Den siste tiden har jeg vært veldig sliten…

Den siste tiden har jeg vært veldig sliten og trøtt. Det har vært litt for mye for meg om dagen rett og slett. Men ingenting jeg ikke klarer å takle. Hverdagene mine er de verste- jeg står opp og jeg gjør meg klar til skolen. Jeg kommer hjem, og ofte så bare kollapser jeg ned i sengen som om dagen skulle vært det siste. Jeg er helt utslitt, selv om planen er å sette meg ned å skrive innlegg om det jeg har på hjerte og det jeg vil formidle til de som velger å følge. Det handler ikke bare om å formidle et budskap, men det handler også like mye om terapi- det ligger traumer bak slike overgrep fra stat og kommune… Jeg er forbanna, og jeg bemerket meg at bloggen kan være godt for alle og få lest. Fordi det er et og fler budskap som er verdt å få frem i lyset, og ikke minst og formidle den galskapen Norge bedriver i systemet.

Når jeg kollapser i sengen min så vil hele meg bare sove ut dagen. Men det er slik at jeg føler både armer og ben er veldig belastende å bevege, så jeg vil bare ligge stiv i sengen. Det er deiligt og bare legge seg nedpå og ikke tenke på noe. Jeg sover jo ikke sånn sett, men jeg hviler hele kroppen med øynene igjen og slapper av, jeg kommer meg opp om cirka 40 min’s tid og er helt oppegående men veldig slakk. Så vil jeg begynne å scrolle ned og opp på nettet og se om jeg finne noen interessante artikler å skrive om, ellers legger jeg ut et eget innlegg enten på facebook eller blogg som jeg vanligvis gjør;)

Jeg er en del ute også – Det hender at jeg blir utslitt og trøtt og legger meg bare ned på sengen litt når jeg først kommer hjem. Det går litt fram og tilbake, litt her og der… Så livet mitt er stabilt og som endelig er jeg hjemme og kan benytte tiden min til alt jeg ønsker og vil, og kan være 110% meg selv. Det er deilig og godt å ha den friheten til å bare bevege seg fritt. Jeg kunne ikke det når jeg bodde på akutt/fosterhjem/institusjon for meg på 13, 14, 15 år var helt isolert og fanget av ondskapen til barnevernet i Sauda som vil fremstille meg som kriminell syndebukk. Hvilke rettigheter har vi som barn i Norge? Hvilke rettsikkerhet har vi?

8 kommentarer om “Den siste tiden har jeg vært veldig sliten…

 1. Myndighetene prøver å påføre deg et knippe av helseproblemer over noe sånt som ti tusen kroner som de mener at du skylder dem for å ha fortalt sannheten om dem i et moderne demokrati.

  Hvor mye skylder de deg for å ha påført deg all lidelsen? De skylder deg millioner av kroner! Nå får de snart hoste opp de penga!

  Er det noen som har gjort noe galt? Ja, det er myndighetene som har gjort noe galt. Er det noen som skal betale og nyte et aldri så lite fengselsopphold? Ja, det er det de ansvarlige offentlige tjenestemennene som skal gjøre.

  Å bli trakassert er helseskadelig. Å bli trakassert av politiet er en av de groveste formene for trakassering som finnes. Det de utsetter deg for er blant annet en forbrytelse mot den menneskerettigheten som helse er.

  Politiet har spurt deg om hvem som er ansvarlig for bloggen din. Du kan spørre dem om hvem som er ansvarlig for den polititrakasseringen som du utsettes for!

  Du fortjener all mulig respekt. Du fortjener ingenting av det de gjør mot deg.

  Ta vare på deg selv og helsa!

  Liker

 2. Regjerningen må slutte å pøse ut penger til barnevernet uten å ha ettersyn med hva pengene blir brukt til. Å gå etter uskyldige familier, selv når de er bevist uskyldige, koster samfunnet millioner av unødvendige kroner. Både der og da, men også ift. ettervirkningene, depresjoner, sykemeldinger, selvmord osv. Erna ønsker at vi får flere barn her til lands, begynner tidligere. Jeg vil tro at unge mennesker flest starter med enkle boliger som utgangspunkt og er mer enn fornøyd med det. Men når enkel leilighet nevnes i negativ forstand i forbindelse med foreldrerollen, så skjønner jeg at folk flest ønsker å vente til de er godt etablerte. Staten må da betale for div. prøverørsforsøk, bidra med ressurser til adopsjon osv.

  Det er tidkrevende å bo i enebolig, større flater å rydde og vaske, mer malearbeid, vedlikehold osv. Det finnes viktigere saker å bedrive tiden sin på. Vi burde være snillere mot hverandre. Kanskje da ville folk ha ønsket av egen fri vilje å sette barn til Norge. Å oppfordre folk som ikke ønsker barn til å få barn er ingen god idé. Da blir det enda mer sysselsetting til barnevernet. Vi må heller ta vare på de barna og familiene som vi har. Det gikk en fin serie på TV før som het «kjære mor». Her ble familier hyllet for den jobben de gjorde som mennesker og foreldre, uten glansbilde filter. Jeg tror dessverre at om det var barnevernet som hadde kommet og ikke TV selskapet, så hadde de blitt mistenkeliggjort hele gjengen.

  Liker

  1. Hei Noel. Jeg kan gi deg en liten forklaring her, men resten må du lese side ned og side opp hvis du faktiskt her interessert.

   Jeg hater Sauda for flere grunnlag. Jeg hater og jeg kveles av Sauda for alt det de har påført meg og familien min- Austarheim skole håndterte aldri mobbesaken, men sendte isdeten bekymringsmelding til barnevernet på falske premisser. Barnevernet valgte og trakassere og ødelegge familien min, isdete for å gå inn i skolen og håndtere problemene der. Sauda har begått lovbrudd, menneskerettighetsbrudd og brudd på barneloven… Høres det rimelig ut? Sauda kommune er forsøk på å utslette familien min.

   Liker

   1. Dette har foregått og foregår mange steder over det ganske land, både før og etter at det såkalte barnevernet ble etablert, en kombinasjon av planlagt og systemisk korrupsjon er utviklet. Det du beskriver er typisk for hvordan barnevern komplekset opererer og hva det forårsaker, noe som ansvarlige organer, individer, har kjent til hele tiden uten å rydde opp i disse uholdbare og kriminelle forholdene. Skifte av regjeringer har ikke ført til nødvendige forbedringer, symptomatisk. Så langt er det landets innbyggere som alene må arbeide for å etablere et kompetent og lovlydig regime

    Stastikken beviser at regjeringer ikke tar nødvendig ansvar. Situasjonen i FN er likedan. Dessverre er det ofrene som må gjøre nesten alt arbeid fordi folk flest oppfører seg likegyldig overfor overgep så lenge de ikke rammes direkte selv, illojalitet råder i befolkninga

    Takk for all informasjon og godt arbeid som skolerer alle og enhver

    (Nå ble nrk p1+ slått på automatisk her kl 7, og den korporativt statlige propagandaen startet umiddelbart, grøss 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: