Tor Erik Riska Thorsen forsøker å manipulerer en 13 år gammel jente til å beskrive overgrep

Akuttvedtaket var det som gjorde meg svak, det som gjorde meg sårbar og det som gjorde meg mer ødelagt og verdiløs enn mobbingen. Det var da jeg begynte å forstå hvilket system jeg har havna i
Men jeg har aldri hatt noe særlig tillit til skole eller andre hjelpeapparater.
Systemet vil ikke hjelpe. Blir man utsatt for mobbing må man klare seg selv, holde kjeft og tie å hvis man så ikke gjør det man blir fortalt blir man straffet for det en vanlig mann i gata ikke tror er mulig.
Jeg har blogget i et par år nå og har dokumentert det meste, men selv så følger jeg at jeg ikke har fått ned alt ved detalj osv… Men jeg er likevel fornøyd med alle innleggene og vil fortsette!
De skal ansvarliggjøres og jeg kan si såpass at jeg aldri kommer til å gi meg før barnevernsjef Hege Michalsen sitter straffedømt.
Hvordan kan mennesker ha mot til å fortelle et barn rett opp i ansiktet at “din far er ikkke bra,
din far er søppel, din far kan ikke ta vare på deg, din far … din far…” – Jeg har blitt møtt med mange slike uttalelser ink trusler og bestikkelser fra barnevernet.

Kidnappet og ført bort i rød bil 03.02.2016. Barnevernet tok meg og broren min ut av første skoletime. Jeg satt med så mange spørsmål akkurat denne dagen som aldri ble besvart. Spørsmålene sitter ennå festet til hode og venter på svar, men får jeg? Barnevernet holder tilbake masse informasjon. Jeg ble ikke fortalt hvor vi skulle, Jeg visste ikke hva som skjedde og fikk ikke vite. Jeg ringte til pappa men han tok aldri mob og jeg ringte og ringte men kom bare til mobilsvar.

Vi blir brakt inn til barnehuset i Stavanger. Vi blir værende på barnehuset hele dagen og det skulle man regne med. De har overtaket , et fullstendig overtak! Jeg vil ikke klare å bevege meg , snu meg eller ha tiltro til systemet noensinne. Det har ødelagt meg
Vi blir undersøkt av leger, ræva politiavhør og lang ventetid deretter blir vi fratatt mobiltelefoner og fikk aldri vite hva det gjaldt eller hvorfor de anholdt pappa. Hele dagen blir vi fotfulgt av ansatte i barnevernet Hege Braseth og familieteam Merete Herheim, det var ikke snakk om å være alene et sekund en gang.
Hadde jeg sittet der i dag på den stolen med de samme grove anklagene hadde jeg ærlig og rimelig slått til han, og bedt han om å dra til hælvete og langt vekk herfra.

Senere på kvelden blir vi splittet opp. Jeg blir holdt i varetekt i forsterket beredskapshjem hos Grethe Goa på Lura i Stavanger, broren min i beredskapshjem hos Brit Pedersen på Hommersåk og eldste broren min på institusjon Røyneberg. Jeg opplevde meg sperret inne og fikk langt mindre frihet

Pappa blir pågrepet av bevæpnet politi under samme tid som barnevernet tar oss, deretter blir han hevet på glattcella i Haugesund. Han blir avhørt i et par timer dagen etter.
I mellomtiden ransaket politiet hele huset vårt og tok med seg alt av pc, mobiltelefoner og dagbøkene mine. Vi fikk ikke eiendelene våre tilbake før halvannet år senere. 

Barnevernsjef Hege Michalsen og miljøarbeider ved Sauda videregående Roger Haraldsen hadde et samarbeid sammen ved å skrive en falsk bekymringsmelding på pappa. En bekymringsmelding som stemplet pappa som en voldelig seksualforbryter og pappa hadde tidligere fått anklager om seksuelle handlinger når barneverntjenesten var på hjemmebesøk. Barnevernet, skole og politi har forsøkt og brukt strategier på å få en uskyldig pappa straffedømt for noe de selv kan ta konsekvenser for.

6 kommentarer om “Tor Erik Riska Thorsen forsøker å manipulerer en 13 år gammel jente til å beskrive overgrep

 1. Hei. Jeg hadde for noen år tilbake mye kontakt med en dame som hadde store problemer med BV i Sauda. Merete Herheim er et navn jeg kjenner igjen fra hennes historie. Etter den saken trakk jeg meg fra aktivismen mot BV, siden det ble veldig kostbart for meg. Jeg ble saksøkt i tide og utide på grunn av at jeg tok opp BV-saker de ikke ville opplyse publikum om. Jeg drev den gang et veldig godt besøkt blogg. Jeg ser frem til å høre mere om dine opplevelser med BV.

  Liker

 2. Tusen tusen takk for at du er deg Tonje.

  Du er rå tøff og smart. Disse publiseringene er til masse inspirasjon for andre som sliter i kampen mot barnevernet og de andre instansene, som ødelegger mennesker i Norge. Jeg har nå lastet ned både YouTube videoen over, med teksten under på YouTube kanalen din og denne bloggen din. Så materialet ditt er sikret enda en gang. Jeg bor langt fra Norge, så ingen derfra kan ta fra meg dette. Jeg støtter deg 100% med din utrolige ærlighet.

  Med hilsen fra Thomas Andersen

  Liker

  1. Tusen takk for det, Thomas
   Det hjelper meg stort mye. Antageligvis vil politiet komme tilbake å ta mob, pc og utstyr og da kan det vær veldig greit med sikkerhetskopier.
   Siden du bor i utlandet er det mulighet for at du kan legge ut avhøret på din egen youtube- kanal med engelsk tekst? Hvis du har tiden til det. Takker deg uansett!

   Liker

 3. Takk for din fine tilbake melding Tonje.

  Da laster jeg opp «Avhøret» med engelsk tekst, på min ganske omfattende og svært gammel YouTube-konto, å gjør den offentlig tilgjengelig. De alle de andre videoen dine, laster jeg også opp på noen flere steder, men foreløpig lar jeg de være private. Til du sier fra noe annet eller at jeg finner ut at du har blitt fullstendig sensurert. Og jeg oppofrer samtid alle som kan, å gjør det samme. God tanker sender jeg deg Tonje.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: