Infomøte om fosterhjem| Politiet blir koblet inn DEL1

I dag vil jeg starte med et nytt kapittel på bloggen. Jeg skal skrive mer enn hva jeg ventet å ha bloggen til, så jeg går litt dypere inn slik at bloggen ikke bare handler om Sauda Kommune lenger.

Jeg stilte opp på et informasjonsmøte om fosterhjem 15.Okt kl 1800 på Statens hus, Stavanger
Jeg er tydeligvis ikke velkommen der. Hege Garbo Småmo i fosterhjemstjenesten tilkalte politiet i hast da jeg kritiserte måten de driver dette på, jeg måtte forlate stedet slik at de kunne fortsette møte sitt. Jeg ble bortvist Men dette er et åpent møte. Et møte alle er velkomne til så hvorfor blir jeg nektet adgang? De tåler ikke kritikk, de vil ikke møte kritikken og derfor blir jeg nektet å komme inn på et åpent møte de selv har arrangert, sender politiet på meg og bekymringsmelding til barnevernet. Hvorfor ta det så problematisk? 

Jeg er ei 17 år gammel jente og dere kan ikke møte meg med litt hensyn, respekt og høflighet en gang. Å løser dette med politi og bekymringsmelding til barnevernet. Hvor amatørmessig er det
Jeg blir helt satt ut av måten de velger og gjøre det på. Enhetsleder Mallin Østerhus, Avdelingsleder Hege Garbo Småmo og Heidi Kjærstad hva slags oppførsel og holdning dere viser frem er hårreisende, for det føles upassende og ugreit. Det er ikke slik man lytter å imøtekommer barn og unge

Jeg skal nå politianmelde Mallin Østerhus og Hege Garbo Småmo som begge jobber i fosterhjemstjenesten. Bufetat, barnevernet og Stavanger kommunen vil bli anmeldt for trakassering og hindring av ytringsfriheten, brudd på artikkel 13. i FNs barnekonvensjon.
Jeg sender og inn klage til fylkesmannen også om følgende. Da jeg ikke får komme inn på disse møtene
Jeg har tidligere vært på:
Informasjonsmøte om fosterhjem 15.Aug 1800 på Statens Hus, Stavanger
Informasjonsmøte om familiehjem og beredskapshjem 24.Sept 1800
Statens Hus, Stavanger
Hege Garbo Småmo og Mallin Østerhus ringte til politiet (løpegutter) og jeg ble deretter bortvist i 12 timer
Informasjonsmøte om fosterhjem 15.Okt 1800 på Statens Hus, Stavanger
Hege Garbo Småmo ringte politiet (løpegutter) og jeg ble deretter bortvist i 12 timer

Reklame

5 kommentarer om “Infomøte om fosterhjem| Politiet blir koblet inn DEL1

 1. Herregud, dette er serr det dummeste jeg har sett i mitt liv! Dama svarer deg jo ikke på hvorfor du ikke får komme inn på møtet i det hele tatt! Hun bare står der som om hun var totalt åndsfjern, for så å gjenta at du ikke får komme inn, før hun atter igjen blir stående der og måpe, og slik fortsetter det til hun begynner malet med at du ikke lytter. -Men hva faen skal du lytte til da, når hun ikke sier en dritt!?
  Dessuten begriper jeg ikke hvordan de får linket det at du tropper opp her med omsorgsevnen til din far..(?) Bekymringsmelding dreier da så vidt meg bekjent om mistanke om omsorgssvikt, og uansett hva som hadde vært greia her, kan jeg overhodet ikke se hvordan dette skal kunne linkes til din fars evne til å skape et trygt hjem med de primære behov dekket! Og dessuten.. Du er godt inne i ditt 18 år, hvilket vil si et det kun er et drøyt halvår igjen til du er myndig.. -Hva i himmelens navn mener de det kan føre til? Jeg mener.. Du er vitterlig ikke et barn lenger. Du er kun et barn i form av lovens rimelig vidtgående definisjon i noen få mnd til. Om de så skulle lykkes med den ultimate galskap å få deg sent til et fosterhjem i disse mnd, kan jeg virkelig ikke se for meg den makt i verden som kan hindre ei 17 1/2 år gammel jente i å oppholde seg hvor faen hun vil. -Og spesielt ikke ei 17 1/2 år gammel jente med din livserfaring..

  Liker

 2. Ja dette beviser nok engang hvilket land vi har fått. Norge er blitt en totalitær stat og politiet er de offentliges lakeier. Heia deg Tonje som står opp og viser til denne ondskapen som forgår bak lukkede dører. På tide at sannheten kommer frem.🧐🧐🧐

  Liker

 3. På videoen hører jeg en jente som er både høflig og veltalende. Hun virker som en helt normal jente, og ikke som et utagerende «barnevernskasus».

  Jeg tenker denne jenta fortjener respekt. Og siden dette er et åpent møte skulle hun vært sluppet inn.

  (Dersom Bufetat skal prøve ilegge begrensninger på hvem som kan slippe inn er de nødt til å skrive «forbudt å stille systemkritiske spørsmål».)

  Liker

 4. Kom med litt mer saklige ting neste gang. Er heelt utrolig hvordan du oppfører deg ovenfor voksne mennesker. Om du ønsker respekt så må du også respektere andre. Slutt å herse med folk som ALDRI har gjort deg noe vondt. Barnevernet er bare mennesker de også akkurat som deg, de har familie. Forstår ikke hvorfor du i det heletatt møte opp på møte, ønsker du å bli fostermor?

  Liker

 5. Må helt ærlig si at disse to damene som nekter å slippe deg inn fortjener en smekk. Det er slike som disse to som er med på å bygge ned landet, akkurat som de som jobber innen NAV der det virker som om det er om å gjøre at folk skal bli psykisk nedbrutt og gi opp. Det TP sier i kommentaren over er sikkert sagt av en ansatt innen en av de ovennevnte etatene (der alle tror de er overmennesker). TP, gå å ta deg en bolle. Det Tonje gjør her er ikke respektløst, men akkurat motsatt. Hun er ikke voldelig, hun prater godt for seg og spør gjentatte ganger om den egentlige grunnen til at de har lagt henne for hat.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: