Politiet tar opp saken igjen til etterforskning

Ryfylke avisa i Sauda kommune skriver om saken igjen. Redaktør Knut Atle Seim som tidligere barnevernsjef har kontakter overalt i kommunen og får nok opplysninger fra kommunalsjef Aina Olene Tveit, barnevernsjef Hege Michalsen og gud vet hva… De samarbeider om for å fremstille meg som den store stygge ulven og mest for å få lagt ned denne bloggen fordi de avskyr at de hele tiden blir omtalt på nett da jeg belyser om hvor stygt de behandler familier, hvor den grensen som rammer familier aldri slutter og lovbruddene som blir begått hver dag av de navngitte i bloggen.

 

Kommunalsjef ved Sauda kommune Aina Olene Tveit kommer stadig med nye krenkelser av meg i ryfylke.net, sterke uttalelser slik at det skal fremstilles som jeg har begått noe straffbart. Det skal aldri glemmes at det var under Aina sin ledelse barnevernet og lakeiene kom hjem til oss å trakasserte og ødela familien min, så jeg forteller jo bare alt som blir gjort under Ainas ledelse. Det tyder mye på at Aina ikke har det som skal til for å sitte i denne stillingen som kommunalsjef. Inkompetent lederskap kalles det!

 

Jeg fikk mail fra advokaten 26.06.2019 der det står at politiet ønsker at det gjennomføres avhør av meg igjen, altså at saken gjenåpnes til ny etterforsking. Ingenting har forandret seg siden sist så det betyr at jeg ikke er interessert å gå i noe avhør nå heller. Det som er blitt sagt og skrevet står i bloggen! Er politiet så høytidelige at de mener det er begått en straffbar handling så får de som mener seg trakassert og krenket få rævå i girr å gå til sak. Det som holder kommunen tilbake ved å kjøre sak mot meg er nettopp det at de ikke har noe sak men de vil så gjerne ta meg på noe så de bruker bikkjene sine til etterforskning og for å innkalle meg til avhør.

 


Jeg gjengir her noe av det som står i brevet fra statsadvokaten: 

“politiet bes innhente eventuelle opplysninger som kommunen har, også kontaktopplysninger til eventuelle vitner. Selv om politiet i stor grad kan forvente at en profesjonell part, som en kommune, av eget tiltak oversender opplysninger som har betydning for sakens opplysning, bør politiet alltid ta kontakt med anmelder for å forsikre seg om at alle relevante opplysninger for saken er oversendt.”

Og videre i brevet står det “ Politiet bes undersøke om de to forholdene er å anse som et fortsatt forhold eller to forhold, men hvor kommunen eventuelt har oversendt to anmeldelser for det samme forholdet. Det bør i forlengelsen av dette undersøkes om anmeldelsen er innsendt av kompetent person i kommunen


Alle vet hvem som er anmelder her: Kommunalsjef ved Sauda kommune Aina Olene Tveit. Leser vi ryfylke avisa så er det veldig mange saker Aina ikke har styring på. Har hun kompetanse nok når statsadvokaten stiller spørsmål ved hennes stilling?

13 kommentarer om “Politiet tar opp saken igjen til etterforskning

 1. Fantastisk at de tar saken opp igjen! Denne sider er ikke annet enn flaut når ens egen far skriver under sitt datters navn, alle vet det er deg 😉

  Liker

  1. Jeg er ikke interessert å gå i noe avhør grunnet at alt som er å si er blitt sagt i bloggen. Jeg har ikke gjort noe straffbart, motsettning til hva kommunen selv har gjrot. Jeg påroper meg ytringsfriheten!;)

   Liker

 2. Men det kan da virke som om at du ikke vil stå til ansvar for det du skriver, men «gjemmer» deg bak ytringsfriheten. Og dessverre så fremstår du da som feig. Dersom du vil komme noen vei og virkelig endre lovverket slik at det er til barns beste så bør du gå all in, ikke stikke halen mellom beina med en gang du må delta på noe som ikke er etter initiativ fra deg selv.

  Liker

 3. Altså dette er så trist, du skylder på sauda Kommune for at din far ikke var slik en far skal være. Det var ikke Sauda Kommune som brøt deg ned, det var faren din som de helst sikkert hadde rett til å ta deg ifra for DITT beste. Barnevernet har taushetsplikt også så de kan ikke forsvare seg selv.
  Alle vet dette er din far som skriver. Du hadde både lese og skrive vansker på skolen så dette er ikke deg.

  Liker

 4. Stå på Tonje, vi er mange som støtter deg. Jeg har selv opplevd så mange løgner, falske rapporter og vitnemål. Jeg mener bv må stoppes i sine mange grove overtramp og lovbrudd. Kort sagt bli gjort straffe rettslig ansvarlig for lovbrudd. Nå har ca 40% av ansatte i Bv opplevd å ha drevet barn og eller foreldre til selvmord, hvorfor blir ikke dette slått stort opp. Det som er skrive i mediane er hvor synd det er på de ansatte i Bv som driver mennesker i døden, ingen empati med offera og deres familier. Hvorfor det mon tro.

  Liker

  1. Hei Fredrik!:) Det skjer ingenting i saken akkurat nå for å si det mildt. Jeg vet ikke fra politiet sin side? Det har ikke vært noe de to siste mnd. Jeg har planer om et nytt innlegg nå til uken

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: