Avhengig av å fremstille familien min som kriminelle, når du selv er kriminell

Hahah her er jo familien Birkeland fra Sauda jo. Det minnes i disse dager hvordan Helsesøster Tone Rasmussen Birkeland trakasserte meg og familien min i 20152016. Og fremstilte familien min som dårlig. Hva legge du i ordet dårlig? Bare se på deg selv hvordan dere legger livet ut i sosiale medier, gratulerer! Samtidig som barnevernsjef Hege Michalsen  gikk ut med at det er farlig og legge ut bilder av barna og livet ut i sosiale medier. En skal skjerme barna mest mulig fra nett… Helsesøster Tone Rasmussen Birkeland, når du står å anklager faren min for å drikke alkohol hver dag og derfor er det grunnlaget for magevondt hos meg. Hvordan har du i det hele tatt rett på å anklage, påstå og true familien min som bare er en liten helsesøster
(fagbrevet fikk du det tilsendt i posten)? Du som en gang ikke klarer å passe på deg selv og din familie.

Tror ikke du skal ha noe å klage over, eller er du sjalu på meg fordi jeg har så mye bedre forhold til min pappa og kanskje du har dårlige forhold til din egen familie? Du er altså så avhengig av å fremstille familien min som kriminelle. Du vinner penger på det, men du taper din egen sjel på det når jeg står ut i mediene og forteller hva du driver med i arbeidstiden din Tone. Så kan du spørre deg selv etterpå om hvem som er kriminell her…

Barnevernet klager på familie med «dårlige forhold», rotete i hus og for tynne brødskiver, men motsatt når ansatte i barnevernet med barn selv har dårlig forhold og rotete hus er det helt greit og ingen som tar tak. Da har de staten på sin side og lovens lange arm til og passe på seg for alle overgrep de selv begår… Dette er det syyykeste… At barnevernet anklager familie for all slags uten å legge frem beviser, men trekker frem løgner og usannheter og vil vinne på dette f.eks: barnevernet bruker nemnda som staten mener er nøytrale og du får fri rettshjelp dermed mener staten rettssikkerhet for hver enkelt person er opprettholdt men dette stemmer ikke helt da statistikkenadvokater og andre fagfolk forteller noe annet jeg har selv erfart at den butikken ikke holder mål Nemnda kan ikke anbefales.  

Asbjørn Birkeland er ordfører i Sauda og er gift med Helsesøster ved Austarheim skole Tone Rasmussen Birkeland i Korrupte lille Sauda! Politibetjent Thomas Breivik er udugelig i jobben sin, jeg skjønner ikke at han kan fortsette å sitte i den stillingen med alle saker og klager som han selv henlegger til og med der han selv er anmeldt. Linken som forteller om Birkeland familien:- https://www.mittryfylke.no/artiklar/askeladden

Håper du får en velfortjent dritt jul, og at du sitter der å råtner i ditt eget møkkarbeid som helsesøster ved Austarheim skole.

Bilderesultater for tone rasmussen birkeland"

15 kommentarer om “Avhengig av å fremstille familien min som kriminelle, når du selv er kriminell

 1. Helsesøster yrket er en lang utdanning
  Ikke noe man tuller med du får i posten
  Usaklig sammenheng
  At hun ikke virker empatisk og ikke har selvinnsikt er en annen sak,
  Forstår hva du tenker og føler og klarer å relatere meg til frustrasjonen din ,
  God jul modige tonje

  Liker

 2. Sandra, her i Norge i dag får folk godkjenningen sin tilsendt i posten – enkelte i større grad enn andre.

  At man får fagbrevet tilsendt i posten er en metafor på at man i liten grad har gått i dybden for å virkelig lære seg faget, da man tok utdanning. Det har ingenting å si hvor lang utdanningen er!

  Dette kan sies generelt om både psykologer, leger og sykepleiere, at de får utdanningen sin på postordre. Jobben deres er egentlig å fremme helse og skape et bedre samfunn. Men det man ser er at de jobber med å traumatisere, sykeliggjøre og tilbyr dårlige og helseskadelige behandlinger, og at de bare sitter der og venter på at pasientene skal bli syke, i stedet for å forebygge.

  Og alt dette sier noe om at de tok altfor lett på utdanningen sin, og kun ønsket å få seg en jobb og en sikker inntekt, og at de har for liten profesjonell integritet.

  De kommer ikke ut av utdanningen som en bedre person enn da de kom inn på utdanningen – snarere tvert imot. Og da blir faktisk dette med å få fagbrevet tilsendt i posten en veldig snill sammenligning!

  La leger, psykologer og sykepleiere streike i noen år, og vi vil få et mye sunnere, varmere og mer menneskelig samfunn. Dette er helt sant. Disse profesjonene gjør folk en bjørnetjeneste.

  Og da har de ikke bare fått utdanningen sin på billigsalg, for å si det sånn. Men de har gått til helvete med utdanningen sin, i større eller mindre grad når man ser på hver enkelt person.

  Og da må du bare si hva du vil, Sandra. Men jeg snakker på denne virkelige verden, hvordan ting spiller seg ut i praksis.

  La leger, psykologer, psykiatere og sykepleiere streike i noen år, og folkehelsen vil bli uendelig mye bedre! Også de eldre, som folk tror er fortapt, vil oppleve at helsen deres blir bedre. Dette har å gjøre med at en slik streik vil iverksette en rekke mekanismer som forbedrer samfunnet, helsevitenskapen og folkehelsa.

  Disse profesjonene er helt uvitenskapelige – hele hurven har fått fagbrevet sitt på postordre! 🙂

  Men enkelte i større grad enn andre.

  Dette er godt dokumentert når man ser på forekomsten av både fysiske og psykiske helseplager. Helseprofesjonene er helt inkompetente, og det skyldes at de får tilsendt fagbrevet sitt i posten.

  Liker

  1. Helsesøster og sykepleier er to helt forskjellige ting. Det er forsovet ikke noe galt i å være helsesøster. Men i mitt tilfelle så har helsesøster Tone Rasmussen Birkeland brutt loven, er hun da istand til å jobbe med barn og unge? En helsesøster som gjør elevene vondt, og ødelegger familie. Hvilken helsesøster gjør noe sånt?

   Liker

  2. Jeg tror dette blogginnlegget er vanskelig å forstå uten å vite hele historien. Det hadde vært en eldre stilling med hensyn til denne helsøsteren i person og hennes beslutning om å rapportere til barnevern.

   Jeg vil si at det er alvorlig tvil om rapporten til barnevernet var berettiget og nødvendig i et demokratisk samfunn – et krav om forstyrrelser fra offentlige myndigheter til privatlivets fred i henhold til folkeretten – som har prioritet i forhold til nasjonal lovgivning. Det hadde vært en eldre stilling med hensyn til denne helsøsteren i person og hennes beslutning om å rapportere til barnevern. Jeg tror dette blogginnlegget er vanskelig å forstå uten å vite hele historien.

   Jeg vil si at det er alvorlig tvil om rapporten til barnevernet var berettiget og nødvendig i et demokratisk samfunn – et krav om forstyrrelser fra offentlige myndigheter til privatlivets fred i henhold til folkeretten – som har prioritet i forhold til nasjonal lovgivning. Ellers en uberettiget rapport til barnevernet kan være et ulovlig forsøk på å produsere bevis for en nødsituasjon plassering.

   Liker

   1. unnskyldninger for en feil i oversettelsen
    I stedet for » Det hadde vært en eldre stilling» riktig » Det hadde vært en eldre blogg post»

    Liker

 3. Hvorfor henviser du til en artikkel der barnas navn og alder står, når du har kommet med grove beskyldninger mot familien? Hvordan kan du vite om forholdet familien har til hverandre? Du bør virkelig passe på hvordan du omtaler personer i inleggene dine. Jeg kjenner alle dem og vet de er helt fantastiske og kjærlige folk. Du sprer løgner, bidrar til hat og fremstiller dem på en løgnaktig og UVITENDE måte. Skam deg. Håper virkelig de får ned bloggen din for du skader mer enn du hjelper. Motbydelig.

  Liker

  1. I din kommentar står det ar du kjenner til familien Birkeland. Hvem er du da, og hvorfor vil du ikke oppgi navnet ditt? Jeg henviser til en artikkel- familien Birkeland for og beskrive i mitt eget innlegg, om hvor hensynsløst Tone Rasmussen Birkeland har behandla meg og familien min. Hvordan hun kan fremstille oss som kriminelle, for å skjule at hun selv og mannen- Asbjørn Birkeland er ondskapsfull og kriminell. Ikke glem at Tone Rasmussen Birkeland er helesøster på en mobbeskole, og at hun da har gjort en del ting som ikke har rot i virkeligheten. Tone Rasmussen Birkeland sammen med rektor Ingunn B. Svandal og lærer Åshild Åbø Eeg ved Austarheim skole har begått lovbrudd, som ikke jeg skal godta.

   Nei kjære deg, ingen som får mulighet til å legge ned bloggen min- bloggen er et bevis på hva offentlige personer makter og gjøre i sin jobb, for å totalt ødelegge familie. Og nærmest forsøk på å drepe familie- barn og foreldre og det hele skal belyses i mediene.

   Liker

 4. Herregud, tror du virkelig en helsesøster ønsker barna skal ha det vondt? Forstår godt du kan ha en fæl sak og at barn føler seg overkjørt av barnevern og at de er slemme mot de, og de kan ta grovt feil i saker men de ØNSKER ikke finne på bullshit og at barna på skolen de jobber skal ha vondt. Måten du formulerer hele innlegget viser vare at du er veldig umoden og lite reflektert.. og useriøs. Du virker bare som en kjip drittunge som henger ut folk som ja kan ha gjort gale ting men å lyve og si de vil barn vondt med vilje fordi de er ondskapsfulle er for drøyt. Du mistet dessverre all tiltro nå.. Skjerp deg.

  Liker

  1. Kjære Andrine! Det jeg skriver er mine surt erfarte erfaringer. Alt jeg sier eller skriver er ting som står svart på hvit på papiret som Birkeland har skrevet under på, og det være seg bekymringmeldinger eller opptak ifra telefonsamtaler eller møter. Du kan også gjøre det så enkelt at du følger min blogg, eller leser deg opp på bloggen der du vil finne beviser som taler deg midt imot. Ha en fin dag;)

   Liker

  2. To voksenpersoner her som ikke unnlater seg å mobbe en ungdom. Kalle henne for det ene og det andre, rakke ned på hennes karakter, og gjøre sitt beste for å svine henne til, og ta de som har hetset henne og familien i årevis, i forsvar. Dere må jo være representanter for den varme PK mafiaen. Der alle som ikke er inne i deres varme godhetsboble, er undermennesker som helst burde vert eliminere. Dere gjør en fin jobb, men tidevannet ebber ut, og snart kan det hende at det er dere som står på bar bakke, til knes i deres egen 💩 💩 💩

   Liker

 5. Jeg tror ikke en helsesøster eller annet helsepersonell har som utgangspunkt i å ønske barn eller familier vondt. De fleste gjør mye godt, men alle kan gjøre menneskelige feil og det er her det gjerne begynner. For det er få som snur og ber om unnskyldning når de først innser at de har gjort en feil. Det kan virke enklere for noen å prøve å rettferdiggjøre situasjonen for seg selv med å tenke tanker som at «den andre parten var jo litt vanskelig» og «man kan jo aldri vite» og ikke tenke på konsekvensene for familien, fortrenge det og fortsette med sitt.

  Mange barnevernsansatte klager på at de blir hetset av sine «klienter», men de ser ikke ut til å reflektere over at de har kollegaer som driver med det samme, og gjerne grovere og mer psykopatliknende hets. Mange barnevernsansatte sliter med å skille sak og person. Det er derfor man må stryke dem med hårene uansett. Man kan bli truet med å miste barnet sitt om man kritiserer saksbehandler, selvom det er konstruktivt. De har følelser de og, og deres følelser er ikke til å tulle med. Det er kun «klientene» som skal tåle alt, finne seg i alt og helst takke saksbehandleren på vei ut av lokalene for å bli stemplet som en «god klient».

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: