Menneskehandel // Et brennpunkt

Hva er menneskehandel?
Menneskehandel, også omtalt som et barn stemplet som et varemerke overfor statens korrupte rettssystemer i Norge inn under barnevernets varetekt og tiltak. Barnevernets kyniske utnyttelse av sårbare familier og barn er en alvorlig form for svikt i rettssystemet ved kriminalitet, den begås av myndighetene og krenker de mest grunnleggende menneskerettighetene vi har i Norge. Menneskehandel er å utnytte familie og barn for egen fordel ved å sette familie i fare for familiens eget liv og helse, der barn blir stjålet fra mor og far og hevet i fosterhjem og institusjon ved isolering og torturering.

Barnevernets terror-regime anses som menneskehandel med vold, overgrep og trusler eller annen utilbørlig atferd inn i bildet og er pålagt av myndighetene også å drive barne industri er visst nok lovlig. Mulig du selv ikke ser det? Men alt stemmer, fordi jeg har opplevd dette på kroppen hver dag selv! Dette gjelder slettes ikke bare meg, men mange familier og barn opplever slike ting hver eneste dag. Hører du meg? hver eneste dag!

Omfang av barnevern
Barnevernet er organisert kriminalitet mot familie og barn, men driver menneskehandel så spontant som mulig slik at det ikke vil vekke mistanke om kriminalitet i offentlig etater, men dette fenomenet har veldig fine ord i dag som beskriver barnevernet som et godt vern av barn, men før i tiden kalte de dette slavehandel av mennesker som blir bedre skjult idag.

Bufdir ved Mari Trommald som har onde grufulle hensikter, men ikke kan måle seg som et normalt menneske for og skape frykt og et stort behov for å vise makt og grådighet.  Maktsykdom!!

Hvordan blir man et offer for menneskehandel?
Familie og barn blir hovedsakelig et brennpunkt i forbindelse med at oss barnefamilier vil alltid være et lett offer for menneskehandel drives av barnevernets utnyttelse av penger og berømmelse innenfor og gå inn i velfungerende hjem, rive opp familie til døde, ødelegge hjerter og sjeler og ta barn fra foreldre og søsken uten et rettslig grunnlag. Tyveri for å stjele barn og unge fra familie ved å bruke hensiktsmessige hersketeknikker ovenfor å lyve seg frem i retten for at barnevernet kan overta omsorgen eller i nærmere grad få et ansvar for barnet slik at de kan plassere barn i fosterhjem og institusjon slik at de kan tjene penger på dette og begjære makten i hendene.

Det betrygger meg ikke at vi bor i Norge med slike tilstander fra det offentlige rettssystem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: