Ordet på capsen sier alt

Hei leserne mine. Idag fikk jeg noe som jeg har gått i flere dager å gledet meg over til å få. En pakke på postkontoret dukket opp idag, noe som jeg har bestilt over nettet. Jeg bestilte en caps, ikke en vanlig caps men likevel en ordinær med et originalt navn. På capsen står det følgende «Stopp barnevernet» og poenget med dette er at jeg skal ha den på meg. Jeg skal ha klesplagg som sier at jeg kjemper imot et system som ikke fungerer, et system som bokstavelig talt dreper barn og foreldre for egen fordel ved å tjene lommene stappfulle av penger på statens korrupte barnehandel. Jeg er imot et system som ødelegger oss. Alt skal deles med dere slik som jeg har gjort nå i 1 år – Min og familiens livshistorie, mine meninger, mine tanker og følelser fordi jeg er åpen om alt og er tilgjengelig hele tiden for aktive diskusjoner og debatter, kanskje ikke døgnet rundt fordi jeg er bare 16 år og den tiden skal leves og oppleves. Men spørsmålet blir om jeg er tøff nok til å gå med denne capsen i offentligheten? Alle de blikkene som vil komme, all den dritten? Det er en utfordring i seg selv. Men jeg gjør det! Se bildet nedenfor…

9 kommentarer om “Ordet på capsen sier alt

 1. Fin, jeg bruker ikke caps men de som bruker det og vil ha en så kan kanskje du hjelpe til med å skaffe ?

  Liker

 2. Hei jeg synes at du er kjempe tøff som kommer til og gå med den. Capsen. Synes an Capsen din var utrolig tøff også

  Liker

 3. Det er ikke sikkert at det blir bare negative reaksjoner, Tonje! Det begynner å bli en del folk som mener det nåværende barnevernet IKKE verner barn og at vi derfor må arbeide for å få stoppet det. For dem, og for alle barnevernets ofre som er blitt foraktet og presset til å være tause, vil det bli et lyspunkt å treffe på et sånt signal. De vil vite at der går det en venn.
   ? Men ikke press deg selv til for mye. Ta den på når du er i «det humøret», og ikke skam deg når du ikke orker. Heller ikke skal du skamme deg hvis du blir lei deg og har lyst til å gjemme deg når du får ubehagelige reaksjoner fra folk som tror på barnevernet. Jeg sier ofte at det og det TØR jeg ikke gjøre for å hjelpe barnevernsofre, jeg er for feig! Men jeg skal gjøre det lille jeg tør og orker.

  Liker

 4. Barnevernet jobber jo livet av seg med å skape et bilde av barnevernskritikere som truende, farlige og kriminelle. Jeg vet ikke hvor godt de har lykkes med akkurat det, men det kan godt hende at de som vurderer å si noe negativt om en slip caps kvier seg for å gjøre det, av frykt for å bli «slått ned på gata» som barnevernets ansatte pleier å si det.
  Så til syvende og sist kan det fort hende at du kun får positive tilbakemeldinger, fordi folk er livredde for å hisse på seg en barnevernskritiker! 🙂
  Jeg driver og tuller litt da. Men det er jo faktisk sant, at barnevernet prøver å stemple barnevernskritikere som farlige. Ser veldig skummel ut bak den capsen, du nå! ;-))
  Forresten ser jeg titt og ofte folk som går med klesreklame for fosterhjem.no. Både t-trøyer og ryggsekker har jeg sett.

  Liker

 5. Marianne Skånland: Tusen takk. Ja det er mulig det ikke bare blir negative reaksjoner, det håper jeg jo på men itillegg må jeg regne med det men likevel er det et viktig lyspunkt som du sier. Det nåverende barnevern skal BORT!

  Marianne Skåndland, du har gjort mye allerede og folk ser opp til deg så jeg ser ikke på deg som feig og det tror jeg ikke andre gjør heller så mye som du har fått til.

  Liker

 6. Da vi 68 ere var unge, skulle vi forandre verden. Det begynner å bli noen år siden. Men ungdom som vil noe, er en mektig kraft. Så jeg heier på deg Tonje, og alle flotte ungdommer som vil kjempe mot «barnevernsdemonen», med eller uten caps. Dere er flotte, dere er tøffe, fremtiden tilhører dere. Og barnevernet skal dere trampe under deres føtter. Jeg er en «gamling» som har stor tro på dere.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: