«Bevisene» som samles for å brukes mot meg

Etterforskningen ved Stavanger sør- vest politidistrikt har pågått siden 13. mars 2018 etter at kommunen anmeldte forholdene om bloggen.
Siden har jeg blitt innkalt til to avhør per brev og ett via advokat og en telefon fra politiet for bare to uker siden.
Jeg har ikke villet la meg avhøre med begrunnelse om at jeg påberoper meg ytringsfriheten, det meste er allerede sagt i bloggen og jeg har ingen kommentarer utover det. Unasett blir ikke min forklaring videre tatt i betrakning, da politiet allerede har bestemt seg for hvem de skal tro på. Det er blitt tatt lydopptak av daværende innkalling som er offentliggjort på bloggen og youtube, der blant annet etterforsker Caroline Josdal kommer med trusler.
Sauda kommune har siden 2017 prøvd å samle beviser
Aina Olene Tveit beskytter terroristen barnevernsjef Hege Michalsen og resten av bøtteballetten.

5 kommentarer om “«Bevisene» som samles for å brukes mot meg

 1. Er utrolig glad for den gode jobben barnevern og politi har gjort her i Vestfold da halvsøster til min datter ble missbrukt av sin far. Avhør på avhør endte til slutt i en dom. Han nekter, men tilslutt kom det beviser han ikke kom seg unna. Barnevernet har gjort en utrolig god jobb. All ære til dem som endelig fikk barn ut fra det hjemmet.

  Liker

 2. Kanskje bare på tide å forberede noen fine spørsmål til den fremtidige rettsmøtet. Spesielt hvis det er nødvendig i et demokratisk samfunn å gripe inn i et barns ytringsfrihet ved straffeprosess om et tjenesteytende inngrep i familiens rett som ikke har vært nødvendig i et demokratisk samfunn og har blitt trukket tilbake før botemiddel i retten?
  Artikkel 10 og 8 i EMK skal brukes direkte. Nødvendighet i et demokratisk samfunn er nøkkelprinsippet, takket være at EMK er i kraft i Norge.

  Liker

 3. Du er en fighter og du kjemper for noe veldig viktig. Slik politiet går frem i avhør med barn er etter min mening hårreisende. Barn synes slikt er skremmende og det virker ikke som hverken barnevern eller politiet har barnets beste i tankene de fremprovoserer svar som passer dem. Barn har også rettigheter og SKAL informeres og de bør ha en voksen og to som observerer at alt går rett før seg. Takk for det du gjør.❤🌹

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: