Kidnapping del 2 (Hitler tendenser)

Dette innlegget er om kidnapping del 2.

Noen måneder etter nemnda saken så fikk vi en mail om at nå har Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michalsen funnet en plass. Det var en fucka mail å ta inn over seg og jeg klarte ikke å skjønne at det virkelig skulle skje en gang til. Det stod at de hadde funnet en plass i veggli som ligge i Buskerud og jeg begynte å gråte og jeg søkte det opp på google for å finne ut hvor det lå. Jeg satt i bilen med pappa fordi jeg skulle sove hos venninna mi fordi det var helg og det var så jævlig dritt. Jeg gråt og gråt og prøvde å holde tårene inne men det klarte jeg ikke. Vi hadde bare 1 uke på oss før jeg ble tatt/kidnappet og jeg ville ikke dra fra familien min, stavanger og vennene mine.

Jeg var bare helt utslått og gruet meg sånn og jeg synes det er så feil å ta meg uten mitt samtykke. Det er jeg som skal leve mitt liv, ha det bra og jeg skal ikke la andre få leve livet mitt for meg for det klarer jeg helt fint selv men jeg fikk jo ikke leve mitt eget liv som jeg ville. Jeg ville være hjemme med familien min fordi det var der jeg følte meg trygg og har det bra. Jeg synes at det er ufattelig frekt og fuckt at jeg ikke får bestemme hva som er det beste for meg. Oppi alt dette så følte jeg for å starte blogg og skrive om min historie og her sitter jeg og jeg følte meg også ganske så hjelpesløs, hele familien følte seg hjelpeløse og vi har alltid følt hos nedtrykt og trakassert av Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michalsen med sin venn Thomas Breivik (politi) de hengte oss ut i bygda som gjorde at vi måtte flykte derfra.

Når dagen kom så våknet jeg med en klump i magen og hadde vondt i hode og hele pakka. Jeg måtte vær klar til kl 12 for da kom de drittsekkene Hege Braseth og Knut Atle Seim (nåværende barnevernsjef i Sauda) Jeg ville ikke pakke noen ting iogmed at jeg ikke vil dette her men jeg tok med meg ryggsekken og pakket ned pc, pc lader og tok med meg mobil og sånt men jeg tok ikke med noen klær fordi jeg hadde bare de klærne jeg hadde på meg når de kidnappet meg Hege Braseth og Hege Michalsen. Jeg ville ikke ta med noen ting fordi det var ikke dette jeg ville, jeg ville være hjemme med familien min og de kunne ikke forvente at jeg skulle ta med ting når jeg selv ikke ville dette. Jeg var helt ødelagt og følte meg ganske trist og jeg savnet familien min med en gang.

Dette var et mareritt og jeg fikk bare samvær med familien min en gang i måneden så var det grusomt langt unna hjemme så det tok 8 timer og kjøre. Når jeg kom frem ville jeg bare slå opp pcen og få nettet og komme meg på skype så jeg kunne skype med familien og vennene mine. Jeg ville ikke ha noe som helst kontakt med Per Otto Sørensen og Astrid Sollid Sørensen (fosterforeldrene) eller noen andre, bare familie og venner.

Jeg følte meg så isolert på den lille plassen Veggli og jeg følte meg så alene og hadde ingen og vær med eller å snakke med face til face med så det var ganske så dritt. Jeg hater Sauda barnevern Hege Braseth og Hege Michalsen er som Hitler. Jeg var ganske sliten over å være så langt vekke fra familie og venner og det miljøet jeg er vandt til. Jeg var trist vær eneste dag og savnet familien min. Det var både skummelt og skremmende og være der i Veggli helt alene men samtidig så var jeg sterk og holdt på mine ord og tanker for det eneste jeg ville var hjem til familien min igjen.

Vi blogges, toonje.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: