Politibetjent:- Caroline Josdal ytrer seg med trusler

 Jeg har friheten til å formidle min livshistorie, jeg har friheten til å formidle et budskap. Javel!
La meg få lov til å belyse om offentlige overgrep som Sauda kommune begår mot meg og familien min, uten innblandelse fra politi eller noen andre tilbøyelige instanser som fornekter meg og blogge om det jeg altså opplever fysisk og psykisk på kroppen hver dag.

Etterforsker/politibetjent på politikammer i Stavanger (har nåværende sak:- Caroline Josdal

 • Ytrer seg med trusler om en setteverge for å erstatte min far.

Dette bruker politiet ressursene sine på… Innkalle en 16-åring inn på avhør uten grunnlag. Jeg har noen baktanker med dette, men det skal jeg rette blikket mot i et senere innlegg.

11 kommentarer om “Politibetjent:- Caroline Josdal ytrer seg med trusler

 1. Man kan jo spørre de som jobber i politiet om hva de synes personlig om den jobben de gjør. Og da blir svaret enten at de personlig liker å trakassere personer som deg, eller at de synes at det de gjør er moralsk galt, men at må gjøre jobben sin.
  Det er litt av et samfunn, dette her, hvor det er helt vanlig å enten like å trakassere folk eller å legge all moral til side når man… eh… trakasserer en ungdom!!!!!
  Å trakassere deg, det er helt greit. Men å sette fingeren på at du blir trakassert, det er ikke greit. For nå sitter det folk i politiet og finleser denne kommentaren, og lurer på om jeg har gått over streken.
  Jeg som kritiserer politiet kan ha gått over streken, for jeg kritiserer jo trakassering av en menneskerettighetsforkjemper! En trakassering som er i strid med artikkel 2 av The Declaration on Human Rights Defenders.
  Og dette nivået er det altså at dette samfunnet ligger på! Jeg har faktisk ikke ord.
  Dere i politiet får lese denne kommentaren veldig nøye da! Husk å sette den opp mot de hundrevis av lovparagrafer i Straffeloven som dere har en HELT SÆREGEN forståelse av! 🙂
  Hva er det dere i politiet gjør når dere har litt tid til overs? Arrangerer en intern konkurranse i å hoppe bukk over ytringsfriheten! 🙂
  Jeg ser dere for meg!
  Ja. Dere er latterlige! Ha-ha-ha!
  Er det i det hele tatt mulig å synke noe lavere enn å trakassere en 16-åring for å være en menneskerettighetsforkjemper?
  Har dere ikke etikk på politiskolen? Hva betyr profesjonalitet for dere? Er dere opptatt av folkeskikk?
  Har dere vurdert å være MENNESKELIGE? Hva med å vise en menneskelig side? Har dere vurdert det?
  Hva med empati? Kan det være noe å trekke frem en gang iblant?
  Samfunnsforståelse – kan det være noe å trekke frem en gang iblant?
  Respekt for ungdommer – har dere vurdert om det kan være et alternativ ved enkelte anledninger?
  Kan man bli for voksen og for dogmatisk? Har dere vurdert om det er mulig?
  Skal man behøve å gå på jobb og gjøre ting som man ikke selv står inne for? Hva synes dere om det?
  Eller er det nettopp det som er jobben deres – å legge alt det som gjør en menneskelig til side?
  JE BÆRE SPØR.
  Jeg beklager på det sterkeste at jeg forbeholder meg retten til å kritisere forbrytelser som begås mot en 16 år gammel menneskerettighetsforkjemper, snart 100 år etter at vi fikk menneskerettigheter inkludert ytringsfrihet!
  Akkurat som Tonje Omdahl er jeg skyldig i å ha MENNESKELIGE TREKK. Jeg beklager det på det sterkeste!!!!!

  Liker

 2. Når du blir konfrontert for noe, uansett hva, av politiet, så fikk jeg et særdeles godt råd av juss-læreren min på gymnaset; ALLTID spør de hvilken lov som hjemler (= tillater) dette! Jeg har selv opplevd crap fra den kanten, og dette viste seg å være en himla effektiv måte å sette de på plass på. Samtidig var det rimelig absurd da det viste hvor slette juss-kunnskaper de har. De kan faktisk fint lite om de lovene de er satt til å håndheve! -Hvor fucka er ikke det, liksom!?..
  Et annet råd fra samme mannen, var å holde nebbet forsvarlig lukket, og huke fatt i en advokat med en gang de begynner å spørre om ting. Dessuten er de spesialtrent i å lure, narre & manipulere for info, så det er vel så viktig å huske ikke å åpne munnen i det de gir inntrykk av å begynne med privat ‘small-talk’..

  Liker

 3. Gry Henriksen: Når den offentlig forvaltning ikke kan sette seg inn i lovverket. Og som politiet gjør er å gå så lagt ved å innkalle en 16-åring inn på avhør uten grunnlag for å nærmest kneble ytringsfriheten vi har, er lite gjennomtenkt.

  Vi har tatt kontakt med en advokat.

  Liker

 4. Jeg lurer på hvem du skal kontakte i Norge for å be om utelukkelse av en politimann fra saker som berører deg på grunn av åpenbar bias …

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: