Telefonsamtale med Marit Sanner// Lydopptak

Heia, for noen uker siden var jeg i samtale med Marit Sanner på telefon etter å ha ringt opp flere ganger for å ha prøvd å fått tak i et direkte møte med henne, men det var tydelig ikke godt nok.

Link til – Telefonsamtale med Marit Sanner// Lydopptak

Legg merke til at Marit nekter for det som er sannheten til virkeligheten, Marit Sanner skjuler noe og vi skal avsløre det slik at alle som er uvitende om dette skal åpne øynene for hva som er sant og hva som er løgn. Jeg får ikke noe svar på mitt spørsmål angående hva dem har fått til siden 2004?

Dermed så gjorde jeg som hun ba meg om og sendte henne en mail, men får ikke svar ennå det har gått flere uker…
Jeg har ringt flere ganger etter denne samtalen, men kommer bare til mobilsvar så en skal ikke se bort ifra at hun har blokka meg.

15 kommentarer om “Telefonsamtale med Marit Sanner// Lydopptak

 1. skjønner ikke at du går så langt at du kaller henne en 5åring…… begynn å tenk deg om, eg er direkte lei av at du går til ett så stort personangrep, mot Marit………..

  Liker

 2. Marit Sanner er en av få utbalgte innen Ashoka fellow. Disse barna brukes i sosialistenes kamp og blir hjernevasket. Disse ungdommer vil de bruke innen omsorgsurker slik som eks barnevern og barnehager. Marit Sanner har et mål og det er å fullføre oppgaven hun har blitt satt til nemlig hjernevask av barn.

  Liker

 3. trine: vi er vel alle enig att barnevernet i norge kunne vært bedre, men hvordan skal barnevernet bli bedre?
  hjernevasking er vel å gå litt langt, og tenk på alle de ungdommene som sitter rundt i norge og leser på dette, de blir gjerne såret av dette de og…..

  Liker

 4. Hvis du vil ha et møte, må du kunne være både saklig og oppegående nok til å fortelle hva du vil ha ut av et møte. Igjen og igjen, viser du hvor umoden du er Tonje! At du kan henge ut andre mennesker på denne måten, er helt forkastelig! SKAM DEG! Du fremstår som en drittunge som ikke får viljen din og kun er ute etter oppmerksomhet, for å hevde deg selv.
  Du snakker til andre mennesker på en så nedlatende måte, at fet er flaut å høre på deg!

  Liker

 5. Oversiktsbilde i det traumet som Bvt (barnevernstjenesten)har pålagt deg og dine nærmeste er langt ifra umodent, jeg må le ~. Du er tapper og heltemodig. At du er kul og tøff skal ikke ta bortifra at fakta ér og sannheter ér. Fint å ha ett så løsningsorientert fokus. Dine emosjoner er forfriskende i dette over medisinerte samfunnet! Hurra for din ungdoms rage! Fantastisk! Du bruker den så vel! Din familie må være så stolt av deg 🎀 Håper Du har all verdens med støtte rundt deg? Både praktisk men også emosjonell støtte. Det vil du trenge i den kampen du har valgt å ta nå. Husk at den beste hevn er å leve vel og lykkelig🌻
  Jeg kan skrive under på etter mine egne 23 års erfaring med å bli forfulgt av bvt, at disse opplevelser du beskriver og skildrer er ikke isolert. Jeg saksøkte flere kommuner og staten. Endte i forlik, min favør. Lovforslaget jeg trodde skulle komme på plass gjorde ikke det fordi det endte i forlik. Det skjønte ikke jeg, var ung, lev og lær. Advokaten kunne sagt noe. Det var nemlig det som var viktig. Erstatningen var mer viktig for advokaten. Du kan også saksøke. Ta vare på alle dokumentasjoner isåfall~
  Det er så mange av oss. Dét er ytterst få som kommer ut av kloa til Bvt. Om det er Stockholms syndromet som de påkaller, hjernevasken over tid. Dissonans til sin egen familie. Det forsøkes å sette barna oppimot sine foreldre. Derfor fokuseres dét på småligheter som «for lite leker» i hjemmet. Dette gir resonans hos de aller minste de forsøker å hjernevaske. Om ens egen familie ikke har gjort barna klar over hvilket ulver i fåreklær de ér,kan prosessen gå til hjernevaskens favør. At du Tonje bruker sosiale medier til å fremme sannheten så er du med på å forandre familie politikken. At noen her forsøker å vise til din umodenhet la meg minne dem og deg på at sannheten er sjeldent mottat av samtiden. Du har tatt ett standpunkt der integriteten rår. Sjelden vare. Du lærer å ikke kaste perler for svin.

  Liker

 6. Ellen Caroline: Tusen takk Ellen for kommentaren din.

  Jeg får masse støtte fra familien min ihverfall pappa. Og jeg får støtte på bloggen fra leserene mine og det er jeg utrolig taknemlig for fordi det visser at folk bryr seg og forstår. Jeg får også en god del støtte på fb-siden min der jeg legger ut nye innlegg hele tiden og er veldig aktiv, men det beste er at jeg blir hørt og sett.

  Saksøke kommunen/staten krever litt, men selvsagt er det verdt det. Vi har tenkt på dette lenge og selv snakket jeg med advokaten min om dette, men hun sa tydelig at det ville koste oss en del penger og dette er noe vi ikke har råd til dessverre, men selvsagt ville jeg om jeg kunne. Og vi tenkte å hoste opp de pengene så krevde for å saksøke, men hvis du tenker deg så er det lite sannsynlig at en vil vinne frem… Ikke fordi vi har en dårlig sak, men fordi retten ikke er nøytral. Og hvis det skulle være sånn at vi vant frem i retten så hadde vi ikke fått en bra sum som dekker alt vi har tapt. Og hva skjer retterpå? Det er jo ikke sånn at kommunen blir staffet for handlingene de utsetter familie og barn hver dag. Så barnevernet kan bare begå nye overtrap mot familie og barn. Veldig fuckt up!

  Hva fikk du da når du saksøkte kommunen/staten?

  Selvsagt er det Stockholms syndromet, det er akkurat det som er.

  Liker

 7. Det er tydelig for alle som vil se at «forandringsfabrikken «er et redskap som myndighetene bruker for å forsvare dagens barnevernsystem. Derfor er det viktig at en konfronterer dem. Og når jeg ser hvor «storkjefta» mange av ungdommene til Marit Sanner er mot deg Tonje, så må jeg si du er «snill» i sammenlikning. Fortsett det gode arbeidet du gjør. Du åpner øynene på mange unge.

  Liker

 8. Riktig.
  Problemet med FF er at de ikke protesterer mot å bli brukt som et verktøy av departementet, og samtidig vil de ikke møte skandale ting, som Toonjes.
  This is a cheap way for the ministry to point out a non-representative FF and late as they were representative. FF should publish that they are not representative at all, at least.

  Liker

 9. Før dere sier at proffene er neslatemde burde dere se hva tonje skriver: hvor jævlig barnslig hun fremstår. Ja som en drittunge som tror hun har rett i alt! Når hu tror hu vet sannheten men faen nekter å høre når folk faktisk forteller hu den. Du oppfører deg som en unge i trassalderen. Voks opp og uttal deg på en saklig måte hvis du vil oppnå noe. Virker som DU er manipulert så til de grader. Hva klager du på? du bor hjemme hos faren din som sikkert står bak mange av disse innleggende, språkbruken osv. Noen gang tenkt på det? At du selv er manipulert? Som mener at alle andre er
  det fordi de mener noe annet enn deg eller er med i ff? Du sier så fint «de skjønner ikke selv at de er manipulert» nei det skjønner tydelig ikke du heller 😉 skaff deg hjelp isteden for å spre dritt og hat og skrive om ting du faktisk ikke vet en dritt om: som ff. Som du tror du vet ALT om fordi du har vært på ETT møte. Lær deg iallefall fakta før du uttaler deg. Bare flaut hvor mye feil du tar om ff blant annet. Alle de som støtter deg er vel sinte foreldtre som ikke skjønner hvorfor de har mista barna sine, mennesker som kun hater på systemet og ikke ser egne feil. Tviler på at noen av de som kommenterer og støtter deg har gode opplevelser. Å ja du kan faktisk bli anmeldt for du bryter persobverns reglene, skriver fulle navn osv for det er straffbart;) hvis du ikke har skjønt det. Det du holder på med er latterlig!

  Liker

 10. Howdy! This post couldn’t be written any better!
  Reading through this post reminds me of my old room mate!

  He always kept talking about this. I will forward this write-up to him.
  Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: