Innkalling til avhør 09.11.2018

Igjen? Innkalling til avhør nå på Fredag. 9. November kl 12.00
Men nekter fremdeles å forklare meg. Som sagt så har jeg ingenting å si til dette, men påroper meg ytringsfriheten. Jeg må også ofre skolen for dette avhøret, som igjen er veldig dumt.

13 kommentarer om “Innkalling til avhør 09.11.2018

 1. Ja det er det samme som sist, og det blir de samme svara de får nå igjen. Det er helt utrolig at det ikke er kommet lenger etter så mange måneder.
  Hadde de vært hyllet for sitt arbeid så ville de ikke anmeldt noe, men får de kritikk for sitt arbeid så skal det slås ned på.

  Liker

 2. faen ikke løye di vil ha deg inn når du nekter og forklare deg 😛 du blir faen stempla som en sta liten dritt unge 😛 bare møtt opp og gje di fingen

  Liker

 3. Anonym: Hvorfor mener du jeg skal forklare meg på et avhør? Når både barnevern og politi samarbeide for å ødelegge oss. Syns du det er rimelig? Og så skal jeg holde kjeft om det jeg opplever. Nei, det er ikke på sin plass. Så jeg skal ikke gå ut med hvordan systemet har behandlet oss…

  De nådder ikke en gang å få kritikk bakom seg. Jeg skriver utifra det jeg har opplevd på kroppen, og hva jeg har erfart med barnevernet hengende over nakken så lenge. Det er Sauda kommune så driver kriminalitet og begår lovburdd hver dag… Dermed så skal disse enkelt personene stilles ansvarlig og rettsforfølges etterpå, de skulle vært fengslet alle man.

  Jeg nevner navn: Barnevernsjef Hege Michalsen, Knut Atle Seim, Saksbehandler Hege Braseth, Synne Fatnes Skorpe, Solveig Steinsland, Rektor ved Aaustarheim Ingunn B. Svandal, Lærer Åshild Åbø Eeg, Miljøarbeider Vgs Roger Haraldsen, Helsesøster Tone Rasmussen Birkeland, Politi overbetjent Thomas Breivik og Paul Bjarne Foss. Bare de få jeg nevnte nå skulle vært fengslet og rettsforfulgt etterpå…

  Du skriver drittunge, hvem er drittungene her? (drittsekkene)

  Liker

 4. Du behøver ikke forklare deg i det hele tatt. Nekt så må de ta det til tingretten. Krev vite hvem og hva du er anmeldt for.

  Liker

 5. Jeg er helt enige med Rune Fardal, du har ingen plikt til å forklare deg for politiet, amatører er de fleste nyutdanna og 0 praksis. Ta det til Tingretten og jeg vil gjerne være til stede om det passe inn. . .

  Liker

 6. Anonym: Her vrir du på settningen. NOK er NOK, for at Sauda barnevern behandle meg familien min som null verdt, som kriminelle og som dyr i bur. Hva syns du om det?… Rettferdig? (NEI)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: