Straffesak- 2018

Advokaten har fått politidokumentene som beskriver hva Sauda kommune har anmeldt meg for, og i mailen står det at jeg er mistenkt. Hahah mistenkt på hvilket grunnlag? At jeg går ut i media og forteller hva jeg opplever og hvordan disse psykopatene i Sauda kommune har behandlet oss, er det ulovlig, hvor er så ytringsfriheten?

Har nå vært inne på to avhør der jeg nekter å forklare meg. Og advokat skretting skulle forsøke og få seg oppnevnt som min forsvarer, herved så må staten dekke disse utgiftene. Men som du ser under- vedlagt brev fra Stavanger tingrett hvor det kommer avslag på oppnevning av forsvarer. Det er visst for tidlig stadie av straffesaken til at en advokat kan bli oppnevnt på det offentliges bekostning. Så dersom jeg har behov for bistand under avhøret hos politiet som eventuelt vil komme må jeg dekke dette på egenhånd.

Politiet kan dermed innkalle meg til nytt avhør igjen og igjen med de følger det får for meg som må ta fri fra skolen hele tiden. Så hvis de har noe på meg skal det vil ikke være så vanskelig og kjøre rettssak mot meg… Hva sier dere Sauda- Hege Michalsen og Hege Braseth og resten av gjengen der inne, makter dere og kjøre rettssak?

4 kommentarer om “Straffesak- 2018

 1. Det latterlige er jo at det er politiet og Sauda kommune som går ut i media. For de har tilgang på media! Mens du slipper jo ikke til i media.

  Og så kommer de og anklager deg for å skrive noe på din egen blogg! 🙂

  De mener at du ikke skal slippe til der en gang!

  Faen! På din egen blogg!

  Og så mener de at du ikke skal ha lov til å formidle ting til vennene dine på Facebook. Det er jo strengt tatt dine venner det er snakk om, som leser det du deler på Facebook.

  Et tydeligere angrep på ytringsfriheten skal man lete lenge etter! 🙂

  I virkeligheten er det den samme makteliten som nekter deg tilgang til media som nå prøver å frata deg ytringsfriheten også på bloggen din og på Facebook. Media, politiet og barnevernet – det er den samme makteliten.

  Det er de som styrer her, og de anklager deg for å ha kritisert dem. De er kanskje litt inhabile, oppi dette? 🙂

  Liker

 2. We stumbled over here coming from a different website and thought I may as well check things out.
  I like what I see so i am just following you.
  Look forward to looking at your web page for a
  second time.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: