho akuttplasert så kom ho til sinn pappa ho hadde ønsket siden ho var 10 år, ja jeg har jo fortalt deg litt, ho er jo 22 år nå og skal bli mamma i feb-19. Ja jeg fortalte deg vell att ca 35 spesial trente politi fra Bergen stormet jo min bolig med MP 5 og panseret biler nå i slutten av sep-18 på leit etter Elektrisk sjokk våpen, de lagde seg en historie for å prøve og knekke meg mere ein hva kreften har herjet med meg nå i over 5 år, hvorfor? De føller med på Facebook og føler seg utrygge…… hallo? Stå på Tonje, åleine er vi svake, i sammen er vi sterke😎💪👊👊👊👊

  Liker

 11. Kjære Tonje, vis saken er mot Sauda lensmannskontor, så må/er de forpliktet til å sende saken over til et annet lensmannskontor/politikontor som da er det nærmeste som ligger under Politidistrikt Vest som da er Haugesund politi, men selv de er nok inhabile i saken din. Da skal saken gå til Stavanger eller til Bergen etter som jeg forstå det. Sauda lensmannskontor kan ikke behandle din sak, og jeg tror også ikke de har myndighet å henlegge en sak som an-ligger dem selv eller personer de har nære realisasjoner til, som her ansatte i barnevernet. Send saken til statsadvokaten statsadvokaten i Hordaland eller i Rogaland, men mulig det er spesial enheten i politiet som skulle hatt saken din Tonje.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: