En kamp om å være trygg i pappas hånd

Jeg forteller en historie, en historie jeg vil du skal høre. Det er ikke bare en kamp om livet, men en kamp om å være trygg i pappas hånd. Men barnevernet tar fra meg alt og ødelegger familieforholdene. Jeg var bare en 12 år gammel jente som veldig usikker på meg selv, sårbar av følgende mobbing og overgrep. Og ville ha en pappa og holde i hånda. Var det galt? Jeg og mine to brødre ville holde pappa i hånden når vi gikk til byen. Det var alltid en kamp om hvem som fikk holde han i hånden, men min far var blitt fortalt av saksbehandler Solveig Steinsland om hva som er unormalt og ikke passende for en far. For meg som hadde opplevd mobbing og overgrep var det en trygghet. Men Solveig Steinsland ville ta tryggheten i fra meg. Hvorfor det? Hvorfor vil en i barnevernet ta tryggheten fra meg som barn, og skade meg. Hvor er rettighetene til barn og unge, og hvor er rettighetene til foreldre? Er det en vits.

Hvorfor skal barnevernet- Hege Michalsen og Austarheim skole- Ingunn B. Svandal ved Sauda kommune sverte min pappa mest mulig, hvorfor skal de ødelegge familieforholdene og hvorfor driver de å tråkke hos ned i søla? Det er sårende, og det lager sår på innsiden av huden. Må hvert eneste minutt være en kamp?

Vil det være troverdig? Hvis noen kommer å forteller deg hvordan du skal forholde deg og oppdra ditt eget barn. Det er en frykt, det er en redsel men er det en skam? Foreldre må føle seg veldig undertrykt av barnevernet når ansatte skal gi deg regler på hva som er passende for en far/mor om hvordan en skal forholde seg til sitt eget barn. At far holder sin datter i hånden er unormalt, kan du forstå det? Det er ikke en gang realistisk å komme med slike uttalelser for alle foreldre vil gi barna sine trygghet, og de fleste vil barna sine godt.

Jeg mener at min far skal ikke trenge og oppleve å bli stemplet som en voldsforbryter, og en kriminell gjerningsmann… Fordi min pappa er så mye mer! Jeg mener verken far eller mor fortjener den slags urett, med et stempel på seg som sier at man ikke er bra nok. Det handler om at min pappa blir varemerket og slengt opp på hylla i butikken, og blir tilsidesatt med farsrollen. Barnevern folk har makt, overstyrer foreldre og kontrollerer familier på basis av å kunne heve seg selv for og få en høyere status i barnevernet.

Solveig Steinsland ble senere sparket fra barnevernet og begynte som lærer-assistent på Fløgstad skole. Som betyr nærmere barn og unge som var på min alder. Hvorfor skal en kriminell lov forbryter ha muligheten til å jobbe på en skole med masse barn og unge- fordi det er ingen grenser på hva som ikke holder mål. Det er skremmende hvordan hun nå har større muligheter til å ødelegge familier, fordi Steinsland er nå tettere på barn og unge. Vil sterkt anbefale foreldre å trygge sine barn, så ikke udyret slår til og tar barna og selger dem videre til barnevernet som igjen plassere barna i fosterhjem og institusjon, som trenger barn for og tjene seg rike.

3 kommentarer om “En kamp om å være trygg i pappas hånd

  1. Apropos forandringsfabrikken, social engineering, det er ikke noe nytt men internasjonal agenda

    Google { common purpose brian gerrish https://www.youtube.com/results?search_query=common+purpose+brian+gerrish }

    En sentral overordnet tankesmie som har verdensomspennede forgreininger

    Skeptic society is part of Fabian society and their secret agenda, Karl Marx’s communist manifesto http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1810&start=1

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: