Jeg vil hjem

Nå er sommeren her og det er greit det men jeg er fortsatt trist, tunge dager og slitsomt og gå gjennom hverdagene og vite at jeg fortsatt sitter i et trangt svart fucka hull. Som jeg har sagt så lengter jeg hjem og vil hjem til familien min, pappa og brødrene mine. Jeg savner og være hjemme selv når jeg sover hjemme noen dager så er det ikke det samme som å bo hjemme fast at jeg ikke trenger å forholde meg til noen andre enn pappa. Jeg forholde meg ikke til noen uansett unntatt pappa for hvorfor skal jeg egentlig det. Det er jo hos pappa jeg vil bo hos så da forholde jeg meg bare til det jeg kjemper for og står for, hjerte mitt forteller meg at det er viktig og kjempe for noe man tror sterkt på og jeg tror sterkt på min sak og min familie. Det er ingenting bedre i livet mitt enn familien min, pappa og brødrene mine.

Jeg så ikke for meg at denne sommeren skulle bli den samme som sist i 2016, jeg forventet egentlig at vi skulle få være i fred denne sommeren fra det hælvetes barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen) men neida denne sommeren måtte bli den verste i mitt liv. Jeg synes at det er grusomt at vi aldri får fred fra det fucka barnevernet i Sauda Hege Braseth og Hege Michaelsen. Jeg skulle ønske at jeg fikk en fine sommer med bare familien min uten barnevernet og uten noen ting, at det bare skulle være meg, pappa og brødrene mine. At barnevernet bare kunne dra seg langt til hælvete og aldri kommet tilbake til jorden igjen, kunne de bare hatt det så fælt så det går ann i hælvete.

Jeg bare er så drittlei, sur, irritert og sint altså jeg eksploderer snart selv jeg har gjort det noen ganger nå. Når jeg eksploderer så går verden under eller nei forresten så er verden gått under allerede, jeg er jo helt knust og ødelagt og det har barnevernet i Sauda (Hege Braseth og Hege Michaelsen fått til med sine gode hjelpere. Vil hjem hjem hjem til min kjære familie som jeg lengter sånn etter.

Jeg synes at det er en helt sinnsykt opplevelse at barnevernet kan anklage og lage falske bekymringsmeldinger på familien min som er helt fullstendig uskyldig. Altså når barnevernet anklager og lager falske grove beskyldninger på noe som overgrep og slåing så er det og gå langt over streken. At Hege Braseth og Hege Michaelsen kan holde på sånn uten og bli tatt for det en gang det er helt sprøtt.. Vi måtte oppleve så mye vondt bare for at  Hege Michaelsen og en fra VGs som het Roger Haraldsen lagde falske grove bekymringsmeldinger på oss for hevn. Vi måtte gå igjennom så masse vondt sånn som meg og brødrene mine ble kidnappet på Sauda ungdomsskole i februar 2016 og ble kjørt til Stavanger barnehus og det var et mareritt, jeg visste ikke hva som skjedde og jeg var helt i sjokk. Pappa ble kidnappet av 3 politi som kom hjem til oss og vi visste ingenting og vi skjønte ingenting det var både skummelt og skremmende alt sammen. Det verste var at pappa ble satt i fengsel uten grunn men bare for en dag men fortsatt helt grusomt. Tenk å bli beskyldt for noe sånt, komme med grove anklager/beskyldninger det er helt sprøtt. Hege Braseth og Hege Michaelsen skal slettes ikke få slippe unna med det de har gjort og det de vil gjøre mot meg og min familie.

Jeg vil aldri glemme det meg og familien min har blitt utsatt for i Sauda kommune. Det vil alltid sitte inni meg som noe vondt og vil aldri gå vekk. Barnevernet har så mye makt, du aner ikke. De kan ødelegge og knuse deg fullstendig og det gjør utrolig vondt men hvis det skjer prøv å holde deg på beina sånn som meg. Du får ha en fin sommer og kose deg så mye du kan så får jeg og min familie kjempe videre og stå på med alt vi har og vinne i tingretten.

Vi blogges, toonje.blogg.no

 

2 kommentarer om “Jeg vil hjem

  1. Saramarocana: Takk, jeg håper at barnevernet vil slutte med det de gjør og lar hos være i fred for jeg orker ikke å leve et slikt liv. Jeg vil at det skal bare vær meg og min familie. Takk for at du tok deg tid til å lese ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: