Barnevernsjef Hege Michalsen – Pyskopat

NÅ holder det! Det går ikke, det må ta slutt. Barnevernsjef ved Sauda kommune Hege Michalsen blir nå satt permanent inn i stilling som barnevernsjef. Det holder rett og slett ikke mål noen plass. Michalsen er jo totalt ustabil, og er ikke istand til å jobbe med barn og unge. Det er provoserende å sitte å se på at den samme galskapen fortsetter i samme linje spor… Hun kan bli sittende i sjefsstolen, hvor leeenge? Hun har ødelagt og splittet opp mange familier. Hun har drevet trakassering, terrorisering og går direkte til angrep på familier så hun selv personlig ikke liker. Hva slags menneske gjør noe sånt? Psykopat! Hvor lenge kan det holde på, for jeg sitter ikke bare å ser på den galskapen så skje. Michalsen skal ikke forbli sittende i den stolen, noe må gjøres. Hun har vært av og på den sjefsstolen så mange ganger, men fortsatt ingen så griper inn og tar et grep om henne for alle overgrepene hun begår mot familier og barn hver dag. Så inntil videre er det fullt lovlig for offentlig forvaltning å begå lovbrudd og menneskerettighetsbrudd. Det er jo sjarmerende!

Hvorfor griper ikke rådmann Rune Kloster tvedt inn? Det er hans ansvar. Hvorfor blir Michalsen værende i sjefsstolen når hun er totalt ustabil, hun har ingen utdannelse eller faglig kompetanse innafor dette feltet. Etnisk norsk forbryter! Det er hevet over enhver tvil hva fylkesmannen kom fram til i min sak der Hege Michalsen hadde brutt loven flere ganger. Men fotsatt skjer det ingen endring…

– Eg er veldig fornøgd med det, seier Aina Olene Tveit til Ryfylke.

9 kommentarer om “Barnevernsjef Hege Michalsen – Pyskopat

  1. Takk Anders!
   Og hvis folk kunne hatt litt mer forstålse ved å sette seg litt mer inn i virkeligheten, isdenfor å leve på ei rosa sky resten av livet hadde det nok kanskje ikke vært så enkelt for Sauda kommune å ansette en overgiper for å «verne» familie.

   Liker

 1. Jeg håper snart at noen av disse rådmennene blir straffet for det ulovlighetene de er ansvarlige for.
  Dette er fullstendig korrupt hvor kommunene tjener på å ødelegge familier. Dvs splitte dem opp…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: