Lydopptak:- Politi avhør 9.11.2018

Da var dagen kommet for avhør på politikammer i Stavanger kl 12.00. Når vi kom inn inngangspartiet så stod etterforsker Caroline Josdal allerede i dør åpningen, og var veldig ivrig på å komme i gang med avhøret. Jeg nektet å la meg avhøre, nektet å forklare meg og nektet og gi fra meg mobilen. Det rare var at hun svarer med og kalle inn til et nytt avhør, der min far ikke får være med. Men setter inn en ny setteverge istedenfor, som er imot min vilje og mine ønsker. Det kunne tyde på at de gjør alt for at jeg ikke skal ha noen beviser for hva som blir sagt og gjort på avhøret. Og alle kan jo tenke seg hvem de får inn som verge… Det kan ikke være noen andre enn folk i fra barnevakten. Og da gjenstår det bare en ting og få advokat igjen, som kan bli med på det eventuelle avhøret som måtte komme. Det er fremdeles Sauda kommune som holder på og de har visst bestemt seg for å ta meg. Legger ved lydopptak fra møte under som ligger på cirka i 4 min…

 

7 kommentarer om “Lydopptak:- Politi avhør 9.11.2018

 1. Ungdommers jobb er å kritisere de voksne. Hvis de voksne synes at du er plagsom, så er alt i sin skjønneste orden.
  Hele denne saken er et symptom på at de voksne har blitt bortskjemt, og på at ungdommer flest er altfor snille mot de voksne. Møter de på en eneste ungdom som byr på motstand, så må de kneble ungdommen på stedet, for de klarer ikke å overleve kritikken til en eneste ungdom!
  Det du tilbyr til Sauda kommune er egentlig noe som er svært løsningsorientert og hjelpsomt, også kjent som verdifulle tilbakemeldinger og konkrete forbedringsforslag. Da jeg jobbet i IT-bransjen sendte vi julehilsen og konfekteske til personer som deg, som tør å sette fingeren på det som funker dårlig!
  I en kultur hvor det å kritisere er tabu, så er det ingenting som er mer verdifullt enn noen som tør å kritisere!
  Du dokumenterer fortløpende at dette samfunnet mangler en prestasjonskultur, altså at dette samfunnet ikke ønsker å forbedre og utvikle seg.

  Liker

 2. skjønner hvorfor de il at dere skal legge fra dere telefonene, dere legger jo ut alt hva de sier fortløpende etter avhøret. dette er jo heller ikke greit.

  Liker

  1. Joda, det er veldig greit, da man eier sitt eget avhør. Man er i sin fulle rett, så lenge man selv er part i det man legger ut. Lær deg loven, eller la bli å mene så mye 👿

   Liker

 3. Anonym 12 – er du klar over at kommentaren din vil fremstå som svært latterlig i fremtiden, når folk har innfunnet seg med at man har fått moderne teknologi?
  Ja, man kan ta opp samtaler nå. Og ja, det angår alle innbyggere og velgere i dette demokratiet, når myndighetene begår forbrytelser mot menneskerettighetene og selve demokratiet, inkludert ytringsfriheten!
  Myndighetenes forbrytelser angår alle. Alle har rett til å få fullt innsyn i myndighetenes forbrytelser, når man lever i et demokrati. Politiet driver og trakasserer en menneskerettighetsforkjemper og demokratiforkjemper – det kvalifiserer faktisk som landsforræderi.
  Alle har krav på å få vite om det, og Tonje Omdahl har en varslingsplikt overfor dette demokratiet! Tonje Omdahl gjør en viktig jobb, og skulle hatt lønn for den jobben!
  PS. Hvorfor er du anonym? Mangler du ryggrad? Er du sjalu på Tonje Omdahl, fordi hun har ryggrad?

  Liker

 4. Dersom du har noe imot Tonje Omdal og det hun gjør,hvorfor står du da ikke fram med fullt navn? Å være anonym er feigt og viser at du ikke har ryggrad nok!

  Liker

 5. eg velger å være anonym for å beskytte meg selv, det er ikke det at eg ikke har ryggrad… og det er vel ikke helt lovlig å utgi navn og lydopptak uten lov.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: