Jeg er ikke et produkt, som står øverst i butikkhylla.

Jeg mener det, jeg virkelig mener det. Det var redselen som tok over meg, frykten som kontaktet meg. Hege Michalsen og
Hege Braseth som angrep meg, angrep familien min. Det var visst ikke nok for dere å få oss til å flytte fra Sauda, men dere måtte også et år senere ta meg igjen for å plassere meg i et øde fosterhjem. Ta meg for å ødelegge meg, ta meg for å selge og tjene penger på meg. Men jeg er ikke et produkt, som står øverst i butikkhylla. Jeg er et menneske og skal behandles som et menneske, og ikke som en slave. Så hvor mye i året tjener dere på å stjele barn? Ingen barn og unge fortjener å bli stemplet rett i panna som et merket produkt, et varemerke for systemet. Mine siste ord før helga! Kjenner du deg igjen, ta kontakt.

9 kommentarer om “Jeg er ikke et produkt, som står øverst i butikkhylla.

 1. Mye av de pengene fosterhjem/beredskapshjem/institusjoner for brukes på klær, mat, og alt annet barnet har behov for

  Liker

 2. Er det derfor private barnevernsinstitusjoner går med milliardoverskudd? Og når landets fylkesmenn gikk gjennom hver enkel plass sitter igjen med plasser hvor ungdommene ikke får hjelp, men dør. Fordi de har fått lov til å ruse seg inne på institusjonen, får penger til å betale narkogjeld.

  Har du i det hele tatt fulgt med på avsløringene Dagbladet har gjort når de har gransket disse plassene? Noe som resulterte i at alle landets fylkesmenn igjen har gransket alle institusjoner og avdegget grove feil.

  Det som gjør det så viktig for barnevernet å fjerne barn fra familier i stedet for å gi dem tiltak, er at da flyttes pengesekken fra kommune til staten. At de gjør dette ved å fabrikkere falske annonyme meldinger, lyver i papirene, som blir løgner i fylkesnemnda. Som bare går ut i fra at det barneværnet sier er sant, sånn at man må ta det til tingretten også døpt til tullretten, da mange av de ikke går gjennom papirene og bare går ut i fra at barnevernet har gjort en god jobb.
  Jeg anbefaler deg å lese hele denne bloggen, da den er skrevet av ei som blir dårlig behandlet av barnevernet. Ikke bare kom med banale kommentarer uten å sette deg inn i hva som foregår i landets barnevern.

  Liker

  1. Eg er selv barnevernsbarn Mette, så ikke si sånt🙈 og ja jeg har fulgt med på denne bloggen siden hun starta den, og skjønner hvor misfornøyd om barnevernet hun er, men det er også mye som blir skrevet her som ikke er rett, og hun sier er rett😓 greit nok om det hadde vært hennes egne MENINGER men det er jo det ikke……

   Liker

   1. Hei Anonym. Hva prøver du å si? At det ikke er jeg som i jeg som står for bloggen. Den kommentaren der kan du holde for deg selv, ikke sant. Alt som jeg publiserer kunne ikke vært mer sant… Jeg har dokumentert alt. Hvis du ikke er istand til å lese deg opp før du kommenterer så usaklig, så snakkes med.

    Liker

    1. Godt skrevet TONJE, Anonym påstår at det du skriver er løgn, da har hun/han ikke fulgt mye med og lest om ALLE de som er Ødelagt av bv. Kjenner deg ikke men ønsker det beste for deg videre i livet.

     Liker

  1. Det er det verste, og sitte å vite at man blir tjent penger på hver dag. Hver dag man må føler seg null verdt. Kan ikke leve et liv, man lever bare det livet barnevernet har bestemt og tvnger oss i det. Ingenting har noe å si, om de da ikke kan dra nytte av det ved å ha oss i fangenskap. Pengemasikn ja!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: