Jeg hater dere!

Jeg hater dere mer enn noe annet – Hege Braseth, Hege Michalsen, Synnes Fatnes Skorpe, Solveig Steinsland, Knut Atle Seim, Ingunn B. Svandal, Åshild Åbø Eeg, Tone Rasmussen Birkeland, Merete Herheim, Wictor Juul, Roger Haraldsen, Rune Kloster Tvedt, Aina Olene Tveit og Thomas Breivik ved Sauda kommune. Hvis jeg sier dette en gang til, kan du høre på meg da? Hvis jeg forteller deg at «livet ikke er verdt å leve uten dem man er glad i» hvordan kan jeg sikre meg at du hører meg? Jeg skriker UT! Jeg får aldri nok av å hate dere, skal jeg forklare hvorfor. Dere har ødelagt livet MITT og familien min, hvordan kan dere gå så langt? Jeg godtar aldri det Sauda kommune utsatte meg og familien min for. Alle slag og spark, på steder der smerten gjør vondt verre, livet stod på spill. Dere visste så godt hva dere gjorde. Det finnes ingen unnskyldninger for sånt. Men, jeg er jammen glad jeg endelig er kvitt dere som et marerittet som nesten tok livet av meg, i hvert fall fysisk. Dessverre må jeg leve med disse traumene og smertene inni hodet også, kanskje hele livet?

Hvordan kan jeg sove om nettene? Hvordan kan jeg gå en dag uten å tenke på denne ondskapen? Jeg knuses i flere biter, jeg kveles av djevelskapen. Jeg føler meg hjelpeløs og ingenting hindrer denne ondskapen for å slippe til igjen, jeg er redd! Men verst av alt disse personene blir ikke tatt for å begått lovbrudd, menneskerettighetsbrudd og brudd på barnekonvensjonen og kriminaliteten de har utsatt oss for. Ingenting av dette som de har gjort har ikke rot i virkeligheten. Noen ganger så vet jeg bare ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv?

Det slutter ikke her…!!!

Livet handler om å leve og elske. Har vi evnen til å elske – ja jeg sloss for å få det jeg vil ha.

Konsulent Hege Braseth, jeg spør en gang til – hva er problemet ditt? Alle vet hva slags monster du er og hva du driver med bak ditt lille søte uskyldige fjeset, og du vet jeg vil fortsette helt til jeg oppnår det jeg en gang hadde troen på, sannhet og rettferdighet! Sannheten vil komme for en dag i tillegg står det hele svart på kvitt i bloggen så alt kan leses av alle.

Barnevernssjef Hege Michalsen, har du ikke lært deg at det er stygt å stjele andres barn? Ta vare på dine egne barn heller istedenfor å ødelegge andre familier, det er lavmål. Hva skal vi gjøre med sånne som deg, jo fengsel med like mange år som du har forgrepet deg på familier i tillegg til fotfølging når du kommer ut igjen så kan vi begynne å tenke på om du har gjort opp for deg da, erstatning for all tap på flytting og skolegang osv..

Bloggen handler ikke bare om hatet mitt til dere, men også hva livet mitt består av idag som har en mill. grunner til å gjøre det jeg gjør…

6 kommentarer om “Jeg hater dere!

 1. Jeg forstår dig udmærket, det er umuligt at forholde sig objektivt i sådan en sag, jeg føler med dig og håber du vil få ret i din sag, og slippe fri af BV

  Liker

 2. Olav nydahl jørgensen: Takk for det. Jeg er fri fra barnevernet NÅ og er hjemme hos familien min igjen, men det betyr ikke at alt er bra så jeg blogger slik at all smerten skal gjøre mindre vondt.

  Jeg blogger også for å belyser faenskapen i barnevernet og mange leser det jeg skriver men sjeldent at noen kommenterer, ihverftall ikke så veldig ofte.

  Liker

 3. Vel, vi har en løsningsforslag her også (selv om det ligger skjult mellom mange andre ord):
  «fengsel med like mange år som du har forgrepet deg på familier i tillegg til fotfølging når du kommer ut igjen så kan vi begynne å tenke på om du har gjort opp for deg da, erstatning for all tap på flytting og skolegang osv..»

  Liker

 4. Det burde være tydelig for alle nå at generelt fungerer ikke barneværnet i Norge i det hele tatt lenger, og jeg skjønner derfor ikke hvordan de får holde det gående etter det samme mønstret!?!..
  Det en hører mest om, er jo sef der de, i likhet med deg, valser inn og urettmessig tar unger/ungdom ut av hjemmene. Men om ikke det var galt nok, har en jo på den andre siden nok av tilfeller barnevernet BURDE se og gripe inn i! – Og her følger jo det ene det andre, for med alle de ressurser som settes inn på urettmessige forfølgelser, følger det jo logisk at det dermed blir for lite ressurser igjen der de trengs!..

  Liker

 5. Stå på, gi din skildring la alle få vite det…det er mange..og vi må ikke glemme at det er faktisk noen som trenger hjelp mn ikke forfølgelse, KIDNAPPING, adskillelse fra sin familie, sine nærmeste …du man er glad i…og ikke minst rettferdighet og LOV-VERKET blir fulgt mn dagen vil komme at de/Dem får sin straff…alle som brøt disse,all smerten ..lengselen etter trygghet og ekte kjærlighet fra sine nærmeste…føler med deg💕 mn la deg ikke knekke, stå opp bli en stemme for forandring…til det bedre for barna som kommer etter💕💖💕

  Liker

 6. Jon ivar Gundersen: Tusen takk!;)

  JA vi får mangt håpe på at en dag så vil disse enkelt personene i barevern, skole og politi stilles til ansvar for sine handlinger de utsetter familie for hver dag.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: