Du vil drepe ditt folk?

Når jeg skriver om dette temaet så får det meg til å føle meg uvel og skjelven i kroppen, det får meg til å kjenne på, har vi den friheten i Norge som man har krav på og har man den friheten man har behov for? Som et menneske så trenger vi alle frihet, frihet for å leve det livet som er ment til å leves. Men trakassering av barnevern og politi på dørene, er det frihet?

Barnevernet – barnedrap og drapsforsøk i Norge hver dag i den forstand at barnevernet driver med barneindustri. Det er klart at barn og unge utagerer av å være en kasteball for systemet som ender opp med stoff, kriminalitet og selvmord og DET KALLES FOR FOLKEMORD.

Vi har alle våre meninger, vi har friheten til å ytre oss så please bruk den på å fylle hele media med din historie, dine opplevelser og erfaringer med barnevernetsforferdeligheter, men ikke glem å navngi disse overgriperne.

Friheten og livet man lever settes på spill når man får barnevernet hengende over nakken på seg. Man havner i fosterhjem/institusjon men rettere sagt fengsel. Frihet ligger tapt i barnevernets tiltak, friheten til å kunne leve et normalt liv det vil ikke eksistere lenger. Frihet handler om å kunne bevege seg fritt, man er enten en fange for staten eller en slave. Rettighetene våre blir stadig svekket av norske myndigheter, det er ikke på sin plass.

Valget om å starte en blogg er ufattelig traumatiserende grunnet en tvangsplassering i barnevernets varetekt for cirka 1år siden. Dette skal Sauda kommune stå til rette for! Hege Michalsen og Hege Braseth, ekle og vemmelig mennesker som skulle vært på glattcella selv for lenge siden der de faktisk hører hjemme!
Frykten for å bli tatt av barnevernet igjen er veldig stor, da livet mitt ikke betydde noenting i disse periodene da barnevernet var inne i bildet hos min familie.

Trygghet er en illusjon i barnevernet. Det verste er den fysiske og psykiske behandlingen i barnevernets varetekt. Man føler seg veldig innestengt som et dyr i et bur, umenneskelig behandling påføres hver dag av offentlig stat. Og våkner opp av skader påført av barnevernets tortur, dette gjør vondt til verre.

Hvordan kan man oppfordre flere mennesker i Norge til å engasjere seg like mye for å stå imot den uretten som familier opplever hver dag, når noen selv ikke har opplevd denne forferdeligheten på kroppen? Det er altfor lett å lukke øynene for det som ikke rammer en selv. Mens jeg sitter 24/7 av tiden min på både bloggen og fb, skriver side ned og side opp hver dag fordi jeg først og fremst vil heve min egen sak, men også engasjere meg like mye overalt. Det brenne på innsiden av huden, men vet du hvorfor? Fordi jeg ikke orker å sitte midt oppi all galskapen uten å gjøre noen ting, den kveles.

6 kommentarer om “Du vil drepe ditt folk?

 1. Du har nok gjort en mye større forandring enn du tror, Tonje! Selv om det ikke virker sånn ved første øyekast, da folk f.eks ikke har blitt sparket, eller at det har blitt offentliggjort noen forandring, så sier det ‘fuzzet’ rundt bloggen alt om hvor hardt den har rammet. Ikke pokker om de ville brukt så mye tid og ressurser på å stanse bloggen til en ‘ubetydelig jentunge’! Når de til og med har gått til sak for å få stanset den, har du virkelig klart å ‘shake’ opp den her institusjonen. Det kan jeg love deg!.. -Og når de da ikke klarte å få stanset noe som stresser de så til de grader, følger det at de blir tvunget til å endre adferd og fremgangsmåte..
  Ellers har jeg en god nyhet til deg; Barneværnet her (Nordre Østfold), som jeg har forstått var blandt de som funket heller dårlig, har fått ny ledelse som i følge de jeg har snakket med gjør en kjempejobb. En venn av meg kom i kontakt med de i forbindelse med en konflikt med ex’ens nye samboer, og de skal ha vært helt enestående. De har virkelig hjulpet, og vet det bare er å ringe for råd og hjelp når/dersom noe skulle skje. – Det er utvilsomt en ganske annen policy enn det som var før! Det er jo helt åpenbart, selv for oss som ikke har unger. ❤

  Liker

 2. Når en ung jente tar til orde mot barnevernet, så merkes det. Det merkes mye bedre enn om gamlinger som jeg gjør det. Men det er viktig at ulike generasjoner går hand i hand for å få avslørt og forandret dette uvesenet. Om vi ikke påpeker det som er feil, skjer det ingen ting. Så hatten av for deg Tonje, du gjør en kjempejobb.
  Ja, barnevernet dreper. For en tid siden mistet en ung mor barnet sitt til barnevernet på fødeavdelingen et sted i Norge. Hun tok teppet babyen hadde ligget i. gikk ned og la seg på jernbaneskinnen og lot toget kjøre over seg. Sannelig, barnevernet dreper. En ung gutt, tok livet sitt den dagen han var 16. Grunnen var at barnevernet hadde manipulert han angående familien hans. Barnevernet fikk knallhard kritikk fra Fylkesmannen, de «la seg flate», men det var alt. En ung jente ble satt i fosterhjem. Hun var avhengig av livsviktige medisiner, og de biologiske foreldrene og advokaten deres tryglet barnevernet m å la henne få disse medisinene. Barnevernet gav det ikke til henne. Hun døde, men konklusjonen på undersøkelsen var at barnevernet ikke hadde gjort noen feil. Tenk om det hadde vært foreldrene som ikke ville gitt henne medisin. Det hadde havnet i fengsel, vel fortjent. Da jeg kom med i denne kampen, var det flere familier, der alle var døde. Vi snakket om at dette var saker der mor og far hadde bestemt seg for å ta barna med seg i døden. Heller det, enn at barnevernet skulle skille dem i livet. En kan si mye om det, men ingen ting er verre enn å miste et barn, eller for barn å miste foreldrene sine. Barnevernet dreper, og det er på tide at det blir sagt. Dette djevelske systemet må fjernes, og et system som fungerer må komme i stedet. Nok er nok.

  Liker

 3. Gry Henriksen: Tusentakk Gry ❤

  Ja Sauda kommune prøvde jo å stoppe bloggen min gjennon å sende en mail/ringe til blogg.no, men når de ikke kommer noenvei med verken forsøke å stanse bloggen eller politianmeldelser så må de jo helt klart bare sitte der å syte for det er takket være dem selv.

  Vi får bare fortsette med å stå opp imot uretten, vi som befolkning fortjener ikke den dritten.

  Liker

 4. @Anonym:
  I tilfelle du har lest de ikke så nylige innleggene: Toonje snakker først og fremst om sin egen erfaring med barnevern: hun ble plassert i nødstilfelle og barnevernet har nettopp trukket saken uten noen meningsfylt forklaring før rettsmiddelet kunne ta sted ved retten.
  For det andre deler hun sannsynligvis det hun har hørt om barnevernssaker fra andre involverte barn.
  Selvfølgelig ønsker hun å sende en viktig melding: Det politisk korrekte vanlige mediebildet om barnevern er helt enkelt ikke ekte, i hvert fall i enkelte kommuner.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: