Jakob Svandal- Et ansvar i skolen

ANGREP!
Kommunen tåler oss ikke, og derfor velger å gå til angrep på oss.
Se tydelig på denne karen, han er kommunalsjef/skolesjef for Sauda kommune- Jakob Svandal. En stor bløffmaker!

HVA ER EN KOMMUNALSJEF?
Kommunalsjef er en som skal se til at alt går bra. Stillingen består av enkelte roller innenfor, men her er det snakk om oppvekst og kultur. Og det skal opprettholdes et lovverk i skolen, hvis det f.eks blir begått alvorlige lovbrudd eller problemer ved ledelsen i skolen- rektor som spesielt har et ansvar ovenfor å holde skolen i et rent, godt og trygt miljø slik at barn og unge trives og har det greit på skolen. Og hvis ikke dette holder standard skal både kommunalsjef, rådmann og ordfører avholde tilsyn i skolen.

JAKOB SVANDAL-
Jakob burde jo vært litt mer ansvarlig når det gjelder mobbesaken ved Austarheim Skole som Ingunn B. Svandal (rektor) ikke ville håndtere, han vil heller skryte på seg hvor fantastisk og flott skolen er. Det er urimelig at Jakob fraskriver seg ansvar når man er satt i en stilling som tilsier at en skal følge opp mobbing når rektor som er skolens ledelse ikke følger opp. Det er Jakob’s jobb som skolesjef i kommunen å se til at alt går som det skal, og at skolen følger loven. Jakob Svandal Skolesjef – gift med Ingunn B. Svandal, Rektor ved Austarheim skole. Hva innebærer det å være rektor på en skole? Ingunn B. Svandal kan selv svare på dette spørsmålet…

SAUDA KOMMUNE HAR EN OVERDOSE I:-
Sauda har en stor mengde med korrupsjon og inhabilt miljø i de offentlige tjeneste apparatene- barnevern, skole, politiet, helsetjenesten, nav og de som sitter i selve kommunestyre også. Korrupsjon er en handling når offentlige tjenestemenn i rettssystemet tar i mot bestikkelser eller tjenester eller gjør en tjeneste til motparten i systemet for å handle sammen og vinne på sikt, tilsvarende dekker de over for hverandre og beskytter hverandre for å skjule de statlige overgrepene de selv begår. For og ikke bli avslørt så har alle tilhengere og nikkedukker og familie med sønner og døtre som jobber overalt i systemet. Ledere og sjefer behandler sine egne klager og henlegger alt som om ikke noe straffbart har skjedd. Det gjelder barnevernsjef: Hege Michalsen og Politibetjent: Thomas BreivikWahl. Tidligere nav sjef: Erik Baust og tidligere rådmann Wictor Juul. Legger ved et organisasjonskart:-

HVORFOR BLIR IKKE DISSE KRIMINELLE HOLDT ANSVARLIG.
Rogaland fylkesmann har avdekket flere ganger der Ingunn B. Svandal, Rektor ved Austarheim skole begår lovbrudd. Har antakelig hatt økonomisk vinning.

 • Rogaland fylkesmann har avdekket flere ganger der Aina Olene Tveit kommunalsjef for barnevern begår lovbrudd. Hun har antakelig hatt økonomisk vinning.
 • Rogaland fylkesmann har avdekket flere ganger der Hege Michalsen barnevernsjef begår lovbrudd. Hun har antakelig hatt økonomisk vinning.
 • Rogaland fylkesmann har avdekket flere ganger der Tidligere rådmann Wictor Juul begår lovbrudd. Han har antakelig hatt økonomisk vinning.

Tidligere Rådmann i Sauda Wictor juul
Fikk det veldig travelt med og slutte i jobben i all hemmelighet da mobbe klagen var sendt frem og tilbake til ham fra fylkesmannen, det viste seg at Wictor Juul hadde familie som jobbet der, fylkesmannen beklaget senere alt rotet fra deres side som var meget beleilig for Wictor Juul. Når skaden er skjedd beklager fylkesmannen seg for rot og treg behandlingstid (4 år) og jeg vant fram med min sak (alle sakene). Men kunne ikke saken blitt behandlet når klaget på mobbing ble innlevert fylkesmannen?? Da hadde mitt liv hatt et annet innhold, men det blir bare med drømmen istedenfor sender Wictor Juul melding til Barnevernsjef Hege Michalsen som gnir seg i hendene og skal ta familien min, hun sender avgårdet to av saksbehandlere- en går på metadon og den andre på nervetabletter og begge får sparken av fylkesmannen etter klage. Deretter kommer den søte hevn fra barnevernsjef Hege Michalsen, vi unger blir hentet ut av skolen med løgner og trusler, og min pappa blir hentet av tre politibetjenter og kjørt til Haugesund og satt i glattcella. I min store redsel svarte ikke pappa på mobilen mens jeg sto med disse rettselfulle folkene, mitt verste mareritt hadde nå startet.

Nåværende Rådmann Rune Kloster Tvedt
Rune styrer i kommunen og vet veldig godt hva han driver med men vil ikke vedkjenne seg mobbing i kommunen da er det bedre og mobbe familien ut av kommunen og hedre sine ansatte for godt arbeid men der tok du feil Rune Kloster Tvedt. Fylkesmannen har for 3 gang slått fast at du og kommunen har brutt loven så hva er forskjellen når dine ansatte bryter loven eller Anders Behring Breivik brøt loven. Breivik fikk fengsel mens dine ansatte blir hedret. Du har sendt flere anmeldelser på meg via politibetjent Thomas BreivikWahl i Sauda til Stavanger politi. Det stod det i ryfylke avisa Tirsdag 12 mars 2018 og flere ganger etterpå.  Ryfylke avisa er det nå den tidligere barnevernsjefen som styrer Knut Atle Seim ikke det at det betyr noe for meg hvem som er sjef der for jeg fikk ikke lov og sette inn noe i den avisa da redaktøren den gang var venner med barnevernsjef Hege Michalsen, det forteller vel litt om hvem som styrer i kommunen det kalles vel en skyggerådmann. Rådmann Rune Kloster Tvedt Mobber og person forfølger ungdommer som bruker ytringsfriheten sin og forteller om lovbrudd i kommunen.  

HOLDER IKKE MÅL
Offentlige stat. Enkelte i barnevernet, skole og politiet blir ikke stilt ansvarlig for sine handlinger, fordi de er så «spesielle» at de må ha sitt helt eget lovverk og forholde seg til. Et lovverk som ikke holder lov og orden, et lovverk som ikke har rot i virkeligheten. Et fangenskap der familier blir holdt som gisler for staten, hvilken rett har Sauda kommune for å urettmessig behandlet familie som dyr i bur? Og hvilke rettigheter har vi i Norge som tilsier at man har friheten for å beskytte seg selv og familien imot et system som angriper, ja uten at man blir fengslet og stilt opp mot retten for drap og drapsforsøk på barnevernsansatte- hvor er den paragrafen. Erna Solberg, Erna, Erna hvor er du?

8 kommentarer om “Jakob Svandal- Et ansvar i skolen

 1. Den som roper på Erna får ikke svar, (hun er nok for travel med å reise rundt i verden å skryte av «det norske fyrtårn).
  Samme fremgangmåte er det overalt innen de kommunale etater, kammeraderi og korrupt system.

  Liker

 2. Og fra hvor har du dine fakta fra? Dette er veldig grove beskyldninger du kommer med, og ikke minst rykter om blant annet hvem som har fått sparken hvor? Kansje du og din far skulle lest dere opp litt istedet for å basere alt på løyner.

  Liker

 3. Hvordan kan du som far skrive slike tåpelige innlegg under ditt barns navn? Du gjemmer deg bak din datter fordi DU føler deg hetset av systemet. Det komme tydelig frem at du føler deg urettferdig behandlet, men hvorfor uttrykke dette gjennom din datter, og ikke gjennom deg selv? Selfølgelig er det ikke din datter som har skrevet dette, uansett hvor mye du sier det er det! Utifra intervjuene hun snakket i er det tegn på tydelige lærevansker, noe som sikkert også kommer frem på skolen. Viss du mener dette er falske anklager, hva er da det du som far har skrevet i innlegget ovenfor?

  Motbydelig

  Liker

   1. Sikkert ikke vanskelig å finne ut hvem denne «anonyme lærereren» med innsikt i lærevansker er, eller? 😉

    Liker

  1. Å komme med stygge sleivspark kan du tydeligvis, er det trygt å gjemme seg bak to meningsløse bokstaver i stedet for å bruke navnet ditt, men du vet vel ikke at å slenge dritt til en ungdom (ditt utsagn) på «internett» er vel tryggere for deg som voksen? Håper du vet at man er strafferettslig ansvarlig også for det man skriver/trakasserer på internett og at ip-adressen din omtrent blir som fingeravtrykk…

   Liker

 4. Еще одной интересной идеей для спортивного уличного комплекса является создание тренажера для развития равновесия. Для этого используется обычное бревно, предварительно очищенное от коры, зашлифованное и покрытое защитным составом, которое устанавливается на деревянных или металлических опорах.
  Поэтому детские спортивные комплексы для дачи и улицы проблему времяпрепровождения детей могут решить. Учитывая, что многие дети летом отдыхают на дачах и в загородных домах, проблема досуга для них стоит достаточно остро. Можно заинтересовать детей какой-либо работой, но, все-таки, основная цель – полноценный летний детский отдых, который, позволил бы детям закалиться и окрепнуть физически. Детские игровые комплексы для дачи именно и решают эту задачу.

  http://lablife.ru/forum/user/67340/
  https://www.biz-kgo.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=3501
  http://econohause.ru/communication/forum/user/9617/
  http://www.bashkiria.travel/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=5763
  http://diplom-kmv26.ru/index.php/forum/user/28874-ivetrvanam

  Пластиковые конструкции. Они рассчитаны для малышей не старше 6 лет. Их можно устанавливать там, где интенсивность использования входящих в комплекс горок и приспособлений будет низкой.
  Рукоходы (кольцевой, криволинейный, изогнутый) Брусья Турники Шведская стенка Лавки для пресса Перекладины разной высоты. Правильное питание турникмэна.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: