Besøksdag

Heisann, hatt en bra dag?

Jeg hadde hvertfall en bra dag igår da jeg var med familien min, bedre enn de andre dager hvertfall. Jeg savner dem så mye og endelig fikk jeg en klem og det var jo så kjekt å se dem igjen. Men det som var litt dumt var at han perulv i beredskapshjemmet han fulgte etter eller kjørte fram og tilbake hele tiden og det var sykt irriterende. Følte meg ganske så overvåka og det så nemnda sa var jo at de ikke fikk lov til å følge med på oss. Det er ganske ubehagelig og føle at du blir forfulgt av en fremmed mann. Akkurat som om han perulv går etter mindreårige, ja altså han følger jo med på meg hele tiden. Kjører fram og tilbake hele tiden, det er litt skummelt vet liksom aldri ka de tullingene der kan finne på.  

Vi fikk 8 timer samvær så jeg var sammen med dem fra 10 til 18 og vi spilte ball, spilte kortspill, gikk tur og spiste både  frokost og middag og det var veldig hyggelig. Jeg ønsker så gjerne å komme hjem igjen. Vite at når jeg står opp så kan jeg bare gå på kjøkkenet å ta meg noe mat og spise med familien min uten å være redd. Og at jeg alltid kan ha mulighet til å snakke med pappa eller brødrene mine når som helst og om hva som helst. Det er deilig å snakke med noen vertfall noen som jeg stoler 110 % på å det er familien min. Jeg har jo gode venninner også som jeg stoler på, og det er deilig å snakke med noen sånn at man kommer på andre tanker å litt sånn men det er jo ikke alltid like enkelt.

Jeg sier bare fuck barnevernet i Sauda kommune for alt det de har påført og gjort mot oss. De er noen idioter/rasshuller. Litt må det gå an å banne sånn så de pøblene holder på å ødelegger familier. Jeg er bare så sykt forbanna. Hva har jeg gjort for å fortjene en sånn jævlig staff? Jeg vil HJEM til Stavanger, familien min og venninnene mine. Det er der jeg hører hjemme og jeg trenger å være i det samme miljøet også. Det er så merkelig at det fucka barnevernet i Sauda flytter meg helt ute i ødemarka til en plass som heter veggli. Det er jo ingenting her jo eller det er en coop butikk, bensinstasjon og cafe. Wow så mye blir nesten overrasket O.o Jeg synes denne plassen er dritt. Jeg kjeder meg vær dag så kommer og dagene blir lange og kjedelige. Helt grusomt, dag inn og dag ut.

Jeg er så sliten og trøtt av alt sammen, kan ikke noen få det til å slutte uten at jeg/vi må kjempe helt til vi går i graven. Jeg er lei av å kjempe men jeg vil aldri gi meg for familien min er så viktig for meg. Men hvis jeg/vi slapp å ta opp denne kampen så kunne vi ha prioritert mange andre ting. Jeg kunne for for eksempel tenkt litt mer på skolen og hva jeg vil gjøre med livet mitt fram igjøna men det er så vanskelig å tenke på skole og sånt når det fucka barnevernet er i bilde.  Noen ganger så gråter jeg og noen ganger så eksploderer jeg men det er ikke så mye å gjøre annet enn å kjempe for det jeg står for. Noen ganger så skulle jeg ønske at jeg bare forsvant og slapp alle de tankene og at jeg slapp å leve et helvetes liv. Jeg skal fortsette å ta denne kampen med storm og jeg vet det er noen som er med meg og vil vær med i kampen mot barnevernet.

Jeg har prøvd å sendt brev til både likestillingsministeren noe som en av dere tipset meg om og sendt brev til aviser og sånt. Jeg fikk et brev her om dagen som var fra likestillingsministeren men jeg får bare stander svar tilbake om sånn generelle lover som gjelder og Jeg vet det fra før av. stander brev sender de til alle, for de går jo ikke inn i enkeltsaker. Men jeg skal ikke gi meg ennå. Jeg skal fortsette og kjempe, det er slitsomt og tungt men jeg skal klare det.

toonje.blogg.no
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: