Ryfylke skriver om meg igjen, under etterforskning…

Sauda Kommune bryter loven daglig.

Aina Olene Tveit, kommunalsjef som er sjef for barnevernet bryter loven daglig ved og ikke å følge opp barnevernet i Sauda men klager istedenfor sin nød i Ryfylke.net 23. juni 2019 til sin gamle barnevernsjef Redaktør: Knut Atle Seim

Dårlig journalistikk av Ryfylke.net  

Redaktør: Knut Atle Seim innhenter ikke informasjon fra meg tiltros for at han vet godt hvem jeg er men velger heller og belyse kun en side av saken som det er gjort flere ganger tidligere for og henge ut ungdombarnevernsbarn. Fylkesmannen har gitt meg rett på alle punkter og har slått ned på Sauda sin håndtering av barnevernssaken og politiet har henlagt saken men likevel klarer

Redaktør: Knut Atle Seim og framstille meg som den store skurken.

Innslag i Ryfylke.net 13. mars 2018 «Tilsette blir hengt ut i sosiale medier»

Innslag i Ryfylke.net 20. mars 2018 «Sjikane-saka sendt til Stavanger»

Innslag i Ryfylke.net 4. april 2018 «Har starta etterforsking»

Innslag i Ryfylke.net 21. juni 2019 «Trussel-saka er henlagt» Aina Olene Tveit klager på henlegginga.

 

Aina Olene Tveit mener det er netthets og trakassering når noen stiller spørsmål ved hennes håndtering av barnevernet i Sauda. Hun tåler ikke kritikk av sitt arbeid men stiller seg over Norges lover og hevder alle som sier henne imot driver med netthets og trakassering som ikke hører hjemme noen plass. Hvis Aina Olene Tveit hadde passet i sin jobb så hadde ikke noe av dette skjedd ved å ødelegge og splitte opp familien min, da du med dine lakeier (barnevern med politi) kom opp til flere ganger på dørene uten grunnlag. Det var trakassering, slo fylkesmannen fast og med brudd på loven.

 

Det vises til brudd på Barnevernloven § 4-12, 4-16 og 4-21 Barnekonvensjonen art 9

Hvorfor tolker Hege Michalsen (barnevernsjef) Barnevernloven § 4-12, 4-16 og 4-21 feil, har det noe med utdannelsen å gjøre eller er det bare ondskap. Hvorfor følger ikke Michalsen opp § 4-16 etter omsorgovertakelsen av meg (skal legge til rette for tilbakeføring), er det utdannelsen eller bare ondskap. Hvorfor følger ikke Hege Michalsen barnevern loven?

I min sak bruker Hege Michalsen Barnevernloven for å ødelegge min familie og mange andre familier i Sauda. Min familie har fått uopprettelig skade med vanvittige økonomiske tap som følge av dette måtte vi flytte fra gård og hjem i Sauda.

Aina Olene Tveit, her er noen av lovene som du burde følge. Les det i rød tekst, det er kun for deg!

Jeg har aldri drevet med netthets og trakassering som du påstår men jeg lover og følge ditt arbeid med argusøyne framover.

 

Den som gjennom offentlig meddelelse krenker privatlivets fred, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år.
Straff etter første ledd kommer ikke til anvendelse på den som bare har deltatt ved teknisk bistand eller distribusjon av et blad eller tidsskrift produsert i riket. Tilsvarende gjelder for kringkastingssendinger.

Straff etter første ledd kan bortfalle dersom meddelelsen var fremkalt av den fornærmede selv ved utilbørlig atferd, eller meddelelsen er blitt gjengjeldt ved en krenkelse av privatlivets fred eller en kroppskrenkelse.

 

 

FN – Verdenserklæringen om Menneskerettighetene Artikkel 19:

«Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser.»

 

EMK artikkel 10

Er det slått fast at personer i offentlige stillinger må finne seg i nesten enhver ytring som har betydning for debatten om utføring av en slik stilling, selv om det er liten tvil om at det dreier seg om utsagn som kan virke personlig sterkt belastende. Dette poeng illustreres bl.a. i Tuomela og andre mot Finnland (2010).

5 kommentarer om “Ryfylke skriver om meg igjen, under etterforskning…

 1. La meg beskrive dette med SAUDA KOMMUNES EGET SPRÅK:

  Sauda kommune reagerer sterkt på at politiet har hetset, sjikanert og truet dem, og opplever politietterforskningen som en stor belastning i hverdagen. Og kommunens ansatte opplever politiets etterforskning som personlig krenkende. 🙂

  Sauda kommune sitter nok nå og finpusser på en politianmeldelse av Stavanger-politiet (godt hjulpet av Sauda-politiet), og har nok allerede lagt planer sammen med Knut Atle Seim i Ryfylke for hvordan de skal henge ut politiet på forsiden av lokalavisa. 🙂

  Det er kommunen sin, det, som ble radbrekt av Fylkesmannen, men som befinner seg for evig og alltid i offerrollen. 🙂

  Liker

 2. Tenk.. Hadde de bare latt dere være, -om ikke annet fra da du fikk flytte hjem igjen, beklaget feilvurderingen, og latt det være med det!.. Istedet har de latt det gå prestisje i deres familie på en måte som jeg tviler på at noen ville trodd var mulig..

  – Og forresten.. Hva er greia med det som for meg fremstår som et motsetningsforhold mellom politiet i Sauda & Stavanger? Er det noe sånt som at Saudapolitiet står last & brast på de kommune- og batnevernansattes side, mens Stavangerpolitiet forholder seg til dine/deres rettigheter?..

  Liker

  1. Slik får man en ødelagt og splittet familie, og verden som bare raser mot deg på noen få sekunder.
   Men nå har vi visst nok fått ennå et brev i posten (som jeg ikke har fått ennå) med innkalling til nytt avhør, igår fikk jeg mail fra advokaten. Hva feiler det folk? Vil de straffe meg for at jeg går UT å forteller verden hvordan norsk system har urettmessig behandlet oss, straffbart det da eller… SAUDA KOMMUNE begår handlinger som er straffbare men likevel sitter de samme personene i de samme jobbene, hvordan er det MULIG?? Enkelte av de skulle vært stilt til retten for fengsling.

   Liker

  2. Det var opprinnelig jurist Dagny Reilstad som uttalte seg om saken i Ryfylke. Men nå oppgis det at det var jurist Ingrid Hærem som var ansvarlig hos politiet, og at hun har sluttet i jobben.

   Altså kan det se ut som om politiet har byttet jurist, men at den nye juristen har sluttet i jobben.

   Vi får håpe at Hærem ikke har fått sparken da…

   I forhold til det du sier om motsetningsforhold i politiet, samt det at saken i virkeligheten er politisk betent, siden Tonje kritiserer barnevernspolitikken, så blir det hele litt mystisk. Hva har egentlig skjedd under etterforskningen hos Stavanger-politiet?

   Det lukter litt krimroman her, ha-ha! 🙂

   Forresten har Stavanger-politiet brutt seg inn hos Tonje og trakassert henne, så de har totalt sett ikke vært så mye bedre enn Sauda-politiet.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: