NOK er NOK!

Ennå en dag jeg har vært på posthuset for å hente en ny pakke. Ivrig etter å komme igang med å ta imot nye bestillinger fra dere. Flott å se at andre interesserer seg for et budskap som er viktig å formidle videre. Til dere som ikke vet det allerede så er jeg igang med å designe/selger capser, t-skjorter også bamser med logo
(STOPP! BARNEVERNET). Vi sammen skal stoppe et system som ødelegger og river oss ned, NOK er NOK!

 

1 Stk. Capser: 250kr

1 Stk. T-sjorter: 300kr  —–> Størrelser – M, L, XL

1 Stk. bamse: 230kr 

Hvis dette går bra og jeg får solgt alt så hender det at jeg starter egen nettbutikk;)

Send meg en pm på fb eller legg igjen en kommentar på bloggen for mer info.

 

5 kommentarer om “NOK er NOK!

 1. Unnskyld, men hvordan mener du at ved dette klesmerke ditt, om å stoppe barnevernet, skal gjøre hverdagen lettere for barn og unge, som lever i vold og rus hver eneste dag? Jeg skjønner du har opplevd mye vondt, og jeg er på ingen måte fan av barnevernet, men jeg vet at uten et barnevern, så er det mange liv som hadde gått tapt. Er det ikke bedre å stå opp for rettferdighet, snakke om det som burde bli bedre i systemet, uten å frata barn og unge en mulighet for trygghet, når det er mangel på det hjemme? Vi snakker om liv her, menneskeliv, små barn som opplever psykisk og fysisk vold, og som muligens får hjelp, kanskje har de en annen historie enn du, kanskje har de det mye bedre nå.
  Er det virkelig noe du ønsker å ta fra de?

  Liker

 2. Anonym: Har jeg sagt at ved å gå ut med dette varemerket at det vil stoppe barnevernet, men vi demonsterer for å få barnevernet lagt ned i sin nåverende form. Barn og unge opplever mer vold og rus i barnevernets varetekt enn i biologisk hjem, barn blir tvangsplassert i fosterhjem/instutisjoner mot sin vilje og blir misbrukt til de grader og vi blir ikke hørt i dette systemet. INGEN ER FAN AV BARNEVERNET, håper jeg da.

  Og jeg vet at med et barnevernet så dreper og ødelegger det totalt folkemengden. Så hva er verst her? En fanklubb, eller et drapsvern = barnevern. Vi kjemper for rettderdighet! igjennom å spre et budskap som er viktig å få med seg. Norge, landet vårt som er ment for å være et trygt og godt land å bo i, tar fra oss den muligheten for trygghet. JA vi snakker om totalt menneskeliv her, men tydelig at du ikke har skjønt det ennå. Du burde vite at vi ikke kan ha et barnevern som ødelegger de trygge omgivelsene rundt en familie og terroriserer oss, det går ikke.

  Liker

 3. Hørte at faren din var alkoholiker og derfor ble du tatt ut av hjemmet, skjønne at du vil stoppe bv nær du selv mekter for dette. Synes synd på deg og håper du snart ser hvor viktig det er at du blir med å endre barnevernet og ikke legge ned barnevernet. Tenk viss faren din gikk så dypt inn i alkoholen at han elske alkoholen mer enn deg og latt deg og dine brødre være igjen. Godt bv tok tak i livet ditt før alkoholen gjorde det.

  Liker

 4. Anonym: Jeg gidder nesten ikke svare på denne kommentaren en gang fordi det hørtes så dumt ut. Du er medlem i «forandringsfabrikken» eller? Hvorfor er du anonym…?

  Hva søren er det du parter om? Faren min har aldri vært alkoholiker.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: