Mitt liv suger

Hei.

Live er og vil suge for alltid, når man er den personen som alltid har hatt det vanskelig og har blitt utsatt for både mobbing, trakassering, og de verste ting så tar man det ille opp men alle folk vet ikke det. Både de som har sett det med sine egne øyne vil ikke engang forstå det.

Jeg vet ikke bedre enn alle andre og jeg vet ikke forskjell på folk men det jeg vet og alltid vil ha troa på er at barnevernet er jævlia fucka i hode og vil alltid være det. Forskjellen på barnevern  i Sauda og vanlige folk, er at barnevernet  i Sauda skjønner ikke hvor vondt det gjør å bli såra på nytt og på nytt, de har ikke peiling på barn og likevel så jobber de i barnevernet og sier at det er til barns beste (legg merke til barns beste ordet går igjen enten det er rett eller galt). Jeg tror ikke at folk tror på meg om jeg forteller at barnevernet har gjort alt dette, mobba for utseende, trakassering, kommer med trusler hele tiden, skjuler seg bak loven, jeg har prøvd å bevise det for mange men tror at jeg ikke vet hva jeg snakker om. Det er mange som også tror at det er en grunn for at barnevernet er i familier men det trenger ikke alltid være en grunn skjønner du. Hvertfall med meg så prøver bare barnevernet og ta hevn for de jeg ble mobba på barneskolen i Sauda. Rektoren på Austrheim skole klarte ikke å takla skjult mobbing å sendte melding til barnevernet og da fikk vi nok med de å gjøre. Da slapp rektoren å ta seg av mobbingen. Gjennom alt dette har jeg både fått sosial angst, redsel, frykt. Problemer med søvn. litt vanskelig å komme i en stor gjeng så snakker sammen og sånn ting da. Og nå er jeg 14 år og går på ungdomsskolen og jeg har ikke tenkt å gi meg å la barnevernet i Sauda knekke meg. Jeg skal kjempe og stå på helt til de har fått sin egen straff, det kommer med tiden. Jeg pleier ikke og være så personlig men jeg føler at jeg må få dette ut på et eller annet vis og da tenkte jeg på bloggen. Jeg er sterk og jeg håper jeg er sterk hele veien for det om det sliter meg grævligt ut. Barnevernet kom og henta meg på Onsdag og da ble jeg kjørt helt til veggli i Buskerud og ja det er utrolig langt unna Stavanger. Burde kanskje ikke skrive hvor jeg er men samma det. Hvem bryr seg? ikke jeg. Jeg er på et fosterhjem og jeg mistrives veldig her, jeg føler meg truet hele veien og jeg føler meg helt alene og at dette er en helt øde plass det er bare 260 innbyggere og det er langt fra veggli sentrum fra der jeg bor. Ikke si at jeg tar feil om barnevernet / barnevernet i Sauda for det gjør jeg slettes ikke, ja man kan ha forskjellige meninger og det går helt fint for meg men ikke si at jeg tar feil. Jeg har god erfaring med barnevernet og det barnevernet gjør er helt ufattelig dumt. Jeg vil hjem, hjem til pappa og brødrene mine for det er der jeg hører til og føler meg hjemme og er helt trygg. Jeg føler meg ikke velkommen her i veggli og aldri vil jeg bli det heller. Jeg kommer til å være imot alt dette helt til døden og når jeg blir større så vil jeg hjelpe dem som har opplevd det samme som meg. Jeg vil hjelpe dem på et eller annet vis og jeg vet at hvis det er en eller annen der ute så blir behandlet på feil måte av barnevernet så ikke vær redd for og kjemp imot for dette klarer du.
Jeg fant et dikt på nettet for lenge siden så jeg synes passet godt nå: Å være sterk er ikke å løpe raskest eller å hoppe lengst eller løfte tyngst. Å være sterk er ikke alltid å vinne, alltid å ha rett eller alltid å vite best. Å være sterk er å se lyset når det er som mørkest, slåss for noe man tror på selv om man ikke har flere krefter igjen, se sannheten i øynene selv om den er hard.
Det var et fint dikt og jeg håper du vil gå videre med det diktet i dine hender for selv om du ikke har det vanskelig akkurat nå så kanskje du får det senere. Kanskje det hjelper å lese litt på det, ka vet jeg. Men uansett takk for at du virkelig tok deg tid til å lese og jeg håper du skjønner hva jeg snakker og kanskje leve deg inn i situasjonen min men selvfølgelig er det ikke alt så har skjedd med meg så står der. Jeg skrev det jeg følte for akkurat som du følte for og lese dette.

Jeg håper du får både en fin helg og en fin påske (:

 

4 kommentarer om “Mitt liv suger

 1. Mobba på skolen……skolen kontakter barnevern……..og snipp snapp snute…..foreldre ute…
  Lurer på hvor mange som opplever slike ting…..? Tror det er mange……..for det er så enkelt for skoler å bli kvitt sitt eget ansvar med å heller få fokuset over på hjemmet……
  Gjør inntrykk å lese det du skriver her……

  Liker

 2. Anonym: JA Skolene gidder ikke ta ansvaret i egne hender og sender heller en bekymringsmeling til barnevernet, da får vi nok med det å gjøre og skolen blir fornøyd for da slipper rektor Ingunn B. Svandal og ha noe ansvar ovenfor skolen som er en mobbe skole. Jeg kjenner flere familier i Sauda som har blitt ØDELAGT og KNUST av barnevernet og skolene.

  Liker

 3. ** de har ikke peiling på barn og likevel så jobber de i barnevernet og sier at det er til barns beste (legg merke til barns beste ordet går igjen enten det er rett eller galt). **
  Du har heeeelt rett…De har ikke peiling på barn mange av dem som jobber i BV fordi mange har ikke barn selv…..De går bare etter det de har lest i bökene fra sine studier og der står det sikkert mye rart som ikke henger på greip engang….Uttrykket «barnets beste» er dems yndlingstuttrykk og det sier de igjen og igjen og igjen,…..Det gjör de i her i Sverige også…..Er nok hjernevaska svada de har lärt i «utdannelsen»,…..

  Liker

 4. meenah: Ja og jeg er så absolutt enig med deg. Og mange av de som jobber i barnevernet kommer rett fra skolebenken uten kompetanse og utdannelse til å jobbe i slike stillinger men likevel blir de ansatt som om de vet alt og kan alt.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: