Straffesak henlagt

Jaha,  nå har politiet henlagt saken med bloggen. Det har gått 14 mnd siden Sauda kommune hengte oss ut i ryfylke med at jeg da var blitt anmeldt. Men ikke før nå har politiet klart å henlegge saken. Hvorfor? Jeg har vært innkalt til avhør to ganger dette året, men jeg har aldri latt meg avhøre eller gått med på noe. Jeg har alltid påberopt meg ytringsfriheten og alt som står på bloggen kan dokumenteres. Og det viser seg tydelig her at alt jeg gjør er riktig vei å gå bare man hever seg over de som ønsker å trampe enhver ned! Siste avhør der etterforsker Caroline Josdal truer oss med å sette inn en verge til neste avhør istedenfor at min far skal være tilstede blir grensa nådd. Dette skulle gå videre til jurist Ingrid Hærem, men ser da ut til at de legger seg flate da flere innkallinger til avhør uten noen formell grunn kan kalles trakassering.   :HAR BLITT ANMELDT AV SAUDA KOMMUNE

2 kommentarer om “Straffesak henlagt

 1. Politiet har trakassert deg i 14 måneder. Det er hva de har gjort.

  Bevisets stilling? Fylkesmannens medhold mener de vel!

  Alderen din og det at du fikk medhold fra Fylkesmannen på alle punkter har nok bidratt til at de har måttet kaste inn handkleet.

  Nå er du offisielt en YTRINGSFRIHETSFORKJEMPER! For myndighetene inkludert politiet har innrømmet at du har utfordret deres rammer for ytringsfriheten, noe som betyr at du har fremmet ytringsfrihet.

  Og når de i tillegg henlegger saken, så har de gitt deg et slags godkjenningsstempel som ytringsfrihetsforkjemper.

  Offentlig godkjent ytringsfrihetsforkjemper, ha-ha! 🙂

  Liker

  1. Takk Anders! Men jeg har klaget på henleggelsen, fordi i henleggelsen står det etter «bevisets stilling» som betyr at jeg er skyldig, men at de ikke klarer å bevise det.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: