«Gullungen» til Marit Sanner

Visst nok så har vi en løpegutt til i vårt nettverk, en av gullungene til Marit Sanner vil ha meg til å stille opp på et møte med han i Stavanger, greit nok det. Siden du tar dette opp så går jeg rett på sak i selve bloggen også. Kan godt stille opp på et møte jeg, men med Marit Sanner til stede hvis hun i det hele tatt tør å møte opp uten at hun bruker ungdommene sine til å snakke for seg og beskytte seg mot det hun selv bedriver i sin org. Forandringsfabrikken. Jeg vil dermed gå live på min fb side – Tonje Omdahl der alle så vil kan følge med under hele diskusjonsmøte. Velkommen! haha litt komisk også

Du svarer meg ikke. Du skriver en pågående kommentar…Etter det jeg kommenterer så vil du ikke svare meg? For redd til å stille opp på et møte som du selv ber på. Det er greit, alle kan jo ikke være superhelter og det godtar jeg jo selvsagt;)

Men dere sier ofte at jeg slenger dritt, hat, og usaklig, ytterlige ufine innlegg og kommentarer. Det stemmer ikke! Se på dere selv, Alexander pass på dine egne proffer heller som driver og slenger dritt innimellom og truer med politianmeldelser og lar seg lure av en org. som drives da av Marit Sanner.

Det er ting dere burde vær klar over som at jeg har min egen blogg og fb side, men ikke for å skade noen, men for å få frem sannheten basert på fakta og et budskap om at nå må barnevernet stoppes. Leder Marit Sanner i forandringsfabrikken må også stoppes for å bedrive løgner, svindel, bedrageri manipulering, hjernevasking og propaganda av ungdom for å så at ungdommene tror etterpå alt barnevernet gjør er kjærlighet.

22 kommentarer om “«Gullungen» til Marit Sanner

 1. Det er trist at du virkelig ikke ser hvor usaklig dette er. Du henger ut enkeltpersoner, og nærmest tyr til personangrep – det er ikke saklig. Du får ikke frem budskapet ditt på denne måten, Tonje. Det er et helt SYSTEM, barnevernet er ikke èn person, som du hele tiden påpeker. Forandringsfabrikken er vel heller ikke en del av barnevernet? Ta gjerne kampen i offentlighet, du er tøff som står frem med din historie og vil endre på systemet, men jeg synes ikke måten du gjør det på er riktig.

  Liker

 2. Hmm… Ser på kommentaren at det ikke er noe navn………
  Hvem er det som skriver? Ikke ta den personen serriøst. Du får frem det vil vil få frem
  Så stå på videre ORK

  Liker

 3. Du anonyme over;
  Jeg blir veldig nysgjærrig på hva konkret du mener ville være den beste måten for Tonje å gå frem på for å fremme sin sak? Ja, du har helt rett i at barnevernet er en institusjon, -et system, og ikke den enkelte saksbehandler. Like fullt det er jo nettopp disse enkeltpersonene som utgjør dette systemet! De lover/forskrifter denne instansen opererer under, går særs langt i å gi disse representantene myndighet til å foreta avgjørelser basert på skjønn. Videre, er det en god dose som er overlatt til de enkelte avdelinger.
  Og da er vi like langt, da! Det er enkeltmennesker som er gitt alt for få, så vel som alt for dårlige retningslinjer med den beklagelige konsekvens at familiers sjebne avgjøres i praksis etter disses forgodtbefinnende.
  Selv hvor avgjørelser skal tas i en form for plenum, er det fremdeles representantens rapport som legges til grunn, så..
  Men tilbake til din kritikk av Tonje’s bruk av bloggen som talerør.. Mener du det ville være mer formålstjenlig om hun henvendte seg direkte til vedkommende representant i brevs form med alle formkrav overholdt? Da har de jo en seks ukers tid å tenke seg om på, før hun må gi svar.. – Seriøst?.. Give me a break!.. Det Tonje egenhendig har oppnådd mht å nå ut til folk med sin sak, og ikke minst bli tatt på alvor i så ung alder er helt makeløst. Det vet du akkurat like godt som meg. Den eneste, -og egentlige grunnen til at de jeg mistenker du representerer vil bloggen til livs, er at det er nettopp gjennom denne Tonje FÅR fremmet sin sak! Hun er i full gang med å legge et press på dere, instansen & enkeltmenneskene involdvert som dere virkelig ikke så komme.
  Kanskje det heller ville være å foretrekke at hun hadde sklidd ut, og tatt hevn ved å skjære opp bildekk, knuse rutene i huset på daglig basis, eller noe i den duren??
  Hva med å innrømme feil, og beklage det inntrufne? Da ville dere i det minste ha viunnet MIN respekt, hvilket det ikke finnes snev av slik dere opererer per i dag.

  Liker

 4. Stå på Tonje! Du viser ett mot og en integritet som både har stått imot forandring fabrikkens jernevask og som ikke lar deg kneble av hatet fra Gestapo BV tilhengerne! Slike Jenter det vil gamle Norge ha! Anbefaler alle ungdommer i FF til å lære av Tonje. Kast av dere jernevask åket å si nei til og være offer for Stockholm syndromet!

  Liker

 5. Anonym: Hvor mange ganger skal jeg si det at jeg ikke går til personangrep på noen, få det inn i hue. Søk på google hva personangrep er og hva uthenging av enkeltpersoner er, kanskje du vil forstå det bedre når får en liten enkel forklaring på det. Jeg mener ikke at barnevernet er en person, hvor har du fått det fra? Jeg sier enkelte i barnevernet eller så navngir jeg disse svika.

  Liker

 6. kan du ikkegi deg, eg ser at du har det vondt, men kan du ikke fortelle om det da? eg er nysjerig på hvordan du har det inni deg?

  Liker

 7. Hvem skal du komme inn i privatlivet til noen andre?
  Hvis du virkelig har lest hele bloggen, måtte du se at det var unødvendig og alvorlig innblanding i Toonjes og hennes families privatliv og familieliv, samt hennes reaksjoner og feeelings.
  Hvorfor tror du å utsette seg selv for en selvutnevnt enhver som kan hjelpe?

  Liker

 8. For en tid siden ville Psykologspesialist Einar Salvesen og en delegasjon fra KIB, ekspertgruppen som hadde sendt inn en bekymringsmelding på barnevernet, ha et møte med myndighetene. De ansvarlige møtte ikke opp, Men Salvesen og de andre, som respekterte en ekspertgruppe på ca 200 personer, ble bedt om å gå til «Forandringsfabrikken». Dette viser slik jeg ser det at «forandringsfabrikken» er barnevernets «skrytegruppe». Da må de tole kritikk. Og da må lederen våge å møte oss i en saklig diskusjon og ikke bare sende uhøflige snørrhvalper som ikke har lært folkeskikk. Høflighet ser ut til å være et fremmendord der i gården.

  Liker

 9. Inge Olsen: Inge Olsen: Ja du har helt rett som du sier. «Forandringsfabrikken» er barnevernets skrytegruppe. Marit Sanner tørr ikke stille opp på et møte verken med meg eller Rune Fardal, eller noen som helst andre som er negative til denne organisasjonen hun driver. Hun er redd og det er tydelig, men hun driver da en offentlig org. og tørr ikke møte sine kritikkere enn gang…Hvem er hun? Monster i pene klær! Jeg har lyst å stå ansikt til ansikt mot Marit og si NOK er NOK, men når hun ikke egner seg til å stille opp på et møte så vet ikke jeg. Men jeg får vel finne på noe…

  Gjerne kom med forslag!;)

  Takk Inge, du er en støttespiller.

  Liker

 10. Er det offentlig at departementet har omdirigert KiB til FF?
  Er det bare korridor sladder? Eller er det pålitelige mennesker som vitner i det minste?

  Liker

 11. Til Jasper: Jo, det stemmer at da psykolog Salvesen og følge møtte frem til et møte med noen i Departementet (visstnok Bufdir), så fikk de beskjed om at de burde henvende seg til Forandringsfabrikken i stedet.
  Tonje har forøvrig gått meget bra frem når det gjelder Forandringsfabrikkens folk, synes jeg. De er en del ungdommer pluss visstnok en leder. Tonje har møtt dem, hørt på dem, og så trukket sine egne konklusjoner, som hun har fremlagt offentlig. Det er akkurat slik man gjør det hvis man vil bidra til informasjon og forståelse av realitetene.
  En særs verdifull faktor er at Tonje ikke prøver å skjule seg bak unødvendig anonymitet; det er meget sterkt av henne at hun i såpass ung alder er voksen. Jeg tror forøvrig det også bidrar til å beskytte henne! Ja, jeg mener det. Det medfører nemlig at det er nok av mennesker etter hvert som vet hvem Tonje er, og som vil bli informert gjennom sosiale media hvis myndighetene skulle finne på å gå på henne og prøve å isolere henne igjen.

  Liker

 12. Marianne Skånland: Ja nå husker jeg det… at det ble sagt i en video av Salvesen at han måtte gå å henvende seg til Forandringsfabrikken istedenfor departementet. Jeg husker ikke helt hvor den videoen ligger, men jeg mener på at den ligger på youtube…

  Kjekt å se deg på kommentarfeltet igjen…

  Liker

 13. Hvis ikke du ser sjøl at det du driver på med er personangrep så er det DU som er hjernevaska her. Du bretter ut navn, går til angrep på både marit og alexander. Les personvernsreglene. Du har ikke lov å skrive navn/ ting som kan kobles til personene. Riktig måte å gå frem på er sakelig, ikke drittunge oppførsel som en unge som ikke får vilja si. Konstruktiv kritik, kunne se flere sider av saksn, kunne lytte til sannheten når den faktisk blir fortalt deg, ikke motsi det grunnleggeren faktisk forteller. Du påstår du ver bedte enn marit om hvordan hu jobber?? Seriøst?!! Du har ikke en gang vært med der og tror du kan og vet ALT, bedre enn folk som faktisk vet og har vært med
  Trenger ikke være hjernevaska for å faktisk se det brae bv gjør OGSÅ- du ser kun det negative og tror du snakker for alle barn her i verden. Tenk på det sjøl: du virker ganske manipulert du og.

  Liker

 14. Du går til personangrep ja! Du nevner jo en rekke navn stadig vekk. Forstår at du er sint og det har du kanskje veldig god grunn til. Men du taper litt ansikt her, ingen god oppførsel du viser i denne bloggen. Aldri lest bloggen din før og kommer ikke til å gjøre det igjen, men må si at jeg får mer sympati for personene du til stadighet går til angrep på enn for deg.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: