Avgjørelsen i tilsynssak mot Sauda kommune

Sauda Kommune trakasserer…!

Djevelskap i Barnevernet

Er det systemet som er skapt for å lage ondskap eller er det folka som jobber der som blir onde av og jobbe der? Eller er det makten de blir tildelt som går til hode på dem som jobber der. En ting er sikkert det har smittet over på andre i kommunen for nå er kommunen veldig oppsatt på og ta lille meg. Det er klart det koker jo ned til ordføreren Asbjørn Birkeland i kommunen som er gift med helsesøster Tone Rasmussen Birkeland på Austarheim skole som igjen er venninne med rektor på skolen som igjen har venninner i barnevernet som gikk i samme barnehage SOM er rene ondskapen selv:  

Hege Michaelsen – Hege Braseth – Synne Fatnes Skorpe – Solveig Steinsland

Har nå holdt på over lengre tid med dette anmeldelse tullet og ja tull er det, det går ikke an å anmelde ytringsfrihet, tar de vekk ytringsfriheten så sitter vi igjen med diktatur (Sauda)

Og er det noen i Sauda kommune som ytrer seg om barnevernet så går det ikke lang tid før Hege Michaelsen står på døren hjemme hos deg med politiet og skal ta ungene.  Så det er ingen som tør å ytre seg, hva kaller man et sånn samfunn.  

Opptaket av:

Politibetjent: Caroline Josdal 9.11.18
Der hører man tydelig hevn i toneleiet med : du blir innkalt på nytt avhør med en setteverge. Hvorfor, altså jeg forstår ikke denne trusselen da det er vår rett å nekte. Og hva ligger i det ordet) Det er min far som er verge og har foreldreansvaret for meg. Skal denne Politibetjenten mistenkeliggjøre min far som overgriper nå… Men det er og snu alt opp ned! DET ER SAUDA KOMMUNE SOM ER OVERGRIPEREN HER, det kommer også tydelig frem i bloggen. Så man kan spørre seg selv om hva problemet til disse politifolka er, kan de ikke lese?  

Hva er tankegangen her: Politibetjent: Caroline Josdal leser på bloggen og ser Sauda Kommune er overgriperen men velger å angripe meg og min blogg det er et angrep på ytringsfriheten.

En annen ting er at Politibetjent:- Caroline Josdal ikke respekterer min rett til å nekte, men kommer med trusler istedenfor hvis jeg ikke går med på hennes ordre som er grunnen for at jeg nekter avhøres av en politi kjeltring.

På grunn av overhengende fare for flere trusler fra Politibetjent: Caroline Josdal/politi nekter jeg å la meg avhøres på nytt.

Mens jeg sitter og skriver her så får jeg melding fra advokaten 28.11.18:

Du har fått medhold fra fylkesmannen på alle punkter

Har nå fått alle dokumenter som forteller litt om iqen til barnevern og politiet i Sauda.
Det er lovbrudd på alt som kan brytes av lover, men det er bak mål og bruke så mange år for og komme fram til denne konklusjonen og på toppen av isfjellet blir ingen straffeforfulgt. Barnevern (Hege Michaelsen – Hege Braseth) kan fortsette å ødelegge familier og barn med politi Thomas Breivik med sin velsignelse og fylkesmannen sier bare fyfy. Det er latterlig hvordan rettssikkerheten fungerer… Vi kan ikke beskytte oss fra et system med onde hensikter. Jeg og familien min er skadelidende etter denne behandlingen og Sauda kommune fortsetter med mobbingen med anmeldelser som igjen gjør at politiet trakasserer oss ved og sende innkalling på innkalling og kommer med nye trusler. På meg så virker det ut som at fylkesmannen beskytter lov forbryterne i denne kommunen de får bare en skjennepreken, og det er alt for og ødelegge min barndom og jage familien min på flukt.

Men det er ikke rettferdig. Jeg skal fortsette på bloggen min alltid til Michaelsen og Braseth har fått smake på sin egen medisin for sin djevelskap.
Jeg har loven på min side, hadde du det Hege Michaelsen – Hege Braseth?

7 kommentarer om “Avgjørelsen i tilsynssak mot Sauda kommune

 1. Herregud, du har jo pulverisert dem!! Dette er et typisk juridisk dokument hvor de uttrykker seg på en mildt sagt uklar måte, noe som her gir feilaktig intrykk av at det ikke får noen konsekvenser for de det gjelder:..
  – Innledningsvis, står det at det er en anonymisert verson, hvilket betyr at de følger [mulige søksmål inkl.] som tilfaller de involverte ikke blir omtalt mer enn nødvendig, og deretter følger de opp med å henvise til pliktig internkontroll. Det hørtes ikke særlig truende ut, men ‘internkontroll’ betyr rett & slett etterforskning for at ansvar skal fordeles og straff [inkl tap av jobb] pålegges deretter. At det under ‘Fylkesmannens videre oppfølging’ formuleres som om de skulle ta selvkritikk over en kaffe, så er det fordi fylkesmannen kun forholder seg til barnevernet og kommunen som en helhet. De kjenner ikke til de ulike aktørenes roller i det hele, -altså hvorvidt disse har brutt forskriftene de er gitt å følge ved avdelingen, eller om det er avdelingen som sådan som har instruert de til å gjøre sånn & slik, osv. Dette deligeres dermed videre til et internt kontrollutvalg. Dette er en klar oppfordring fra Fylkesmannen, selv om det ikke ser spes strengt ut (haha).
  For å si det på godt norsk, har du lagd et helvete for denne barnevernsavdelingen (haha). Bare det at det er BARNET selv som går til sak, er jo rimelig spesielt, – og de har lagt ned tonnevis med ressurser for å få stanset denne bloggen, noe som betyr at den allerede hatt store konsekvenser for avdelingens praksis generelt, og representantenes stillinger spesielt. Når dette vedtaket nå topper kaken, kan jeg iallefall si såpass at praksisen ved denne avdelingen vil bli en helt annen, -og det har du faktisk fått til helt på egen hånd! Gratulerer! ❤

  Liker

 2. Gratulerer Tonje! Du har vunnet!
  Uansett hva utfallet blir av politiets fortløpende trakassering av deg, så har du jo blitt kåret helt offisielt til seierkvinne i dette oppgjøret mot Sauda kommune.
  Myndighetene i dette landet har innrømmet nederlaget ved å gi deg rett. Så fantastisk! Victory! 🙂

  Liker

 3. Egentlig hva Fylkesmannen konkluderte med innebærer at tjenestene har overtrådt grunnleggende menneskerettigheter, inkludert artikkel 6 og artikkel 8 i EMRK (rett for en rettferdig prosess og rett til familie).
  Et slikt dokument (forhåpentligvis en ikke-anonymisert versjon også) er en triumf ess når du kan saksøke kommunen for erstatning for ikke-materielle skader.

  Liker

 4. Jasper: Ja absolutt det vil være et veldig godt utgangspunkt å saksøke kommunen med disse dokumentene fra fylkesmannen. Da vil jeg nådd mye lenger og itillegg står jeg sterkere!

  Liker

 5. Hoi!  Bravo, Tonje, og gratulerer!
  Jeg er jo som regel så pessimistisk til alt som kommer fra offentlige etater, ikke minst fra statens egne uforlignelige fylkesmannskontorer, så dette ga meg en overraskelse og en opptur. Man skal aldri gi opp, nei.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: