Hvorfor blir det aldri tatt grep om?

Sauda kommune fortsetter sin oppførsel og holdning i samme linje og spor. Hvorfor blir det aldri tatt grep om? Fylkesmannen har gjort mange tilsyn av kommunen på bakgrunn av min sak men også generelt der det har blitt avdekket lovbrudd i barneverntjenesten/Hege Michalsen ansvarlig leder, og Austarheim skole/Ingunn B. Svandal ansvarlig leder. Sauda kommune har ikke styring over noenting i bygda, men likevel driver de å skryter hverandre opp i skyene for at det skal virke flott ut.
Å beskytte og forsvare hverandre er de sabla gode på! Barnevernsjef Hege Michalsen er fullstendig ustabil og totalt inkompetent og uerfaren til å jobbe med barn og unge, fatter ikke en gang hva hun gjør på et kontor? Når hun skulle vært fengslet for all den galskapen hun driver hver dag. Så har du noen gang evnen til å be noen om å dra til helvete på en slik måte at de faktisk gleder seg til turen så ikke kast bort tiden. Michalsen har evnene til en psykopat.

I Ryfylke 30. mai 2019

En tanke om “Hvorfor blir det aldri tatt grep om?

  1. Vil bare minne folk om menneskeverd… Har det noe for seg? Ja seier eg.. Kor e FOLKET? Tru eg får mange med meg.. Me jobber stille men me er der alle… Urett ska bekjempes til siste slutt.. Å eg e bare ei dønn ærlig husmor å sinna mormor.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: