Reiser tilbake til Sauda 6.Nov

I neste uke skjer det litt småting. For Eksempel 6.Nov faller jeg tilbake til Sauda der jeg blant annet skal møte opp på åpent møte ved Kløver hotell Tirsdag kl18.00, der Solveig Horne stiller opp. Og det skal være snakk om ulike politiske tema, og arrangement og holdes av FrP i Sauda. For min del så er ikke akkurat det så viktig, men det å faktisk møte opp for å stille kritiske spørsmål til rollen hun hadde som tidligere barne og likestillingsminister. Jeg har lyst å stille Solveig Horne ansvarlig for de handlingene enkeltpersoner i barnevernet begår mot familie og barn hver dag. Fordi selv så hadde hun et stort ansvar overfor et trygt og godt barnevern i Norge. Men ordet «Barnets beste» brukes som et skjold for å skjule statlige overgrep fra norske myndigheter. Grov Maktmisbruk, barneindustri og menneskehandel foregrår i Norske systemer…

Jeg må si det vil bli en overgang og falle tilbake til Sauda altså et gammelt liv, men et eksisterende mareritt som vil på sett og vis drepe meg. Jeg vet ikke hvordan det vil bli og reise tilbake til det stedet som har gjort meg og familien min mest vondt i livet. Folk som vil ødelegge, rive opp livet mitt og gjøre meg til et dyr i et bur, ved å kneble meg for å gjenskape en ønsket effekt gjennom å spre frykt og redsel…Jeg vil aldri være død for dere!

Og ingen overraskelse hvis Solveig Horne ignorerer spørsmålet, snakker seg fra eller ikke kommenterer saken. Men hun skal stå til rette for den galskapen som foregår i offentlig sektor, jeg står her og kritiserer så lenge det er nødvendig. #STOPPBARNEVERNET

Jeg skal også filme, og når jeg komme hjem igjen skal jeg se gjennom alt og jeg vurdere om det skal legges ut på bloggen. Jeg håper på det;) Alt blir dokumentert på bloggen uansett.

En liten påminnelse om hva disse overgriperne og gjerningspersonene i Sauda kommune heter: –  

Hege Braseth, Hege Michalsen, Synnes Fatnes Skorpe, Solveig Steinsland, Anita Kvilhaug, Knut Atle Seim, Ingunn B. Svandal, Åshild Åbø Eeg, Tone Rasmussen Birkeland, Merete Herheim, Monica Herheim, Wictor Juul, Roger Haraldsen, Rune Kloster Tvedt, Aina Olene Tveit og Thomas Breivik, Paul Bjarne Foss.

God dødelig Halloween Sauda kommune. Mohahaha!

12 kommentarer om “Reiser tilbake til Sauda 6.Nov

 1. Stå på Tonje, du gjør en kjempejobb
  Kommunene har mye»svin på skauen» når det gjelder barnevern og det må bli avslørt. Radikale unge er gull verdt

  Liker

 2. En ting til. De som tydeligvis er fra ‘foramdringsfabrikken» og som «diskuterer» med deg her, trenger et kurs i oppdragelse. For maken til stygg språkbruk skal en lete lenge etter

  Liker

 3. Glad for å se deg drømmer ikke og forventer at ting skal gå glatt.
  Din sjanse er å spille betli med åpne kort og da har de ikke for mye å gjøre.
  Kanskje utarbeide noen utvalgte og trykte blogginnlegg for Solveig Horne på hvordan du hadde følt i det mykere hjemmet.
  Ellers hvis jeg kan gi noen råd:
  1. Spør hvor stemmen din har blitt dokumentert i saksdokumenter
  2. Spør hvordan de potensielle bivirkningene ved å skille deg fra familien din med kraft har blitt vurdert (opptil en sannsynlighet for PTSD forårsaket av intervensjonen) og hvor har en slik vurdering blitt dokumentert i saksdokumentet.
  3. Etter alle slike spørsmål, spør om dine beste interesser har blitt vurdert i det hele tatt, eller bare en fiksering av offiserene som ikke har blitt validert i det hele tatt.
  4. Spør hvordan barn kan beskyttes mot slike fiksjoner som fører til unødvendige inngrep i deres rett til familie?
  Ditt fokus skal være på barnevernets byrde for å bevise nødvendigheten av intervensjon i et demokratisk samfunn, i henhold til artikkel 8 i EMRK.
  serene som ikke har blitt validert i det hele tatt.
  4. Spør hvordan barn kan beskyttes mot slike fikseringer som fører til unødvendige inngrep i deres rett til familie?
  Ditt fokus skal være på barnevernets byrde for å bevise nødvendigheten av intervensjon i et demokratisk samfunn, i henhold til artikkel 8 i EMK.

  Liker

 4. Aa: Om noen dager vil det komme en video fra møte som jeg publiserer her på bloggen. Men jeg syns ikke Horne hadde en bra innstilling iforhold til at alle skal bli hørt, sett, tatt på alvor og respektert…For det å ikke gå inn i enkeltsaker blir litt for dumt, fordi det handler jo om å kjenne kjærnen i sitt eget nettverk og dermed så skal hun kunne kommentere enkeltsaker. Fylkesmannen er jo som sagt udugelig og vet rett og slett ikke hva som er forskjellen på galt og rett…

  Liker

 5. Jasper: Jeg har vært på åpent møte nå. Og det vil legges video av hele møte ut på bloggen, der Solveig Horne snakker seg til på tema om barnevern… Jeg vet ikke når dette vil bli lagt ut, fordi jeg må små redigere videoen litt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: