Barneavhør 03.02 2016 Tor Erik Riska Thorsen

Etterforskningsleder/og spesialist på etterforskning av seksuelle overgrep Tor Erik Riska er han som avhørte meg i 2016 i forbindelse med akuttplassering og jeg har mange spørsmål i min sak som jeg sikkert ikke kommer til å få svar på eller vil finna ut. Men jeg finner det interessant å finne svar selv og en av de spørsmålene jeg intenst sitter med er hvor mye korrupsjon og inhabilt det er i Sauda? Siden det allerede foreligger i bygda , kan flere forhold vær betraktelige.
På hans sider finner jeg bilder som antagelig er tatt i Sauda kommune som gir grunn til mistanke om at han kanskje kan ha bindinger/eller tilknytning til Sauda? (Er han inhabil??

Kroppsspråket til etterforskeren han har en offensiv og påtrengende kroppsholdning, for selv om han fører et rolig stemmeleie så forteller kroppsspråket og omstendighetene rundt at han er forutinntatt. Mange ledende spørsmål og enkelte av de ble gjentatt flere ganger i annen ordlyd som forteller at denne politimannen ikke er interessert i å høre noen forklaring bortsett ifra det han selv vil høre.

Videoen er ikke tilgjengelig på bloggen eller på youtube men kan lett lettes opp på facebook da det var mange som lastet den ned før den ble slettet fra youtube. Etter politiets store frustrasjon og ransakelsen i leiligheten har de benyttet ressursene på å fjerne videoen. Vil de fjerne beviser som ikke vil gjør det mulig å reise søksmål i tiden fremover? Forhørsteknikkene som politiet bruker for å gå frem med vil de ikke skal bli kjent for offentligheten.
Sjansen er stor for at Tor Erik Riska kan kjenne til den lille bygda der han kan ha bindinger bl.a til barnevernsjef Hege Michalsen.

Slekt/bindinger og tilknyttinger til innavl
Redaktør Knut Atle Seim og politiker for høyre). Tidligere barnevernsjef og avdelingsleder i Nav Sauda.
Rektor på Austarheim skole Ingunn B. Svandal er gift med Jakob Svandal kommunalsjef for oppvekst og Kultur/ skolesjef ved alle skoler i Sauda.
Lærer på Austarheim skole Åshild Åbø Eeg er gift med Øyvind Åbø Eeg som er lærer på Sauda ungdomsskole.
Tone Rasmussen Birkeland helsesøster på Austarheim skole gift med ordfører Asbjørn Birkeland i Sauda.
Tidligere rådmann Wictor Juul er gift med Hilde Folkvord Juul som er rådgiver ved utdanningsavdelingen hos fylkesmannen. Sølvi Ona Gjul er i nær slekt med Wictor Juul og er utdanningsdirektør ved avdeling utdanning hos fylkesmannen.
Saksbehandler i barnevernet Synne Skorpe Fatnes er samboer med Paul Bjarne som er politibetjent i Sauda.
Merete Herheim jobber i barne fam\ team og har en søster Monica Herheim som har vært under akkurat den samme jobben og har en far Nils Kristin Herheim som er saksbehandler i Nav.
Heidi Fløgstad Rød er en av foreldrene som er leder i fau og jobber i barnevernet og gir alle i fau munnkurv, slik at ingen i fau skulle tørre og uttale seg i saken.

4 kommentarer om “Barneavhør 03.02 2016 Tor Erik Riska Thorsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: