Lindøy

God morgen.

Jeg har vært her i beredskapshjemmet i en måned og det er dritt her, jeg hater det virkelig. Som jeg har sagt så vil jeg hjem til Stavanger der jeg har venner og der jeg kan gjøre litt mer enn det man kan i veggli. Jeg mistrives mer og mer for vær dag som kommer og jeg vil ikke ha det sånn, jeg vil ikke ha det vondt hver dag og tenke at jeg ikke kan snakke direkte med familie eller venner. Det er veldig kjipt.

Fikk vite idag at Hege braseth og Hege michaelsen vil plassere meg på Lindøy i Stavanger.
Det er en liten øy utenfor Stavanger område som har dårlig rykte og en skremmende forhistorie, her er et eksempel på noe som står om Lindøy:

http://www.barnasrett.no/samlemappe/lindoy.htm

Jeg vil ikke bo sammen med noen som har rusproblem og atferdsproblemer da det virker mer ut som denne øya er et fengsel. Da jeg ikke har rusproblemer eller atferdsproblemer men kan få det i et sånt miljø.

Toonje.blogg.no

2 kommentarer om “Lindøy

  1. Ser at du ikke har noen å kunne snakke med, og at du har utfordringer med beredskapshjemmet. Du skal vite at du kan prate med meg helt uforpliktende hvis du ikke har noen å prate med. Noen ganger kan det være godt å tømme seg helt ut til noen 🙂

    Liker

  2. Silje Kittilsen: Det jeg mener og si er at jeg har noen å skrive og snakke med over telefonen men ingen og snakke med i veggli og jeg blir litt tom inni meg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: