Det er historier rundt om i hele landet vårt om barnevernet – Norges nye hitler

Det er historier rundt om i hele landet vårt om barnevern, skole og politi at man tror nesten ikke det er sant, om man får det fortalt rett foran seg. Men dessverre så er det virkeligheten. Det er ufattelig hvordan mennesker som skal være utdannet på dette fagfeltet, kan få herje med familier og barn slik gjennom mange år, uten at noen stopper ondskapen og djevelskapen. Statens overgrep mot befolkningen, skal bare få herje fritt? – NEI, det skal det ikke fordi vi som allerede er rammet av barnevernet skal kjempe til vi vinner av rettferdighet.

Fosterforeldre og barnevernsinstitusjoner tjener grovt på denne barnehandelen. Utgifter til fosterforeldre – kr 840.000 pr barn og år. 2 barn = 1,7 million. Jeg vet ikke med institusjoner men fosterforeldre tjener seg  grovt med penger mens barnevernsinstitusjoner tjener sikkert ennå mer?? Det har aldri vært vern av barn i Norge, men barn blir brukt som handelsvare til å skremme opp befolkningen. Gjør ikke foreldre som statsstyret sier, så kommer de og henter ungene dine.

Det skal ikke være lov å tjene penger på barn og unge, dette er mer skremmende, kriminelt, korrupt enn noen kan tenke seg, vil du leve under slike forhold  i Norge?

Og disse barna som blir dratt med makt ut av sine hjem, kidnappet og bortføres fra sine foreldre som de er glad i, må uten tvil kjenne psykologiske, pinefulle, brennende smerter i sine hjerter. Kan du noen gang tenke deg hvor vondt det gjør å bli fratatt det kjæreste du eier? Jeg er 16år så jeg ble ikke fratatt noen barn men jeg ble selv fratatt fra min pappa gjennom disse smertefulle årene. Man må gå gjennom så masse for å bare holde seg oppegående sterk for å klare seg, så oppleves det rent psykisk og gå gjennom ild og flammer for å få et helt ødelagt liv etterpå.  Vi føres inn i de verste traumer og uhyggeligste opplevelser, påført av Norges nye hitler (barnevern)

I mitt tilfelle så er det Suada barnevern som skal stå til ansvar for sine handlinger de påførte oss. Austarheim skole Ingunn B. Svandal ved Sauda kommune burde vært sparket fra jobben umiddelbart som rektor og holdes personlig ansvarlig for sine lovbrudd og menneskerettighetsbrudd. Ærlig talt, en rektor som ikke kan jobben sin burde aldri vært rektor, hun utsetter elevene for fare ved at skolen ikke har en fungerende rektor som kan løse problemer (mobbeproblemer).

Hege Michalsen barnevernssjef og Hege Braseth barnevernKonsulent, skjønner ikke hvordan det kan ha seg at de to ennå går fritt? De burde bokstavelig talt vært bak murene nå, fengslet er det rette stedet for en kriminell psykopat å vær. Voldshandlingene og overgrepene de utsatte oss for og andre ved Sauda kommune har ennå ikke blitt tatt tak i, hvorfor?

6 kommentarer om “Det er historier rundt om i hele landet vårt om barnevernet – Norges nye hitler

 1. Nei, barnevernet ser ut til å være like elendig over hele landet.. Ei 19 år gammel mor jeg kjenner, ba om hjelp i forbindelse med at hun ble rammet av en depresjon noen mnd etter fødselen, men ikke pokker om de gir henne ungen tilbake igjen da hun var på beina igjen!..

  Liker

 2. Barnvernet er så udugelig at ord ikke finnes lenger.De dreper både fysisk og psykisk barna og deres familie.Du er sterk og våger å stå frem det står det STOR Respekt av Tonje.Støtter deg og tenker på deg.Har selv en datter 14 år som sitter fanget i dette helvete og ingen som bryr seg om henne,bare prestisje,makt og penger….Jeg grøsser over denne ondskapen som får lov å fortsette i vårt land! Heier på deg Tonje.Ha en flott dag og en dag vil sannheten seier…..;O)

  Liker

 3. Gry Henriksen: Klart det, at barnevernet er like elendig over hele landet. Det skjer så masse tragisk rundt om i hele landet vårt at det er helt gale, hva land bor vi egentlig i?

  Liker

 4. Monicha Anetthe: Du har helt rett. Datteren din på 14år, hvordan går det med henne da? Holder hun seg oppengående og sterk gjennom denne smertefulle lidelsen?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: