Politiet presser seg inn dørene, hvorfor?

Stavanger barnevern overtar rollen som mobber i samfunnet

6.10.18

Jeg var hos venninnen min denne kvelden. Vi hadde planer om å ta oss en tur til byen- jeg, venninnen min og en kompis. Allerede da var kl blitt 11 på kvelden, og vi satt oss i geoparken da vi snakket om mye forskjellig fra alt til ingenting… Kompisen (16) hadde med seg øl, men jeg drakk ingenting, vi snakket. Like etterpå kjører det en politibil bort der vi sitter og vi stikker fra stedet, orker ikke politi snakk-idioti snakk. Politiet kommer ut av bilen, og roper “hvor skal dere?” Vi svarer med ingen plass. Og vi ender opp med å stå å snakke med politiet i cirka 30-40 min… Jeg orker ærlig talt ikke dette. Okey, greit nok at politiet sjekker opp. Men å bruke ressursene sine på noe så unødvendig, og lage så mye drama på meg når de vet at jeg ikke var beruset, annet en at kompisen min drakk et par øl. Og jeg sier ikke her at politiet skal unnlate å sjekke opp i hva som foregår osv… men her går det for langt.

Jeg var stresset over dette. Jeg er avhengig av å ha mob min tilgjengelig men akkurat denne kvelden var den helt død, så jeg hadde ingen muligheter for ta opp samtale med politiet.

Jeg er veldig skeptisk til systemet… som inkluderer politi også da de har ødelagt mye av min barndom i Sauda kommune også, så her får de ingen tillit. Jeg oppgir absolutt ingenting. Jeg vil ikke si hva jeg heter på bakgrunn av hva jeg tidligere har gjennomgått. Jeg vil ikke si noe som helst fordi det skaper redsel og frykt for hva som kan skje, det er rett og slett skremmende. Politiet skyver meg bort til sides og prøver å få kontakt igjen, jeg er ikke i kontaktposisjon for hva politiet etterspør f.eks med navn, hvor gammel, hvor jeg bor, hvilke skole jeg går på, fødsels-nr osv… ferdig snakka, det er ingenting å si fordi jeg har allerede sagt mitt. Jeg sa klart og tydelig ifra at jeg har vært traumatisert og ødelagt av politiet i Sauda kommune, da burde de sett at dette skal håndteres på en litt annen måte. Betjenten mente å ta saken videre fra politistasjonen og drar meg bort og det vil jeg heller ikke, da stopper jeg opp og gir fra meg de opplysningene de vil ha. Betjenten søker i systemet og kan se hva jeg har vært gjennom, barnevern og institusjon osv… Men prøv å forstå meg hvorfor jeg ikke utgir informasjon om meg selv til disse skurkene da jeg ikke vil at de skal vite hvem jeg er, for hva jeg tidligere har opplevd med Sauda kommune.

Det som jeg ikke skjønner noenting av her. Jeg drakk ingenting og jeg røykte heller ikke.  Men kompisen min (16) hadde drukket et par øl og røykte, og politiet undersøkte dem slik som standardprosedyre de alltid gjør og jeg ble ikke testet for om jeg var beruset en gang. Jeg ble kjørt hjem av politiet og de andre to gikk bare hjem, hvorfor blir ikke de kjørt hjem men jeg blir? Kompisen er like gammel som meg altså 16 år og tillegg drakk han et par øl og røykte, men jeg gjorde ikke en dritt. Jeg skjønner bare ikke hvor tåpelig går det an å bli? denne politibetjenten kaster ressursene sine bort på løgn og bullshit.

Når jeg kommer hjem lukker jeg døra. Men politiet vil visst inn, hvorfor det? De presser opp døra og går inn. Jeg sier at jeg ikke vil ha dere her, kom dere ut nå. 30-40 min står de hjemme hos meg og snakker bullshit. Betjenten vekker hele huset klokken 1 på natta, hvor kjekt er det og ha politiet hengende på dørene kl 1 på natta liksom? Det lager traumer og vonde minner, jeg VIL IKKE ha politiet på dørene.

Dette skjedde når pappa lå på sykehuset, så pappa var ikke hjemme. Men 2-3 dager etter hendelsen ringte barneverntjenesten i Stavanger og sier de har fått bekymringsmelding fra politiet, men at de henlegger saken.

Men likevel får vi brev i posten 7.12.18 om dette som at vi ikke ha fått nok allerede… Det står følgende- Jeg streker gult over alt som er løgn:-

 • For det første så klager de på at leiligheten er i enkel standard (er det mobbing her) også står det at det er rotete i stuen og på kjøkkenet, men hvordan kan de skrive at det er rotete da politiet ikke har vært rundt om i leiligheten, men lyste bare inn i stuen med lommelykt (Litt brevpapir på stuebordet)… kjøkkenet så de ikke. Og dette har ingenting med saken å gjøre.
  (Er det mobbing her) 
 • Hvordan kan jeg lukte alkohol når jeg ikke har drukket alkohol, og når betjenten står 1m fra meg.

Hele denne hendelsen er så rar. Disse to andre har fått verken barneverntjenesten eller politi etter seg… Så hva vil de med meg, og hvorfor står de og lyver og snakker bullshit?

Saksbehandler Cecilie Palko gjengir bekymringsmeldingen som en ren mobbing av meg og min familie, hva rett har hun til det.
Cecilie Palko sier de har jobbet med familien i 12 år??? Hva gjorde de når jeg ble mobbet i 4 klasse, på Skeie skole i Hundvåg og trengte hjelp som mest. Det var Christian Ommundsen som var saksbehandler den gang (de gjorde ingenting og syntes det var bra) det eneste de gjorde var og snakkeskrive og rakke ned på familien min som du Cecilie Palko fortsetter med her. Barnevernet er kjent for og jobbe mot familier og ikke med familier.


12 kommentarer om “Politiet presser seg inn dørene, hvorfor?

 1. Virker som BV og politi er på jakt etter det minste hos deg og familien din. Gå videre med saken om så til TV 2 hjelper deg. Klem ❤

  Liker

 2. Politiet er kun lakeier for barnevern og mattilsyn , virker som om utdannelsen forbyr dem å danne seg selvstendige tanker eller er det at de som kommer inn på politiskolen faktisk er slaver av systemet .
  Bjørn Johansen har laget en video der han viser at menneskerettighetene er totalt borte for mennesker som trenger støtte .

  Liker

 3. Tonje, du beskriver følgende:

  «Når jeg kommer hjem lukker jeg døra. Men politiet vil visst inn, hvorfor det? De presser opp døra og går inn. Jeg sier at jeg ikke vil ha dere her, kom dere ut nå. »

  Ut ifra denne beskrivelsen, så gjorde du det klart at politiet ikke var velkomne i leiligheten. Det betyr jo at de begikk INNBRUDD, for de entret uten ransakingsordre og selv om du hadde sagt ifra om at du ikke ønsket dem der.

  Og det de STJAL MED SEG fra leiligheta var informasjon som de brukte til å levere en FALSK BEKYMRINGSMELDING til barnevernet.

  INNBRUDD… TYVERI… FALSK BEKYMRINGSMELDING.

  Politiet trakasserer deg. Adferden deres er mildt sagt både krenkende og truende og kan gi alvorlige senskader hos deg som for eksempel posttraumatisk stresslidelse (PTSD).

  Jeg siterer fra en artikkel på NRK.no:

  «Politiet kan ikkje tvinge seg inn i din private bustad utan ransakingsordre, seier jussprofessor Terje Einarsen ved UiB: – Det er ikkje greitt å gå på dørene til folk og be om å få komme inn for å sjå om ein finn noko.

  Denne retten til å nekte politiet tilgang til din private bustad er grunnlovsfesta, seier Einarsen.»

  Kilde: https://www.nrk.no/hordaland/_-du-har-lov-til-a-nekte-politiet-a-komme-inn-1.12037238

  Liker

 4. 1. Hold telefonen belastet fra nå av …

  2. Om lukten av alkohol. Det er to logiske årsaker. En er at noen øl kan ha bortskjemt på klærne av din venn. Offiseren er full … eller offiseren som gjør en løgn med vilje.

  3. EMRK og et brudd på konstitusjonen i Norge. 3. Jeg vil gjerne klage mot deg.
  Jeg lurer på om ulovlig huset ditt er straffbart i Norge – det er i mange europeiske land.
  Sannsynligvis kan du rapportere politibetjent(e) for kriminell handling.
  Deres melding om bekymring for barnevern er et klart bevis mot dem.

  Liker

 5. Jeg glemte å nevne, send innvendingene dine på en dokumentert måte om innholdet. Skriv ditt vitnesbyrd om hvordan den kvelden har skjedd, og fortell at du ikke har konsumert noen alkohol i det hele tatt. Vær oppmerksom på at politibetjenten sjekker på leiligheten har vært ulovlig ettersom de har presset døren mot din ekspres anmodning om å holde seg ut.

  Å ha disse innvendingene dokumentert er viktig for fremtiden, når barnevernsaksen kunne komme til retten.

  Liker

 6. Snakker om mobbing. Herregud du sammenligner folk med Hitler, skriver så forferdelige ting om dem og du føler deg mobbet? Du sier hvor fælt det var så hvorfor gjør du det samme?
  Husk at når du skal videre i livet å søke jobb så er det netthets som kommer opp 🙂
  Lykke til videre med det haha

  Liker

 7. Herregud, har de begynt IGJEN!??..

  Kjenner jeg blir skikkelig provosert av argumentene om den ‘enkle’ leiligheten som det attpåtil var noe rot i. Jeg mener.. -Hva faen!?.. Når ble rot skadelig/uforsvarlig for folk under 18 generelt og ungdom spesielt?? Og om mulig enda latterligere er jo greia med den ‘enkle’ leiligheten! Når ble luksusleilighet på min 150 m2 et krav for å få oppdra eget avkom, liksom??

  Dessuten.. Om du så HADDE drukket ei flaske øl, så er heller ikke det å regne som omsorgssvikt av den enkle grunn at da ville det vært jævlig mange 16 åringer i fosterhjem etterhvert, for å si det sånn.

  Det her er jo bare helt sjukhus..

  Liker

  1. Det er stor grunn til å bli provosert. Hvis de klager sånn på at leiligheten er i enkelstandard, så gud da får vi gå til NAV og kreve rikmanns leilighet for man vil jo risikere å miste barnet sitt/miste foreldra sine da en bare har leiligheten i enkelstandard. Hva er godt nok? Det har aldri vært rotete i leiligheten. Hvordan kan de påstå noe sånn? Stuen og kjøkknet har de aldri sett.

   Jeg er 16 år, og dette er hva jeg føler:- Kan jeg aldri få oppleve å være meg som ungdom? Når vil jeg få fred, og vil jeg noen gang få følelsen av å være noe mer enn bare hjemmesittende 16-åring? Jeg mener jeg må få være ungdom, men jeg føler jeg aldri får muligheten til det med barnevern og politiet på slep. Hva VIL de?

   Liker

   1. – Og om det så VAR rotete, og de hadde sett det, har ikke det en dritt å si så lenge det ikke er så møkkete at en blir syk av det. -Og rot er IKKE møkk!

    – Du må for guds skyld ikke la deg skremme fra å være den 16 åringen du faktisk er, Tonje. Jeg blir så glad når du legger ut bilder hvor du henger med venner, gomler pizza, tar selfies i speilet, og sånt som en skal gjøre når en er 16-17 år.. Når det er sagt, er det kun halvannet år igjen til de må finne seg noen andre å plage, for å si det sånn [- hvilket vi for guds skyld får håpe de ikke gjør (haha)]. Det er faktisk folk HER(!), like utenfor Oslo, som ikke tilhører ‘bloggverden’ som kjenner til deg og DENNE bloggen! Jeg fant det ut da jeg anbefalte den for en venn som oxo sliter med B.V her om dagen, og da fikk jeg oxo vite at det slett ikke bare dreide seg om henne. Det viser at du allerede har gjort masse for å få fokus, som igjen vil føre til endring. Tenk da hva du kan få til når de ikke er noen trussel lenger!..

    Liker

 8. Dette er ikke greit. Man skal ikke bli sett på med argusøyne og bli behandlet på en dårligere måte fordi barnevernet tidligere har vært inne i bildet. Da høres det jo ut som om de og noen andre i samfunnet tror at man blir et dårligere menneske av å ha hatt kontakt med barnevernet. Barnevernet skal ikke gå rundt å gjøre folk til dårligere mennesker, isåfall gjør de en svært dårlig og selvsysselsettende jobb. Hvis en enkel leilighet er et varseltegn, så skulle folk flest på verdensbasis stått i fare for å miste barna sine. Det gjør de ikke. Politiet må også prøve å unngå å gjøre lovbrudd. Lurt å klage, men jeg tror dessverre at den vil bli henlagt. Mange vil ikke innse det, men det er en del mafia light tendenser her til lands..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: