Mitt nyttårsforsett…

Velkommen 2019! Hade bra 2018;) Det har vært en fin julehøytid, og jeg har storkost meg med familien min. Mitt år 2018 er over, det er jeg glad for. Et nytt år med en helt ny start på alt. Så tror jeg det bli et bra år- null barnevern inne i bildet, tja skal ikke undervurdere straffesaken i politiet hvis dette ennå ikke er henlagt? Så jeg tar dette året med ei klype salt- Okey. Mangt får vi håpe at ytringsfrihet og menneskerettigheter blir bedre overholdt av myndighetene…

Jeg orker ikke å gå så veldig mye inn på 2018. Det står side ned og side opp i bloggen om hele min og familiens livssituasjon, noe helt vanvittig. Men spesielt dette halvåret har vært enormt bra, og stor forskjell blant alle årene som har bestått av- Ikke verdt å leve. Jeg vil bruke dette året også til å engasjere meg og bruke ressursene mine på og ansvarliggjøre systemet for sine ulovligheter. Jeg er ikke ferdig med Sauda kommune, så gleden er på min side ved å fortsette kritikken mot disse personene det gjelder i kommunen, som er ansvarlig for alt som har blitt ødelagt i min barndom- De slipper aldri unna.

Dette halvåret skal jeg ha som mål å oppdatere bloggen oftere- http://toonje.blogg.no/

Håper på en nytt å bedre 2019 for dere alle. Spesielt familie og barn i tiltak hos barnevernet. Og barn og unge som er under barnevernets varetekt mot egen vilje og uten grunnlag. Jeg står ved siden av dere som må opplevde og gå gjennom denne høytiden uten familie og nære relasjoner, det er sårt for hver å enkelt av oss.

Stå på alle barnevernskritikere og menneskerettighetsforkjempere!;)

5 kommentarer om “Mitt nyttårsforsett…

  1. Takk for at du skriver om uretten som er gjort mot deg og din familie. Det er uholdbart, men jeg har en tro på at rettferdigheten seirer tilslutt! Jeg er en mor som har blitt anklaget av barnevernet flere ganger. Har man først blitt anklaget en gang, er veien kort til neste anklage, selvom det er på falskt grunnlag. Barna er lei og ønsker ikke å snakke med fremmede som tvinger de til å snakke om alt mulig. De synes det er flaut og forferdelig ubehagelig å bli kontaktet på skolen når alle vennene ser det. Barnevernet tar heller ingen kritikk eller viser noen tegn til selvinnsikt. Vi har ikke gjort noe gale og saken har blitt henlagt, men den har satt sine spor og er umulig å glemme. Både jeg, barna, familie og venner har mistet vår tillit til barnevernet. Det er skremmende å se hvor lite profesjonalitet barnevernet utøver. Uskyldige familier blir knust til grunne, men de griper ikke inn på riktig måte når barn blir slått med døden til følge.

    Stå på videre Tonje, jeg heier på deg. Vi har blitt kalt så mye stygt av en barnevernsansatt (off the record selvfølgelig), uten at vi har sagt noe tilbake hverken før eller etter i frykt for hva de kan gjøre mot oss. Kanskje jeg kan være med å heve stemmen om den uretten barnevernet driver med når alle barna mine er over 18 år. Det burde absolutt vært gjort grundig forskning på all den uretten de gjør og alle familiene de ødelegger. Her tror jeg det er mange mørketall, for det er stort sett de som blir tvangsskilt fra familiene sine som hever stemmen. De andre tier stille i frykt for å havne i samme situasjon. Barnevernet trenger å åpne for og ta til seg konstruktive tilbakemeldinger fra alle sine «klienter”, enten sakene blir henlagt eller ikke. Og spesielt fra barna som de påstår at de verner.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: